• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

pc yi açık bırakıp da sırra kadem bastın herhal:27:

ben de gidip uykuma devam edeyim kaldığım yerden :10:

celi hosgeldin. bizim diger topik issizlasti, bisey yaziyorsun bazen nerdeyse iki ay sonra cevaplaniyo falan :) arada buraya da bekleriz seni..
oglum hastalandi, oksuruyor ve burnu akiyor. oksurmek korkulu ruyamiz cunku bizde oksuruk demek kusmuk demek oluyor. butun nevresimleri pijamalarini degistik, midesi bosaldi ama oksuruyor hala uyuyamadi bi turlu ya

bu arada sempatik nerelerde hic katilmiyo artik?

rgulum doktora gorundun mu? yazdin da ben mi kacirdim acaba :26:

selam canim hosbuldum :) çok geçmis olsun ogluna havalar bozdu ondanmi hastalandi acaba? Rabbim sifa versin.

rgulum senindemi goz problemin var bacim? Ben uzagi net goremiyorum.

selam canim hosbuldum :) çok geçmis olsun ogluna havalar bozdu ondanmi hastalandi acaba? Rabbim sifa versin.

rgulum senindemi goz problemin var bacim? Ben uzagi net goremiyorum.

Var gibiydi ama doktor bir sorun yok uyum problemi var dedi nedense oda anlamadim :26: Damlali tedavi yada cok az gozluk kullanman gerekebilir dedi,frankfurtta dunya goze gittik biz cok memnun kaldim cok temiz bir yer iyi ilgileniyolar... Doktorda buraya tekrar gelmenize gerek yok ffransadada olabilir dedi bizde artik ne zaman gidersek,bende kulak problemi basladi cok agriyo 2 kez gittik bisey yok dedi ama cok agriyo ya anlamadim damlada gecirmedi ki :44: Off off dertler bitmiyoki jinekologu degistirdik erkek jinekolog bu seferki cocuk icin bakalim ne diycek :26:

Merhaba Kizlar,

Sizlere bir sey sormak isterim, sinirim baya bozuldu bu yuzden.....
FB'la ilgili bir sorun :
Siz face'de hiç size gelen bir özel mesaji görememe gibi bir durum oldu mu hiç ?

Bende oldu ve çözemiyorum maalesef, yardimci olabilirmisiniz ?? :( :26::50:

Merhaba Kizlar,

Sizlere bir sey sormak isterim, sinirim baya bozuldu bu yuzden.....
FB'la ilgili bir sorun :
Siz face'de hiç size gelen bir özel mesaji görememe gibi bir durum oldu mu hiç ?

Bende oldu ve çözemiyorum maalesef, yardimci olabilirmisiniz ?? :( :26::50:

Ben face kullanmiyorum canim o yuzden yardimci olamiycam malesef..

Ö. degil canim halloldu galiba.... emin degilim ama :)

Cacik macik nedir :))) bende merak ettim cimcime ? :D

heheee:D ya canım rüzgargülümden gördümde gelen gelsin gelmeyenin canı cacık ister diye bi topik varda bende rüzgargülümü yakalayım derken ana bi baktım ordaaa adını şettiremedim tam cacık macık deyiverdim :D

yavrum bak bi karar ver cacıkta mısın burdamı leeennn anaaaaaaaaa:):) bir ora gidiyom bi buraaaa aaaaaaaaa başımı döndürüyorsun
hayatımmm:):)

Napiyim lan bakiyom oraya cevap verilmis oraya giriyom burayada verilmis buraya giriyom :30:
Dus pesindeysen dus pesime :60:
Nasilsin anlat bakalim ask hayatin nasil :41:

Napiyim lan bakiyom oraya cevap verilmis oraya giriyom burayada verilmis buraya giriyom :30:
Dus pesindeysen dus pesime :60:
Nasilsin anlat bakalim ask hayatin nasil :41:

E napimmm sen nere gidiyon ben ora geliyommm cadııııı:):)
çok pis duşarım amaaaaa:):)
Anam nasıl olayım evdeyim aynııı bildiğin gibi :):) ah aşk hayatım nasıl olsun yuvarlanıyoruz gidiyoruz beeee var değişmeler gelişmeler herifte de işteeee sonrası ne olur bilemicem yavrusu ama şimdilik probilemmmm gok:):) senin nasıl gider hatuncum fingirdekcazınlaaaa:):)

E napimmm sen nere gidiyon ben ora geliyommm cadııııı:):)
çok pis duşarım amaaaaa:):)
Anam nasıl olayım evdeyim aynııı bildiğin gibi :):) ah aşk hayatım nasıl olsun yuvarlanıyoruz gidiyoruz beeee var değişmeler gelişmeler herifte de işteeee sonrası ne olur bilemicem yavrusu ama şimdilik probilemmmm gok:):) senin nasıl gider hatuncum fingirdekcazınlaaaa:):)

