- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy balik askimiz geldi bi anda bizimde
Balikk istiyorummmm :84:
bendeeeeee ustelik bebisssss istiyoo inanilmaz istedi canim bar palamuttt dolapta iglo somon vardi onu cikardimm
Sayende kabardi kizim :)
Daha gecen hafta buyuk beyaz filet lerden yatim buzlukta vardi.. Simdi yine almak lazim :)
Karnim acikti acaba ne yesem
3 tane kofte
Domatesli sebze
Yogurt bi kasi
Ayyy ne sahaneeee
Yasasin yemek yemek
evet canim guzel bir sehir.elimizin altinda herseyi bulabiliyoruz her konuda.turklerde bol. suan nerde kaliyosun?
vitry le francois diye kucuk bir kasabada biktim burdan hic bisey yok ne bir arkadas nede baska bisey suan bi is yerimiz var ondan dolayi bir yere kipirdayamiyoruz onu kapatalim tasinicam burdan ben esime diyorum ya turkiyeye doneriz yada strasbourga en cok turk ordaymis diye hem turkiyeme biraz daaha yaklasmis olurum zaten ucaga binmek icin ta basele gidiyoruz bari daha yakin olsun
vitry le francois diye kucuk bir kasabada biktim burdan hic bisey yok ne bir arkadas nede baska bisey suan bi is yerimiz var ondan dolayi bir yere kipirdayamiyoruz onu kapatalim tasinicam burdan ben esime diyorum ya turkiyeye doneriz yada strasbourga en cok turk ordaymis diye hem turkiyeme biraz daaha yaklasmis olurum zaten ucaga binmek icin ta basele gidiyoruz bari daha yakin olsun
turkler cok, sehirde buyuk ve guzel. canin hiç SIKILMAZ. yalniz buranin havaalani kucuk eskiden bitek turk hava yollari ucuyodu burdan turk sirketi olarak o da 2008de kaldirdi uçuslarini. bizde genelde almanya stutgarttan biniyoruz. baden baden de var en yakini.
ben ilk geldigimde strasbourg hava alanindan geldiydim ilk giderkende baden badenden o zamanlar hic bisey bilmiyordum toy oldugum gunlerimi hatirlattin
Hayirdirrrrkizlar cok mutluyummm coooookkkkk
Ooo sen iyiymissin bende yapicam sporu...sporumu yaptim geldim kizlar. abooov ben burdan kacsam iyi olcak istahim kabardi
Benim canim hala balik istiyobeni bile aciktirdilar dun gece canim acayip somon cekti belki cikar alirim sonrada sehriye corbasiyla mercimek suan sehriyeyi yapiyorum iciyimde rahatlayim aklimda kalicagina midemde kalsin
biz de genellikle uskumru aliyoruz :)
prematurem en niye mutlusun ? her gun mutluluk civiltilri yukseliyor topigimizde ne guzel