Fransız ip askısı & Elmacık ve dudaklara yağ enjeksiyonu

Sizinde kesi yerleri sacsiz kaldimi kesi cokmu buyuk oluyor acaba?
Kesi yeri saçlı derinin içinde. Yani tamamen kel degil, saç var. Ancak ayırıp bakarsan kesi yerini görebilirsin. Öyle bariz kellik olmadı orada. Doktorum olursa şayet saç ekimi yaparım oraya demişti, gerek kalmadı yani.

Canim yag enjeksiyonu yaptigi elmacik duruyomu yoksa o da mi gitti memnunmusun degilmisin anlatirmisin rica etsem

Canim yag enjeksiyonu yaptigi elmacik duruyomu yoksa o da mi gitti memnunmusun degilmisin anlatirmisin rica etsem
Aslında yağ enjeksiyonundan daha memnun kaldım, evet o da geçici bi işlem ama en azından verdiğin paraya göre alınan yağla yüzünde hem dudağına hem elmacığına yağ koydurup bikaç ay kalıcılığı olması daha makul. Dudaktaki daha kısa sürdü, elmacıktaki daha uzun. ama öyle uzun derken 6 ay gibi bi süre de bekleme. doktorum bikaç kere yağ enjeksiyonu tekrarlanırsa daha kalıcılaşıyomuş demişti. Bilemiyorum çok da güvenemedim kalıcılık olayına

Yani duruş olarak, özellikle dudağıma tek seferde 5cc üst dudağıma koyabilmişti, bi haftaya bi kısmı eriyip artık kaç cc kaldıysa o haline bayılmıştım gerçekten. Hep üst dudağının inceliğinden rahatsız olmuş birisi olarak bol bol foto çekesim geliyodu o aralar :)

Yağ yerine dolgu daha uzun duruyor diye biliyorum elmacikta

Geçici yani o kadar aciya degermi bilemedim ;(

Evet ben de buradaki tecrubelerden sonra vazgeçtim özellikle Fransız askı nın çok daha kötü sonuçları olmuş. Ben çalışan bir insanım ve izin almam da mümkün değil. Ne kadar bir süreç gerekiyor insan içine çıkmak için süreçlerinizi,zorlukları anlatabilir misiniz

Merhaba tanışanilirmiyiz bende düşünüyorum böyle birşey mümkünse fotolarınızı görmek isterdim
Size oncemi sonramı atabilirim 23 Aralık'ta yaptırdım çok sancılı gecsede iyiki dediğim tavsiye ederim ihtiyaci olan herkese

Merhaba ben de elmacık çene ve dudak yağ enj . Badem göz üst göz kapağı operasyonu oldum . Olalı 20 gün oldu . Dudağımda asimetri var ve yanaklarım öyle şiş ki 10 kilo almışım gibi duruyor . Çenemde hiç bir fark yok ve ben memeyle birlikte 40 küsür para verdim . Çenem için doktorla konuştum ama oturacak vs diyor ama 20 gün oldu yani hiç mi belli olmaz . Nasıl bir yol izlemeliyim yüzümün bu şişliği geçer mi

geçmiş olsun bence normal, o operasyonlardan sonra bir süre sonra ancak yüz oturur.
nerde yaptırdınız?

Yağ veya dolgu işlemlerine hicc gitrismeyin derim.heleki Fransız ski parayı çöpe atın daha iyi bence.ben orta yüz ve şakak oldum.en azından kesin çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…