Anladim canim hayirlisi olsun ama ben olsam yerinde firsat vermezdim yani 2. bir sans vermezdim diyorum ama senin kararin tabi :31:
Benimde iyi sukur ara ara bi calkalansakta geri duruluyoruz iste,cocuk meselesi yapiyo onuda :31:

Anladim canim hayirlisi olsun ama ben olsam yerinde firsat vermezdim yani 2. bir sans vermezdim diyorum ama senin kararin tabi :31:
Benimde iyi sukur ara ara bi calkalansakta geri duruluyoruz iste,cocuk meselesi yapiyo onuda :31:

saol bebemm ya yavrum yaa deme öyle yaaaa hayatta herkes 2.şansı hak eder diye düşünüyorum ama etme durumuna bağlı onu öyle görünce ve sözlerinde de hala istikrarlı olunca devam ediyorum işte ama yüzüne söyledim tek bir yanlışına bakar dedim Allah a çok şükür hiç bir kötü lafını duymadım temmuzdaki o kavgadan sonra tatlımmm
Olur bitanem ya sabır kuzum illa ki olucak daha çok gençsiniz sabret canım dua et kıyamam Allahım sizede vericek bir melek ben buna inanıyorum üzülme sen bir tek çocuğu olmayan siz değilsiniz artık herşeyin çaresi var canım mutlaka bir gün olucak tatlı bir bebeniz üzülme sen hiç

saol bebemm ya yavrum yaa deme öyle yaaaa hayatta herkes 2.şansı hak eder diye düşünüyorum ama etme durumuna bağlı onu öyle görünce ve sözlerinde de hala istikrarlı olunca devam ediyorum işte ama yüzüne söyledim tek bir yanlışına bakar dedim Allah a çok şükür hiç bir kötü lafını duymadım temmuzdaki o kavgadan sonra tatlımmm
Olur bitanem ya sabır kuzum illa ki olucak daha çok gençsiniz sabret canım dua et kıyamam Allahım sizede vericek bir melek ben buna inanıyorum üzülme sen bir tek çocuğu olmayan siz değilsiniz artık herşeyin çaresi var canım mutlaka bir gün olucak tatlı bir bebeniz üzülme sen hiç

Sen inat bi kiz degilsin o yuzden boyle dusunuyorsun ben inat oldugum icin kabullenemezdim ondna dedim ama haklisin illaki hakeder hatalar birdaha yapmamak icin vardir demi :ssz:
InsAllah canim olur bir gun kafaya takmiyorum artik valla yiyip icip geziyorum,direksiyon dersimide aliyorum artik yollarda kimse tutamaz beni :10::9:

Sen inat bi kiz degilsin o yuzden boyle dusunuyorsun ben inat oldugum icin kabullenemezdim ondna dedim ama haklisin illaki hakeder hatalar birdaha yapmamak icin vardir demi :ssz:
InsAllah canim olur bir gun kafaya takmiyorum artik valla yiyip icip geziyorum,direksiyon dersimide aliyorum artik yollarda kimse tutamaz beni :10::9:

evet tatlımmm yaparsa ne olucanı yüzüne söyledim hayatım umarım birdaha olmaz bakalım neler olucak canım benim İnşallah olucak kuzum takma zaten canım benim vadesi vardır daha ohhhh gez canım benimmm benim gibi evde pinekleme yürrüüüüüüüüü beee rüzgargülüm kim tutar seniiiii haha:) ah bende bir işe girsem alıcamda babama yük olmak istemediğimden şimdi alamıyorum ehliyeti yaaaa

evet tatlımmm yaparsa ne olucanı yüzüne söyledim hayatım umarım birdaha olmaz bakalım neler olucak canım benim İnşallah olucak kuzum takma zaten canım benim vadesi vardır daha ohhhh gez canım benimmm benim gibi evde pinekleme yürrüüüüüüüüü beee rüzgargülüm kim tutar seniiiii haha:) ah bende bir işe girsem alıcamda babama yük olmak istemediğimden şimdi alamıyorum ehliyeti yaaaa

Sen meslek lisesi mi okudun ?
Nasil bir iste calismak istiyosun ? Hangi sehirde yasiyodun kiz sen unuttum bak yine

Sen meslek lisesi mi okudun ?
Nasil bir iste calismak istiyosun ? Hangi sehirde yasiyodun kiz sen unuttum bak yine

depresyondayımmmm unutuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ahhhh:( :P
Hayır canım meslek lisesi değil kuzum düz lise sonra yüksek okul okudum muhasebe ve vergi uygulamaları sonrada açıktan şuan iktisat okuyorum canım lisans a tamamlamak için izmir len izmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:):)
Vallahi diyorum bu kadar okudum bir muhasebecinin yanına girsem onun yanında yetişsem biraz pişsem diye ama adamlar deneyimsiz kimseyi istemiyorum yeniden öğreteceğimize öğrenmiş deneyim sahibi daha çok işime yarar diyor ben ve benim gibilerde hayatım böyle kalıyoruz ortada:(

Back