• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransiz Manikürü Yapimi

petit zaten ojeyi 5 parmaklık koymuyosun sık sık tazeliyosun mesela ben denedim süper güzel oldu ve her parmakta tazeledim ojeyi... çünkü çok sürünce bu seferde parmak ucundaki kısım bombe oluyo kalın oluyo kurumadığı içinde bozuluyo..... kenarlara bulaşırsa onuda kualk temizleme çubuğuyla kolayca temizleyebilirsin parmaklarındanda avucundanda...
ama paylasan sağolsun süper güzel bişiy yaa müthiş pratikk...

dün denedim tek seferde mükemmel oldu bu yöntem için çok teşekkürler :):):):):) hala harika tırnaklarla geziyorum

yaaa ben bu konuyu açalı ne kadar çok olmuuuuşşşş. ay ne süslüydüm. ben :)))) hep pratik şeyler bende :))) o zamandan bu zamana hamiştim, doğurdum, büyüttüm... çok geçmiş, saçımı tarayamayacak hale geldim bi ara aman siz böyle olmayın :) sorularınızı yanıtlayamadım pardon. resim koyamadım mesaj sınırı varmış. teşekkürleriniz içinse ne demek arkadaşlar bişey değil :)

Ben de bu yöntemle yaptım çok basit valla...

13296019.jpg

17218938.jpg

Son düzenleme:
ben alix avienin french setini kullanıyorum ama rakı beyazı yerine 118 numara pembemsş bş renk var çok daha doğal onu ve 28 numara ten rengi olanı kullanıyorum

230.jpg

Bunlarda benimkiler fakat ben bu yöntemle yapmıyorum kendim zaten oldukça düzgün çekebiliorm resimleri hatta kuaföredekilere taş çıkartırım bu konuda en ufak bir eğrilik olmaz çokta vaktimi almıo açıkçası bu yöntemide denedim ama beceremedim.

Denedim arkadaslar oldukça kolay oldu ama ilk denememdi birkaçkez yapınca daha güzel sonuc elde edilebilir.
Konu sahibi defalarca istenmesine rağmen resimleri eklememiş ama ben ekleyeyım umarım faydası olur anlamayan arkadaslar için.

Kolay gelsin zemuszemus
attachment.php

kızlar ben bu fotodaki 3. resimli kısmı beceremiyorum ? nasıl beyaz oje sıyırılıyor ? aşağı doğru mu yukarı doğru mu sıyıramadım bi düzgünce?

230.jpg

Bunlarda benimkiler fakat ben bu yöntemle yapmıyorum kendim zaten oldukça düzgün çekebiliorm resimleri hatta kuaföredekilere taş çıkartırım bu konuda en ufak bir eğrilik olmaz çokta vaktimi almıo açıkçası bu yöntemide denedim ama beceremedim.

çook beğendim çok güzel olmuş.a.s.

Back