• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

artik kimse girmiyor mu buraya yani :ssz:
lapinu bebek nasil, sagligi nasil? kac kilo dogdu zayif olacak diyordun ya,, dogumun nasil gecti :55:

Canim bebegim 2800g doğdu tabi şişti hep yani 3gun icinde 2500gr düştü ama maşallah zayıf bir bebek olmasına rağmen cok dinç bir bebek gecen gün 1 aylık kontrole gittik Dr cok iyi hersey yolunda dedi toparlamış bayağı dedi 4080gr boyuda 52cm olmuş doğduğunda 47.5 tu boyu Dr a sordum hani bende su cmv infectionu vardi falan bebekte bir tehlikesi varmi diye Dr da bence olmaz sonuçta hamileligin boyunca ekodan baska birsey yapılmamış olsaydı ordada çıkardı dedi birde kafa cevresi 32di doğarken kontrolde 36 olmuş yani büyüyor bir sorun yok dedi. Eğer siz isterseniz bebegin kafasinin ekosunu çekeriz dedi 4 aylık oldugunda ama bence hirpalama cocugun saglikli dedi:)

Doguma gelince: cooook zordu sabah 6da başlayan sancılar ve ertesi. Sabah 4 te oldu benim minakim cok çektim tansiyonum düştü bitkin düştüm ve dogum esnasında soylenilen seyleri yapamadım ve dogum gecikti hemşire karnimin üstüne bastı iki koluyla duşun cok kötüydü ama bebegimi göğsüme koydularya o yumuk gözleriyle bana bir bakışı vardi o an çektiğim tüm acıyı unutum şimdi büyüyor canim gözleriyle bizi takip ediyo konusunca dinliyor gülüyor bizemi yoksa mekekleremi bilmiyorum ama?:) rabim tüm isteyenlere versin kimseyi kucagi boş evlatsiz bırakmasin insallah

slm kizlar nabersiniz buralardan kus ucmaz kervan donmez oldu...bizimki tasinalim diyor ben kararsiz ne yapacagimi bilmeden bir yanim tasin diyor bir yanim ya yapamazsam diyorum...oralarda kimseyi tanimiyorum ama cok turk varmis esim alisirsin zamanla diyor...offf bende bilmiyorum cocuklariminda bahceli evde buyumesini istiyorum en azindan rahat kosup oynicaklar...iki kardes...siz olsaniz tasinmak istermiydiniz...dusunmem lazim bu arada hos geldin tatil nasildi...bizim yerimizede oralari soyle bir salliyaydin gayri....

doneli birkac gun oldu :) ramazanda gezemedim kiz bu sene oruc bayagi zorladi beni tansiyonum dusuyordu hava cok sicakti ya o yuzden heralde.
sen gitmedin mi biryerlere? bi ara almanya diyordun diye hatirliyorum sanki :44:
Hosgeldin o zamannnn :27:
Nasil gecti giderken iyide donmesi zor degil mi :31:
Evet gidicel persembe gunu trenle gidicez 3 saat suruyormus ben gezmeye gitmicem ama gozlerimden muane olmaya gidicem oraya..
Yarinda direksiyon dersim var korkuyorum,dun surdum biraz ama esim ben yapamadikca bana sinirleniyor sinir oluyorum su erkeklerin dik kafaliligina :20: :18:

slm kizlar nabersiniz buralardan kus ucmaz kervan donmez oldu...bizimki tasinalim diyor ben kararsiz ne yapacagimi bilmeden bir yanim tasin diyor bir yanim ya yapamazsam diyorum...oralarda kimseyi tanimiyorum ama cok turk varmis esim alisirsin zamanla diyor...offf bende bilmiyorum cocuklariminda bahceli evde buyumesini istiyorum en azindan rahat kosup oynicaklar...iki kardes...siz olsaniz tasinmak istermiydiniz...dusunmem lazim bu arada hos geldin tatil nasildi...bizim yerimizede oralari soyle bir salliyaydin gayri....

