Fransız Askısı

herkese merhaba arkadaşlar.
sırf ip askı konusu için üye oldum kadınlar kulubüne:)
ben 35 yaşındayım, yüzüme botox, dolgu gibi işlemler yaptırdım birkaç defa.
fakat bir türlü istediğim sonuca ulaşamadım. en son endopeel uygulaması yaptırdım nişantaşında ama nafile, çöpe gitti o kadar para :KK43:
maalesef ki yüz yapım sarkık duruyor, yanaklar, gözler.
Ben aynaya baktığımda hep mutsuzum. sinirlerim bozuluyor, fotoğraf bile çekmtirmiyorum.
artık ip askı düşünüyorum, seda sayanın doktoru bağdat caddesinde cem bey var ona gitmeyi düşünüyorum.
deneyimleyenlerden bilgi rica ediyorum, lütfen..
Dediğiniz dr Fransız askısı yapıyor ve verdiği fiyat 30 bin ile 50 bin arası 🙈

Arkadaşlar benim yaptırdığım kişi sürekli ünlülere askı yaparak reklamını yapan , burda da sürekli adı geçen bir doktor .İlk yaptırdığım hafta iyi oldu diye düşündüm ve buraya memnuniyetimi de yazmıştım .Ama geçen süre içersinde tecrübelerimi aktarmak istiyorum yaptıracak arkadaşlar için .Ben şu an 7 ay sonra diyebilirim ki kesinlikle Hiç memnun kalmadım .Gerçekten hiç bi estetik algıyla değil pat küt kasap gibi yapıyor .İnstagram hesabında ünlülere yaptığı gibi görünmüyorsunuz kesinlikle işlem bittiğinde.Hani diyorlar ya burdan çıkınca hayatınıza normal devam edebilirsiniz .O laf tamamen yalan.Bir kere bu çok bilinen eğitim veren doktor yüzü tamamen yukarı çekiyor, fazla çekiyor .Resmen uzaylı gibi oluyorsunuz.Sonra Salacak diye yapıyormuş bunu ama , şey gibi düşünün saçınızı kestirdiniz çok kötü oldu ama kuaför 1 ay sonra formunu bulur diyor.Heh işte o 1 ay nasıl geçecek .Yüz tamamen joker gibi gerilmiş bir şekilde çıkıyorsunuz .Hadi tamam katlandınız bu görüntü ve acıya diyelim .Tmm bu kadar acı çektim bi ton para verdim ,1 ay bu suratla dolaşırım, bari dedikleri gibi 1-1.5 yıl kalıcı olsun diye katlanıyorsunuz.İlk çıkarken tamam çok gergin çene yanlarım üçgen oldu diye seviniyorsunuz ama O bir ayın sonunda yüz eski halini alıyor .Benim çene yanlarım sorunluydu .1 ay sonra yine yaptırmadan önceki hali gibi görünmeye başladı.Bir de işin kötü ve size söylenmeyen riskleri var .İğneyle saç içinden girilen yerlerde saçlar dökülebiliyor.Yani öyle bi travma düşünün saç köklerine .Benim döküldü .Gittim askı yaptırdığım doktora , gerekiyorsa ektiririm dedi.o kadar vahim bir durum .Hala tedavi görüyorum saçlarım için .Yaptıracak olanlar için tecrübelerimi anlatmak istedim .
offf ciddi misiniz? :KK43:
ben yüzümden hiç memnun değilim ciddi anlamda psikolojimi bozuyor bu durum.
ve karar verdim, 6-7 kg fazlamı verdikten sonra 2-3 ay içinde yaptıracağım askıyı.
düşündüm yani bu halimden daha kötü olmam herhalde :KK43:
kartalda bir doktora karar kıldım, henüz görüşmeye gitmedim.
tek çarem bu ne yapabilirim ki.

Merhaba hanımlar benim kaşlarım çok düşük o yüzden iki hafta önce botox yaptırdım ancak pek bir şey fark etmedi. Doktor ancak bu kadar kalkıyor kaşların botoxla daha fazla kalkmaz dedi iple asmak gerekiyor dedi. Onun fiyatı 2500 tl imiş. Arkadaşımda madem iple asılacak o zaman tüm yüze fransız askı yaptır sadece kaş için para verme dedi. Mantıklı geldi. Ama nette fransız askı fiyatı öğrenemedim. Yaptıran ve memnun olan var mı acaba ve ne kadar ücret çıkar ortalama ? Ona göre düşüneceğim
Kesinlikle ip askı yaptırmayın ben yaptırdım hâlâ uğraşıyorum dolgu ole başka yerde düzeltmeye çalışıyorum ama malesef zor ve yaptirali dört ah oluyor daha

Fransiz askisini 1 yil once yaptirdim. Nisantasinda bu konuda cok unlu bir Dr. yapti. Sonuctan hic memnun kalmadim. Yuzumun bir yarisinda derin cizgi diger yarisinda ise girinti, cikintilar olustu. Cilt sarkmalarina ait soruna bir cozum degil. Eger clidinizde sarkma varsa, zamaniniz ve maddi durumunuz uygun ise, mutlaka iyi bir plastik cerrah ile gorusup yuz germe islemi yaptirin. Ben su anda iyi bir cerrah arayisi icindeyim. Son 1 yila ait maddi ve manevi kayiplarimi, kaybettigim zamani yerine getirecek hicbirsey yok maalesef. Ama umudumu kaybetmedim.
Katılıyorum size bende yaptırdım çok pişmanım yüzümün şekli bozuldu

Katılıyorum size bende yaptırdım çok pişmanım yüzümün şekli bozuldu
Çok geçmiş olsun. Bu askılama işleminden sonra çok belirgin değişiklik oluyor mu? Yani dışardan bakıldığın da işlem yapıldığı anlaşılır mı? Şekli bozuldu yazmışsınız gözlerde mi değişiklik oldu? Yaptıran bir kaç kişi ile konuştum memnun olan 9 kişiden sadece 2 tanesi, hiç bir değişiklik olmadı diyen yada eskisinden kötü oldu yazanlar var sizde durum şimdi nedir?

