- 28 Şubat 2011
- 13.974
- 16.277
- 498
depresyondayımmmm unutuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ahhhh![]()
Hayır canım meslek lisesi değil kuzum düz lise sonra yüksek okul okudum muhasebe ve vergi uygulamaları sonrada açıktan şuan iktisat okuyorum canım lisans a tamamlamak için izmir len izmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:):)
Vallahi diyorum bu kadar okudum bir muhasebecinin yanına girsem onun yanında yetişsem biraz pişsem diye ama adamlar deneyimsiz kimseyi istemiyorum yeniden öğreteceğimize öğrenmiş deneyim sahibi daha çok işime yarar diyor ben ve benim gibilerde hayatım böyle kalıyoruz ortada![]()
Yok kiz unutulmadin da kucuk bir detayi unuttum sadece seni degill

Anladim canim bulursun ya hele bi sabret bakalim ha diyince olamz tabi ki calismak kendi ayaklarinin ustunde durmak guzel birsey olmali

Ben hic calismadigim icin imreniyorum su an bile dilimi ilerletince calismayi dusunuyorum ben bekarken babam izin vermedi calismama.. simdide telefon ediyolar clismak istermisin diye ben forum doldurmustum bi,bende dili ilerletince olabilir dedim.. Bana da anca cocuk kreslerinde cocuk egitimi gibi isleri oneriyolar hic yoktan iyidir hem dilim ilerler hem de calismis katkida blunmus olurum