• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

UOTE=cocotuniq;25081507]ay ne guzel onlarla sohbet etmek bile insana moral verir sen nerde kaliyorsun prematurem

ben sarcellesleste kaliyrum 95.bolge yani gorsen her tarafta muhakkak karsilasirim....ayyyy yarin kardesim geliyor turkiyeden buraya tatile[/QUOTE]

cok guzel bir haber :) senin adia cok sevindim..
tasinirsak kordesimi davet etmek istiyoruz biz de, tasinmazsak da tur sirketine basvursun yine de gelebilir insallah

kardesim bugun vizesini aldi bugun belli olacakti almanyadaki teyzem istek yapmisti kabul olmus yarin sabah once almanyaya sonrada buraya gelecek...birde en cok duskun oldugum kardesim benim kucugum evimizin en kucugu ilk defa evime misafir gelecek babam 10 yildan sonra kardesimi ilk kez canli gorecek...

cok sevindim de nasi yani baban 10 sene sonra ilk kez canli gorecek ?

kardesim bugun vizesini aldi bugun belli olacakti almanyadaki teyzem istek yapmisti kabul olmus yarin sabah once almanyaya sonrada buraya gelecek...birde en cok duskun oldugum kardesim benim kucugum evimizin en kucugu ilk defa evime misafir gelecek babam 10 yildan sonra kardesimi ilk kez canli gorecek...

Gozunuz aydin canim..

ben sarcellesleste kaliyrum 95.bolge yani gorsen her tarafta muhakkak karsilasirim....ayyyy yarin kardesim geliyor turkiyeden buraya tatile

cok guzel bir haber :) senin adia cok sevindim..
tasinirsak kordesimi davet etmek istiyoruz biz de, tasinmazsak da tur sirketine basvursun yine de gelebilir insallah[/QUOTE]

insss canimya seninkilerde gelir....teyzem doktor oldugu icin istegi garantiydi ayreten kardesimde iyi bir sirkette calisiyor eger vize isi olmasaydi bile tur vizesiyle gelecekti...ben 10 ay once trye gittim kardesimi 6 yil sonra ilk defa gordum ama babam 10 yildir kardesimi hic gormedi annemde 5 yildir onlar adina daha cok seviniyorum...helede kucugum onu nasilda cok seviyorum hep hayalimdi bir gun evime gelse hep sevdikleri yemekleri yapsam diye cok sukur geliyor darisi diger hasret cekenlere

birtek benle ablamin oturum izni var annemlerin daha yok malasef zaten bircok yakin akrabamiz almanyada fransada turkiyede oyle cok yakin akrabamiz yok tek tuk sadece 2 erkek karsesim var abim evli zaten kardesimde universiteyi bitirdikten sonra baska bir sehirde calisiyor hayirlisiyla babamlarda oturum iznini alabilselerdi

ah cok sevindim bende abimin gelmesini istiyordum isci olarak gelsin diye istek yaptik red geldi sarkozy zamaniydi bi daha yapalim belki hollanda verir :52::52:

ah cok sevindim bende abimin gelmesini istiyordum isci olarak gelsin diye istek yaptik red geldi sarkozy zamaniydi bi daha yapalim belki hollanda verir :52::52:
hayirlisi canim senin icin...
gozunuz aydin canim hasretlik bitiyor desene.

tesekkurler canim...kardesimin vizesi 2 haftalik isinden onsolosluk dolayisindan karisiklik oldu 2 hafta vizesi kaldi az once teyzem aradi gelis saatini sordu almanyada karsilamalari icin oda teyzem nobetci hastanede p.tesi gunu vizeyi uzatabilirlerse uzatacaklar insss

hayirlisi canim senin icin...

tesekkurler canim...kardesimin vizesi 2 haftalik isinden konsolosluk dolayisindan karisiklik oldu 2 hafta vizesi kaldi az once teyzem aradi gelis saatini sordu almanyada karsilamalari icin oda teyzem nobetci hastanede p.tesi gunu vizeyi uzatabilirlerse uzatacaklar insss

insallah sizinkiler de oturumlarinialip rahat rahat gider gelirler..

insss canimya insss bazen diyorum keske benim olmasaydi ama babaminki olsaydi onun icin daha iyi olurdu ya aslinda trde oyle cok fazla aile yok annemin ailesi bamabin ailesi almanyada hepsi diger akrabalarda burda sadece 2 kardesim var burda anneme diyorum kardesimi evlendirelim burda birdaha gitmesin trye diye annnem istemiyor okadar okul okudu orda hepsi bosami gitsin aslinda avukata danissaydik kendi meslegi uzerinde burda calisabilirmi diye bir arastirsaydik kardesim hic gitmese hep burda kalsaydi...

meslegi burada gecerli bi meslekse kendide gelmek istiyosa neden olmasin. universite populere gider 6 ayda ogrenir fransizcayi.

kizlar ailelerimizi getirmek bu kadar kolaymi sizce bisey anlaticam

benim arkadasimin annesi babasi eylulde geliyolarmiss haciya yazilmislar o cikmayinca vize icin konsolosluga gittik dedi gelcekler dedi bu kadar kolaymi yahuuuu

2 subardagi sekere 3 su bardak su koydum kaynayana kadar karistirdim serbete limon koymadim ama cok eksi hic serbet gibi olmuycak gibime geliyor napiyim koyulasmasinimi bekleyim yoksa yenidenmi yapiyim

meslegi burada gecerli bi meslekse kendide gelmek istiyosa neden olmasin. universite populere gider 6 ayda ogrenir fransizcayi.
Calistigi meslek burda gecerli ama oyle biriyle anlasmak gerekiyor oturum iznini alBilmesi icin sirket bulabilurse anlasmali
kizlar ailelerimizi getirmek bu kadar kolaymi sizce bisey anlaticam

benim arkadasimin annesi babasi eylulde geliyolarmiss haciya yazilmislar o cikmayinca vize icin konsolosluga gittik dedi gelcekler dedi bu kadar kolaymi tryahuuuu
Simdi davetiye gonderen kusinin geliri meslegi iyi evi genis olmali isteyi yapan teyzemdi teyzem doktor kardesimde i kardesimin iyi bir isi sigortasi var acikcasi konsolislukta geri donecek kisiye vize veriyor yNi gencler icin is+sigorta gelur yaslilar icnde sigorta ve mal varligi davet eden kuside herseyi yeterli olmali...

orkdm dogum icin annem gelmisti benim de, bi sorun cikmadi. kardesim 18 yasina girecek, universitede istedigi yeri tutturamad, ogrenci de degil ona vize verirler mi bilemiyorum...

prematurem kardesinin meslegini cok merak ettim :17:

Back