Fransız ip askısı & Elmacık ve dudaklara yağ enjeksiyonu

prayerinc

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
28
16
29
Merhabalar.
Burada epey yeniyim. Geçirdiğim bi işlem hakkında ihtiyacı olabilecek insanlara yardımcı olup yol gösterebilmesi açısından bi başlık açmak istedim. O kadar yeniyim ki bunu şu an doğru mu yapıyorum ona bile emin değilim
Ben 1 ay önce (27 ocak 2020 tarihinde) orta yüzüme fransız ip askı yaptırdım. 3 çift ip kullanıldı. Ve göbeğimden alınan yağ ile elmacığıma yağ enjekte edildi. Yaşımla ilgili değil benim her zaman kendimi bildim bileli çökük ve yanakları düşük bi yüzüm vardı. Elmacıklı ve yüzü dinç duran insanlara özeniyodum. Bi youtube videosunda öneren birisinden duydum ve belki ihtiyacım olan şey de budur dedim. Videodaki kişi 30ların başlarında birisiydi ben de 25 yaşındayım. Hatta “yaşlı gibi yüzünü mü gerdirceksin şimdi” diye tepki aldığım bile oldu. Ama ben kendimi biliyodum, yüzümü biliyodum ve ihtiyacım olan şeyi de. Bu arada üst dudağımın inceliğinden de hep rahatsız olmuşumdur, yağ enjekte edilcekken hazır dudağıma da yapabilir miyiz lütfen dedim (hatta hayalimdeki gibi bi foto gösterdim olur tamam dedi)
Şimdi merak eden olursa tüm süreci yaşadıklarımı da anlatırım, merak ettiğiniz şeyleri cevaplarım
Çünkü ben buraya girmiştim ve çok az bilgi bulabilmiştim. Yaptıran herkes de lanet okumuş bin pişman olmuş insanlardı. Bunlara rağmen nasıl korkup da vazgeçmedim bilmiyorum. Ama iyi ki de vazgeçmemişim. Çünkü gerçekten memnun kaldım. Neyse merak eden olursa açıklarım başka detayları da

Merhaba tanışanilirmiyiz bende düşünüyorum böyle birşey mümkünse fotolarınızı görmek isterdim

Merhaba, ben de merak ediyorum değişimi. Nerde ne kadara yaptırdınız? Bir de yağ enjeksiyonu kaç yıl dayanıyor?

Bende merak ettim... Foto var mı öncesi sonrası seklinde... Paylasmanızda sıkıntı yoksa eğer paylaşabilir misiniz

Merhaba, ben de merak ediyorum değişimi. Nerde ne kadara yaptırdınız? Bir de yağ enjeksiyonu kaç yıl dayanıyor?

ay kusuru bakmayın bana hiç bildirim gelmemiş ya da ben farketmemişim. şimdi o kadar başlık açtım merak eden çıkmadı diye bakmaya gelince tesadüfen gördüm

önce-sonra fotoğrafımı atabilirim size isterseniz özelden

yağ enjeksiyonu dudağımda çok çok az süre kaldı. zaten doktor da 2-3 kere yapıldığında daha kalıcılaşıyo demişti. ama 1 ayda hepsi eridi çok üzülüyorum dudaklarımı çok sevmiştim... ama yanağımdakiler çok erimedi galiba çok büyük bir fark hissedemedim.

Kime ve kaca yaptirdin, sora bilirmiyim

Samsun'da yaşıyorum ben burda Çağlayan hocaya yaptırdım. fransız askının ücreti biraz beklediğimden yüksekti bi de hoca da işinde iyi olduğu için ucuz fiyat vermedi, ama çok kafaya taktığım için illa da yaptırdım.

fiyatı burdan söylemeyenlere hep gıcık olurdum ama burda yazması yasak falan değilse fikir vermesi açısından yardımcı olmak isterim

ayrıca bu videoya da göz atabilirsiniz. uzunca bi video ama son dakikasında sonrası halini görebilirsiniz

Merhaba bana da ozelden foto atabilirmisiniz.fransiz aski yaptirdiktan sonra neler yasadiniz.agri sislik morluk vs.

arkadaşlar buraya da bir güncelleme yapayım bayadır oldu bakmayalı bu başlığa. açıkçası ilk birkaç aydan sonra yüzümdeki etkisinde bayağı bir düşme farkettim, hatta eski halimle tamamen aynıymışım gibi geliyor şu anda. o yüzden uzun vadede pek tavsiye etmem sanırım, onun yerine direkt saçlı deriden kesilip dikilcek şekilde bir ameliyat, ya da belki de sadece dolgu, hatta yüz yogası bile yapsanız belki fiyat/performans açısından daha mantıklı olacaktır açıkçası şimdi olsa o parayla başka bi şey yaptırmayı seçerdim

Merhaba, yüz askısı zaten biraz riskli açıkcası. Şöyleki misal yüzünüzün sol tarafındaki ip sağa göre erken düşerse o bölge aşşagı düşmüş oluyor. Diger bölge çekik... Yani ipli yüz askılamada ipler belirli süre sonra düşüyor. O yüzden riskli. Eger çok paranız varsa, ip düştügünde yeniletirim, yada ünlü biriyseniz doktor reklam yapmak için sizi beleş ameliyat ederse o başka tabi Normal yaşantıda olan için yüksek ücretli işlemler bunlar. Gerçekten uzun vadede kalıcı işlem ameliyat. Bende 2014 yılında badem göz estetigi olmuştum. Aslında şakak germe diyede geçiyor. Yani saçlı deriden kesi yapıldı ve göz kenarlarım yukarı çekildi ve bu sene olmuş halen etkisi oldukça yüksek . Onun için çok iyi düşünüp karar vermek lazım. Doktorunda hastayı doğru şekilde bilgilendirip beklentiyi ona göre tutması lazım.

Bu arada, badem göz estetigi ile birlikte elmacık kemiklere yag enjeksiyonu ve dudaga yag enjeksiyonu da olmuştum. Elmacık kemikler deki yag oldukça güzel kaldı. Ama dudak yeniletmek gerekiyor ve doktorunda dedigi gibi birkaç kez tekrarlandıgında kalıcılık artıyor. İlk işlemde dudaktaki kalıcılık pek etkili olmuyor. Dolgu gibi yeniletmek lazım. Ama dudakta da yag enjeksiyonu daha bir başka güzel oluyor

Merhaba, ben de düşünüyorum şakak germe gibi bir operasyonu göz kapağı ve kaş düşüklüğü var gibi geliyor. Doktorunuzu öğrenebilir miyim rica etsem

Annem Seda Sayan o yüzden sürekli çektiriyor yüzünü demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…