Fransiz Manikürü Yapimi

anuşka uçuk pembe dediğin hangi markanın hangi numarası mesela.denemek isterim belirtirsen

dün akşam denedim ilk kez yapmama ve tırnaklarımın küçük olmasına rağmen çok güzel oldu tırnaklarım büyüsün biraz,gene yapıp resmi koyarım burayada paylaşım içinde çok teşekkürler.kaydirigubbakcemile5

Malesef canım, kurumuştu attım. Parfümeriye mat uçuk pembe derseniz veriyorlar. Fransız manikürü için ilk kat olarak kullanacağınızı da belirtin. Ben bunu kuaförümden öğrenmiştim, bir kuaföre de sorabilirsiniz.
Evde şu an o pembenin hafif sedeflisi var. Flormar 113. En kötü ihtimalle bunu da kullanabilirsiniz.

ben tırnagımın ucunu bosta bırakacak sekilde tırnagımın uzerine bant yapstırıyorum sonra beyaz ojeyi tırnagımın ucuna suruyorum kuruduktan sonra bantı cıkarıyorum cok gusel gorunuyor onun uzerinede acık renk bi oje suruyorum

ben dore den aldım 11 liraya set..mat kireç beyazı hafif toz pembe we parlatıcı cila war..fakat içinde tırnak ucu kağıdı cıkmadı..eksik gelmiş olmalı..deliricektim hee demekki kağıtsızda yapılabiliyormus cok sevindimm :)

kızlar tırnağımızın iiçylemi sıyıttırıyoruz ??? yani sürüp içinemi alıoruz beyazıı?? yoksa dışına mı?? dışına sıyıttırıncca nasıl düzgün olaacaak ????

konu sahibi arkadastan allah razı olsun anlamam biraz zor oldu ama hakikaten çok pratik ve güzel oluyor

teşekkürler, çok güzel yapmışsın tam benim istediğim gibi ince olmuş güle güle kullan

Canım Allah senden razı olsun :1hug:
eklemeseydin vallahi anlamayacaktım bu işi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…