Slmmmm :16:
Nereye tasicanacksiniz ki siz :26:
Ben olsam bende bahceli ev isterim 2 cocuk kolay olmaz sanirim ama gerci ben birini yapamadimda bilemiyorum yani,hayirlisi olsun hakkinizda...
Evet kimse gelmiyor artik unutulduk

Slmmmm :16:
Nereye tasicanacksiniz ki siz :26:
Ben olsam bende bahceli ev isterim 2 cocuk kolay olmaz sanirim ama gerci ben birini yapamadimda bilemiyorum yani,hayirlisi olsun hakkinizda...
Evet kimse gelmiyor artik unutulduk[/QUOTE]

biz lille tarafi dusunuyoruz aramizda 300 km var...benim ev daire ama kendimizin..orda pavilyona gececez...4 odali bahceli ev dusunuyoruz...bir yandanda sikildim buralardan biraz degisiklik olur belcikada cok yakin sikildikca oralara giderim esimle...ben alisma surecinden korkuyorum ne bilim sizde diyorsunuzya yanliziz kimse yok bende oyle olmaktan korkuyorum gerci esim diyor cok fazla turk var bir kac tanidik aile orda var zaten ama insanin kendi ailesi gibi olabilirmi...

ben geldim guzel gecen bir izinnin aardindan kaldigim yerden devam ediyorum gelirken cok zorlandim bukes annemden hic ayrilmak istemedim artik bende bir anne olucagimdanmidir nedir cok zor geldi gitmek bebegime alisverisler yaptim bu arada kizim olucak onu ogrendim adini elis olarak dusunuyorum bir degisiklik olmazsa bolbol elisse hazirlik yaptim kendime bir tisort aldim gerisi elise annelik boyle biseymis once cocugun geliyor siz neler yaptiniz bir degsiklik varmi

Rgulum gecmis olsun.
Coco hosgeldin. Artik bebis her konuda ilk sirada tabi dogsun da gor bak yok uyudu cikamam, yok hastalandi evde oturayim. Uyumuyo ki uyuyayim fln :)

Prematurem hakkinizda hayirlisi olsun. Ben de cok fena tasinmak istiyirum turkiyeye gidelim temelli istiyorum. Oyhh.... cok sikiliyorum burda

ben geldim guzel gecen bir izinnin aardindan kaldigim yerden devam ediyorum gelirken cok zorlandim bukes annemden hic ayrilmak istemedim artik bende bir anne olucagimdanmidir nedir cok zor geldi gitmek bebegime alisverisler yaptim bu arada kizim olucak onu ogrendim adini elis olarak dusunuyorum bir degisiklik olmazsa bolbol elisse hazirlik yaptim kendime bir tisort aldim gerisi elise annelik boyle biseymis once cocugun geliyor siz neler yaptiniz bir degsiklik varmi
Hosgeldin canim,Allah kucagina almayida nasip etsin kizini insAllah.. Ben burdaydim izine felan gitmedim evimde ugrsip duruyorum iste...
Annelerr ahh anneler... Karsiliksiz seven tek varlik... :(
Rgulum gecmis olsun.
Coco hosgeldin. Artik bebis her konuda ilk sirada tabi dogsun da gor bak yok uyudu cikamam, yok hastalandi evde oturayim. Uyumuyo ki uyuyayim fln :)

Prematurem hakkinizda hayirlisi olsun. Ben de cok fena tasinmak istiyirum turkiyeye gidelim temelli istiyorum. Oyhh.... cok sikiliyorum burda

Tskler canim saolasin..
Bugun araba surdm ilk denememi yaptim adam bakti soyle 10 saatte kaparsin sen dedi zaten 10 saat alcaktik insAllah surebilirim :26:

surersizn canim benim senin neyin eksik ki.. telas yapma yavas yavas alisicaksin insallah

Cok hatam var.. yolu ortalayamiyorum durup kalkarken gec kalkiyorum sonra vitesleri tam ayarlayamiyorum... Vs.. vs..
O degilde esimin sende o kabiliyeti goremiyorum demesi beni varya cin atina bindiriyo kendi anasinin karninda ogrendi sanki :63:
Belkide bana gaz vermek icin yapiyodur fakat cok sinir bozucu bir durum :19:

Cok hatam var.. yolu ortalayamiyorum durup kalkarken gec kalkiyorum sonra vitesleri tam ayarlayamiyorum... Vs.. vs..
O degilde esimin sende o kabiliyeti goremiyorum demesi beni varya cin atina bindiriyo kendi anasinin karninda ogrendi sanki :63:
Belkide bana gaz vermek icin yapiyodur fakat cok sinir bozucu bir durum :19:

duyma sen onu. sonucta her erkegin icinde bir okuz vardir. sen sadece sakin sakin yoluna bak o kadar :31:

