- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
UOTE=cocotuniq;25081507]ay ne guzel onlarla sohbet etmek bile insana moral verir sen nerde kaliyorsun prematurem
kardesim bugun vizesini aldi bugun belli olacakti almanyadaki teyzem istek yapmisti kabul olmus yarin sabah once almanyaya sonrada buraya gelecek...birde en cok duskun oldugum kardesim benim kucugum evimizin en kucugu ilk defa evime misafir gelecek babam 10 yildan sonra kardesimi ilk kez canli gorecek...
kardesim bugun vizesini aldi bugun belli olacakti almanyadaki teyzem istek yapmisti kabul olmus yarin sabah once almanyaya sonrada buraya gelecek...birde en cok duskun oldugum kardesim benim kucugum evimizin en kucugu ilk defa evime misafir gelecek babam 10 yildan sonra kardesimi ilk kez canli gorecek...
ben sarcellesleste kaliyrum 95.bolge yani gorsen her tarafta muhakkak karsilasirim....ayyyy yarin kardesim geliyor turkiyeden buraya tatile
evet canim babam 10 yildir hic trye gitmedi oturum izni olmadigi icin...cok sevindim de nasi yani baban 10 sene sonra ilk kez canli gorecek ?
Gozunuz aydin canim..
evet canim babam 10 yildir hic trye gitmedi oturum izni olmadigi icin...
tesekkurler canim...
anladim.. peki kardesin turkiyede yanliz mi yasiyor?[/QUOTkardesim manisada yanliz yasiyor universiteyi aydinda okudu manisada kendi meslegi uzerine calisiyor aslinda burda arastirsaydik kendi meslegi uzerine calisabilseydi dahada iyi olurdu ama islemleri zor gibi gorunuyor
anladim.. peki kardesin turkiyede yanliz mi yasiyor?[/QUOTkardesim manisada yanliz yasiyor universiteyi aydinda okudu manisada kendi meslegi uzerine calisiyor aslinda burda arastirsaydik kendi meslegi uzerine calisabilseydi dahada iyi olurdu ama islemleri zor gibi gorunuyor
gozunuz aydin canim hasretlik bitiyor desene.
hayirlisi canim senin icin...ah cok sevindim bende abimin gelmesini istiyordum isci olarak gelsin diye istek yaptik red geldi sarkozy zamaniydi bi daha yapalim belki hollanda verir
tesekkurler canim...kardesimin vizesi 2 haftalik isinden onsolosluk dolayisindan karisiklik oldu 2 hafta vizesi kaldi az once teyzem aradi gelis saatini sordu almanyada karsilamalari icin oda teyzem nobetci hastanede p.tesi gunu vizeyi uzatabilirlerse uzatacaklar insss
hayirlisi canim senin icin...ah cok sevindim bende abimin gelmesini istiyordum isci olarak gelsin diye istek yaptik red geldi sarkozy zamaniydi bi daha yapalim belki hollanda verir
tesekkurler canim...kardesimin vizesi 2 haftalik isinden konsolosluk dolayisindan karisiklik oldu 2 hafta vizesi kaldi az once teyzem aradi gelis saatini sordu almanyada karsilamalari icin oda teyzem nobetci hastanede p.tesi gunu vizeyi uzatabilirlerse uzatacaklar insss
ah cok sevindim bende abimin gelmesini istiyordum isci olarak gelsin diye istek yaptik red geldi sarkozy zamaniydi bi daha yapalim belki hollanda verir
insallah sizinkiler de oturumlarinialip rahat rahat gider gelirler..
insss canimya insss bazen diyorum keske benim olmasaydi ama babaminki olsaydi onun icin daha iyi olurdu ya aslinda trde oyle cok fazla aile yok annemin ailesi bamabin ailesi almanyada hepsi diger akrabalarda burda sadece 2 kardesim var burda anneme diyorum kardesimi evlendirelim burda birdaha gitmesin trye diye annnem istemiyor okadar okul okudu orda hepsi bosami gitsin aslinda avukata danissaydik kendi meslegi uzerinde burda calisabilirmi diye bir arastirsaydik kardesim hic gitmese hep burda kalsaydi...
Calistigi meslek burda gecerli ama oyle biriyle anlasmak gerekiyor oturum iznini alBilmesi icin sirket bulabilurse anlasmalimeslegi burada gecerli bi meslekse kendide gelmek istiyosa neden olmasin. universite populere gider 6 ayda ogrenir fransizcayi.
Simdi davetiye gonderen kusinin geliri meslegi iyi evi genis olmali isteyi yapan teyzemdi teyzem doktor kardesimde i kardesimin iyi bir isi sigortasi var acikcasi konsolislukta geri donecek kisiye vize veriyor yNi gencler icin is+sigorta gelur yaslilar icnde sigorta ve mal varligi davet eden kuside herseyi yeterli olmali...kizlar ailelerimizi getirmek bu kadar kolaymi sizce bisey anlaticam
benim arkadasimin annesi babasi eylulde geliyolarmiss haciya yazilmislar o cikmayinca vize icin konsolosluga gittik dedi gelcekler dedi bu kadar kolaymi tryahuuuu
2 subardagi sekere 3 su bardak su koydum kaynayana kadar karistirdim serbete limon koymadim ama cok eksi hic serbet gibi olmuycak gibime geliyor napiyim koyulasmasinimi bekleyim yoksa yenidenmi yapiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?