Çok geçmiş olsun. Bu askılama işleminden sonra çok belirgin değişiklik oluyor mu? Yani dışardan bakıldığın da işlem yapıldığı anlaşılır mı? Şekli bozuldu yazmışsınız gözlerde mi değişiklik oldu? Yaptıran bir kaç kişi ile konuştum memnun olan 9 kişiden sadece 2 tanesi, hiç bir değişiklik olmadı diyen yada eskisinden kötü oldu yazanlar var sizde durum şimdi nedir?
Hayır kesinlikle tavsiye etmiyorum ilk bir ilk ay çok güzel ondan sonra ip kendimi bırakıyormu artık nr oluyor bilmiyorum yüzümün bir tarafi aşağısı bit tarafı yukarıda kaldı şu anda başka yerde dolgilaflae yüzümü toparlamaya çalışıyorum çok psikolojim bozulmuştu tavsiye etmiyorum birde yaptirirkende acısı cabasi

Hayır kesinlikle tavsiye etmiyorum ilk bir ilk ay çok güzel ondan sonra ip kendimi bırakıyormu artık nr oluyor bilmiyorum yüzümün bir tarafi aşağısı bit tarafı yukarıda kaldı şu anda başka yerde dolgilaflae yüzümü toparlamaya çalışıyorum çok psikolojim bozulmuştu tavsiye etmiyorum birde yaptirirkende acısı cabasi
Şimdi arkadaşımla konuştum buradan eski üye oda kafam dan tamamen çıkardı bu işlemi....tamam çok tşk ederim cevabınız için size de tekrar geçmiş olsun umarım sorunu çözümlersiniz

Son düzenleme:
Dediğiniz dr Fransız askısı yapıyor ve verdiği fiyat 30 bin ile 50 bin arası 🙈

Şimdi arkadaşımla konuştum buradan eski üye oda kafam dan tamamen çıkardı bu işlemi....tamam çok tşk ederim cevabınız için size de tekrar geçmiş olsun umarım sorunu çözümlersiniz
Teşekkür ederim ama şu jel dolgu uygulayan biryey buldum çene hatlarımi o kadar güzel yapıyor ki şu an sadece iki cc dolgu yaptırdım yüzüme şekil vermeye başladı ve kalıcı imiş en aşağı on sene diyor

Teşekkür ederim ama şu jel dolgu uygulayan biryey buldum çene hatlarımi o kadar güzel yapıyor ki şu an sadece iki cc dolgu yaptırdım yüzüme şekil vermeye başladı ve kalıcı imiş en aşağı on sene diyor
Jel dolgu bildiğimiz dolgulardan farklı bieşey galiba ilk defa duydum, çene ye 2 cc yetti mi peki? 10 sene gitmesi süper olay ben dolguya verilen paraya acıyorum kalmıyor çünkü uzun zaman

Hangi dolgu o 10 sene kalıcı olan acaba?

Merhaba Arkadaşlar,,
İp askı ile yüz germeyi Netten yaptığım yoğun araştırma ve inceleme sonrası tüm cesaretimi toplayıp yaptırdım.
Öncelikle;
1- Ağrısız Acısız denmesi doğru değil. Sonuçta yüze iğne ve yabancı madde giriyor sonrası ödem oluyor yapılırken ve sonrasında ağrı hassasiyet görülüyor.
2- Bana toplamda kısa uzun 14 ip atıldı. Lokal anestezi olmasına rağmen inanılmaz ağrı oldu. İğneye tahammülü olmayan için oldukça zor ki ben sabırlı olmama rağmen kalp frekanslarım değişti.
3- İplerin kalitesi ve uygulama yöntemine göre fiyat değişmekte sormadan garantiye almadan yaptırmayın
4- Hemen sonrası kolojen maskesi Buz uygulaması ve arnica krem uygulanmasına rağmen gece ağrı arttı. Ve şişlik morarma mevcut
5- Sonrasında herhangibir enfeksiyon riskine karşı antibiyotik başlamanız gerekiyor
6- Şu an 2 gün ve çocuklar zombi gibi dediler 😜 Çünkü belirgin şekilde yüzde gerilme şişliklerle birleşince anormal yüz hattı oluşuyor öyle 30 dk. Kalk git filan değil. Tabii iki adet attıracak olanlar için olabilir.
7- Çene hattı belirgin şekilde gerildi ve gıdı azaldı.
8- 15 gün sonra yüz oturmaya başlar dediler. Sonucunu sizlerle paylaşırım.
9- 9 ölçün 1 biçin derim.😁😁😁

X