Off Cok canim SIKILIYOR :31:
Uyku tutmadi,zaten 2 saat sonra yola cikicaz bende buraya yaziyim dedim :37:
Aciktim fakat canim birsey yemek istemiyor ne tuhaf degil mi :9:
Garip duygular icerisindeyim :ssz::ssz::ssz:
Siz simdi misil misil uyuyorsunuz,lapinu minisini emziriyordur :16: Oyy yerim ben onu

Off Cok canim SIKILIYOR :31:
Uyku tutmadi,zaten 2 saat sonra yola cikicaz bende buraya yaziyim dedim :37:
Aciktim fakat canim birsey yemek istemiyor ne tuhaf degil mi :9:
Garip duygular icerisindeyim :ssz::ssz::ssz:
Siz simdi misil misil uyuyorsunuz,lapinu minisini emziriyordur :16: Oyy yerim ben onu

Ayyy canim benim nasılda bildin:)
Ben senin sıkıntını biliyorum ama yapma canim demesi kolay dieceksin çektiğin özlem bir gün dinicek rabimin izniyle bol bol dua et sakın isyan etme insallah cok guzel evlatların olucak

Ayyy canim benim nasılda bildin:)
Ben senin sıkıntını biliyorum ama yapma canim demesi kolay dieceksin çektiğin özlem bir gün dinicek rabimin izniyle bol bol dua et sakın isyan etme insallah cok guzel evlatların olucak

InsAllah canim sagol....
Kizin napiyor buyuyor mu :16: Ne guzel kokuyodur o simdi

selam kizlar, ben strasbourgta yasiyorum. Eviyim 2 yasinda kizim var. Geleli 4 yil oldu. Suan direksiyon dersi aliyorum ehliyetim var ama araba suremeyenlerdenim :)))

20 saat aldim ogrenicem insaallah. Fransizca ilk geldigimde 300 saat ogrenmistim simdi unuttum. internetten nererden çalisip ogreniyorsunuzki?

Aslen osmaniyeliyim, istanbulda buyudum istanbullu sayilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kizlar, ben strasbourgta yasiyorum. Eviyim 2 yasinda kizim var. Geleli 4 yil oldu. Suan direksiyon dersi aliyorum ehliyetim var ama araba suremeyenlerdenim :)))

20 saat aldim ogrenicem insaallah. Fransizca ilk geldigimde 300 saat ogrenmistim simdi unuttum. internetten nererden çalisip ogreniyorsunuzki?

Aslen osmaniyeliyim, istanbulda buyudum istanbullu sayilirim. Blogum var ayrica beklerim :))

Fransalı Gelin

As hosgeldin canim aramiza.. Aaa fransali gelin senmisin ben blogunu takip ediyorum seninn :56:
Bende direksiyon dersine basladim 5 ders alcam 2 saatlik.. Toplam 10 saat yani.. INSALLAh yeter bize bu sure :1:
Bende 2 senelik evliyim cocuk yok henuz bakalim.. Ben busuu.com dan calisiyorum ama bu aralar bosladim dersi ne duyarsam onu ogreniyorum iste,tv den esimden vs vs.. Burasi bi ara kalabalikti baya ama simdi kimse gelmiyo unutulduk :19:
Kizinin resmini gordum cok tatli :16:

As hosgeldin canim aramiza.. Aaa fransali gelin senmisin ben blogunu takip ediyorum seninn :56:
Bende direksiyon dersine basladim 5 ders alcam 2 saatlik.. Toplam 10 saat yani.. INSALLAh yeter bize bu sure :1:
Bende 2 senelik evliyim cocuk yok henuz bakalim.. Ben busuu.com dan calisiyorum ama bu aralar bosladim dersi ne duyarsam onu ogreniyorum iste,tv den esimden vs vs.. Burasi bi ara kalabalikti baya ama simdi kimse gelmiyo unutulduk :19:
Kizinin resmini gordum cok tatli :16:

Merhaba, hosbulduk canim. Epeydir girmiyorum bu siteye. Eskiden çok takilirdim çocçuk yokken 2010 kasin annelerine.

ben yirmi saat aldim, ilk 5 saati bitti. çarsamba devam edicem. dun esimle surduk, delirdi resmen. vitesi ikiye geciremedim. iki stop ettirdim :))panik oldu mudahalede edemiyor. arkada cocuk var diyede kasildi falan :))) bi daha urdurmicem git kursla ogren dedi haha

busuu ya bende uye olmustum sonra biraktim. zaten ders çalismam gerek artik ilahiyat okumak için açikogretimden.

