artik kimse girmiyor mu buraya yani
lapinu bebek nasil, sagligi nasil? kac kilo dogdu zayif olacak diyordun ya,, dogumun nasil gecti
Canim bebegim 2800g doğdu tabi şişti hep yani 3gun icinde 2500gr düştü ama maşallah zayıf bir bebek olmasına rağmen cok dinç bir bebek gecen gün 1 aylık kontrole gittik Dr cok iyi hersey yolunda dedi toparlamış bayağı dedi 4080gr boyuda 52cm olmuş doğduğunda 47.5 tu boyu Dr a sordum hani bende su cmv infectionu vardi falan bebekte bir tehlikesi varmi diye Dr da bence olmaz sonuçta hamileligin boyunca ekodan baska birsey yapılmamış olsaydı ordada çıkardı dedi birde kafa cevresi 32di doğarken kontrolde 36 olmuş yani büyüyor bir sorun yok dedi. Eğer siz isterseniz bebegin kafasinin ekosunu çekeriz dedi 4 aylık oldugunda ama bence hirpalama cocugun saglikli dedi:)
Doguma gelince: cooook zordu sabah 6da başlayan sancılar ve ertesi. Sabah 4 te oldu benim minakim cok çektim tansiyonum düştü bitkin düştüm ve dogum esnasında soylenilen seyleri yapamadım ve dogum gecikti hemşire karnimin üstüne bastı iki koluyla duşun cok kötüydü ama bebegimi göğsüme koydularya o yumuk gözleriyle bana bir bakışı vardi o an çektiğim tüm acıyı unutum şimdi büyüyor canim gözleriyle bizi takip ediyo konusunca dinliyor gülüyor bizemi yoksa mekekleremi bilmiyorum ama?:) rabim tüm isteyenlere versin kimseyi kucagi boş evlatsiz bırakmasin insallah