- Konu Sahibi timeless0606
Kim yapti, Bende dusunuyorum yaptirmayi. Dusundugum kisiyse gitmem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, hangi marka ip kullanildi hatirliyor musunuz? cok guzel olmusİlk foto askısız olan son olan suanki halim
seda sayan ilk ona yaptirdi , gecen de cem payasliya yaptirdi kadin da tek bir doktor yokki :)Seda sayanin doktoru
Merhaba Arkadaşlar,,
İp askı ile yüz germeyi Netten yaptığım yoğun araştırma ve inceleme sonrası tüm cesaretimi toplayıp yaptırdım.
Öncelikle;
1- Ağrısız Acısız denmesi doğru değil. Sonuçta yüze iğne ve yabancı madde giriyor sonrası ödem oluyor yapılırken ve sonrasında ağrı hassasiyet görülüyor.
2- Bana toplamda kısa uzun 14 ip atıldı. Lokal anestezi olmasına rağmen inanılmaz ağrı oldu. İğneye tahammülü olmayan için oldukça zor ki ben sabırlı olmama rağmen kalp frekanslarım değişti.
3- İplerin kalitesi ve uygulama yöntemine göre fiyat değişmekte sormadan garantiye almadan yaptırmayın
4- Hemen sonrası kolojen maskesi Buz uygulaması ve arnica krem uygulanmasına rağmen gece ağrı arttı. Ve şişlik morarma mevcut
5- Sonrasında herhangibir enfeksiyon riskine karşı antibiyotik başlamanız gerekiyor
6- Şu an 2 gün ve çocuklar zombi gibi dediler Çünkü belirgin şekilde yüzde gerilme şişliklerle birleşince anormal yüz hattı oluşuyor öyle 30 dk. Kalk git filan değil. Tabii iki adet attıracak olanlar için olabilir.
7- Çene hattı belirgin şekilde gerildi ve gıdı azaldı.
8- 15 gün sonra yüz oturmaya başlar dediler. Sonucunu sizlerle paylaşırım.
9- 9 ölçün 1 biçin derim.
Kime yaptırdınız acaba47 yaşındayım ve üç ay önce Fransız askı yaptırdım.Tabi ki yüz gergin duruyor.Memnunum.İpi yandan geçirirken değil de,saç arasından deriden çıkarırken biraz hissediliyor.Ama, özellikle kırk yaş üstüne tavsiye ederim.Çünkü kimse anlamadı.Doğal oldu.Gençler için bilemiyorum.Sonuçta ipin bir süresi var.İp her etkisini yitirdiğine, ilerde ne olacak.
Merhaba,Nuri Battal cok iyi bir doktor ayrica ip askilama, orumcek agini hele kesinlikle uzak durun diyor.Nedeni ise yuz sonrasinda bin beter oluyormus.Arastirin deyin. Lakin ameliyat ettigi kusilerin son halleri ve yillar sonrasi ki yuzler bile cok cok iyi. İnsallah sizde iyi bir doktor bulur ameliyatiniz basarili geçer.Merhabalar ,
Bende yuzumu Gerdirmek istiyorum . Iyi bir doktor bulursan Lutfen bana bildir
Arkadaşlar bu konuyu ön plana çıkarmamız lazım,çoğumuz sonuçlarını bilmedigimiz uygulamalar yaptıriyoruz.Genis bir katılımla bu konuda daha bilinçli olabiliriz.Ne yapabiliriz fikri olan var mı?Vay eski halinin fotosu yakın tarihliyse çok iyiymiş.Kaç yaşındasın ki Neden gerek gördün ki buna ?
Siz yaptırdıniz mı işlemi?Nasıl oldu?Bende yaptirmayı düşünüyorum o yüzden yorumlar ve deneyimleri önemsiyorum.Siz kime yaptırmıştınız ?Bende korkmaya başladım acaba randevumu iptalimi etsem
Hangi sehir ve hangi uzmana yaptirdiniz?Bilgi verir misiniz ltf?Arkadaşlar merhaba
Herkes ip askıyı araştırdığı için bunu yazmak istedim
Ben yüzüme dolgu yaptırıp istediğim sonucu alamayınca ip askı araştırmaya başladım.çünkü dolgular çene yanlarındaki gevşeme varsa bi işe yaramıyor.o keskin görüntüyü ancak 20 -30 arası yaşlarda dolguyla yapabilirler .Neyse
Burda yaptırıp pişman olan çok kişi vardı o yüzden tam emin olamıyordum
Neyse şunu söyliyim işlem kolay bi işlem değil en azından ilk defa yaptıran için.Ben ilk günler çok fazla panik oldum ve süreci iyi yönetemedim.Bunda biraz eşimin aşırı tepkiside etkili oldu.
Çünkü ilk bir kaç gün yüzünüze uyuştırucı iğne yapılan yerler ve ip askı için iğne geçen yerler ödemli oluyor.
Ben de hiç katlantı falan olmadı hatta şu an işlemden ertesi gün çektiğim fotolara bakıyorum gayet normal görünüyor.Şu an çene yanlarındaki sarkıklık gitti .Hatta şu an salmış haliyle bile yok .ilk günler çok daha fazla gergindi .şimdi daha iyi.
Sonuç olarak ilk günler tövbe bir daha yaptırmam dediğim işlemi yine olsa yine yaptırırdım.
İp askıyı düşünen denemek isteyen varsa işlem sonrası bi kaç günü sakin atlatmaya çalışın sadece