çocuk olmayinca çok takiliyo insan buraya ama çocuk olunca vakit kalmiyor :)

Merhaba, hosbulduk canim. Epeydir girmiyorum bu siteye. Eskiden çok takilirdim çocçuk yokken 2010 kasin annelerine.

ben yirmi saat aldim, ilk 5 saati bitti. çarsamba devam edicem. dun esimle surduk, delirdi resmen. vitesi ikiye geciremedim. iki stop ettirdim :))panik oldu mudahalede edemiyor. arkada cocuk var diyede kasildi falan :))) bi daha urdurmicem git kursla ogren dedi haha

busuu ya bende uye olmustum sonra biraktim. zaten ders çalismam gerek artik ilahiyat okumak için açikogretimden.

çocuk olmayinca çok takiliyo insan buraya ama çocuk olunca vakit kalmiyor :)

Ben de bugun 3. dersimi aldim esim ilerleme var sende diye sevindi ben en son 4. vitese ciktim 5 e cikmadim daha.. Son 6 saatim kaldi benim o suredede iyice ogrenirim yeterde artar bile insallah sende ogrenirsin,benimde biraz hatalarim var aynalara iyi bakamam mesela :31:
Benim cocuk olsa bende girmem sanirim :emir_bebek:

celi hosgeldin. bizim diger topik issizlasti, bisey yaziyorsun bazen nerdeyse iki ay sonra cevaplaniyo falan :) arada buraya da bekleriz seni..
oglum hastalandi, oksuruyor ve burnu akiyor. oksurmek korkulu ruyamiz cunku bizde oksuruk demek kusmuk demek oluyor. butun nevresimleri pijamalarini degistik, midesi bosaldi ama oksuruyor hala uyuyamadi bi turlu ya

bu arada sempatik nerelerde hic katilmiyo artik?

rgulum doktora gorundun mu? yazdin da ben mi kacirdim acaba :26:

celi hosgeldin. bizim diger topik issizlasti, bisey yaziyorsun bazen nerdeyse iki ay sonra cevaplaniyo falan :) arada buraya da bekleriz seni..
oglum hastalandi, oksuruyor ve burnu akiyor. oksurmek korkulu ruyamiz cunku bizde oksuruk demek kusmuk demek oluyor. butun nevresimleri pijamalarini degistik, midesi bosaldi ama oksuruyor hala uyuyamadi bi turlu ya

bu arada sempatik nerelerde hic katilmiyo artik?

rgulum doktora gorundun mu? yazdin da ben mi kacirdim acaba :26:

Gecmis olsun canim kiyamam... Bura da issiz kiz kimse gelmiyo baksana,sempatikte zayiflama topiginde takiliyor ugramiyor buraya :19:
Evet gorundum canim,persembe sabahi gittik aksam geri geldik,frankfurt o kadar guzel deilmis buralar gibi ayni fakat tek bir fark gordum insanlari burdakilerden daha temiz,dsiplini daha guzel...
Gittim doktor bakti gorme problemin yok,hastaliginda yok tertemiz gozlerin dedi. Ben de kitap okurken gozlerim agriyo dedim bide uzaga bakinca goruyorum ama cok az pus gibi biseyler oluyo dedim,oda gozluk camlari denedi gozluk camlariyla net goremedim ztn uzak problemide yokmus normal gozumle daha iyi goruyorum,sadece uyum problemi olabilir dedi,iyi gormem gerekirken kotu,kotu gormem gerekirken de iyi gormusum camlarla :S Damlayla gozbebeklerini buyutucekler duzelicek dedi fransada da yaptirabilirsin dedi sonra geldik iste... Oyle biraz uzun oldu ama neyse :9:
Ya bugun araba surdum kendime guvenim geldi artik korkmuyorum ne kadar basit seylerden korkuyomusum meger :27:

Son düzenleme:
Back