• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Salut kizlarrr bende varimmm ilk iki sene pariste kaldim 78 de simdide jura bolgesindeyiz tabii oncesinde cesitli avrupa ulkeleinde yasamak zorunda kaldik is nedeniyle eee nasilsiniz bakalim

Salut kizlarrr bende varimmm ilk iki sene pariste kaldim 78 de simdide jura bolgesindeyiz tabii oncesinde cesitli avrupa ulkeleinde yasamak zorunda kaldik is nedeniyle eee nasilsiniz bakalim
Hosgeldin canim biz iyiz yani şimdilik sen nasılsın hamilelik nasil gidiyo?

evet cocuk olunca kendine ayirdign zaman oldukca azaliyor..annen yaninda yardimci olur sana..
bizim gibi yardimsiz cocuk buyuturken cok seyden kismak zorunda kaliyorsun..

Hosgeldin canim biz iyiz yani şimdilik sen nasılsın hamilelik nasil gidiyo?

Hosbulduk. Canim bu haftaya kadr berbat bi gebelik gecirdim bulanti kusma migren ne ararsan var cok sukur tam gecmesede hafifledi biraz gobuste cikmaya basladi bir kizim var insallah bunun erkek olmasini cok istiyorum daha belli olmadi seninde az kalmis kacinci bebbek bellimi cinsiyeti

Hosbulduk. Canim bu haftaya kadr berbat bi gebelik gecirdim bulanti kusma migren ne ararsan var cok sukur tam gecmesede hafifledi biraz gobuste cikmaya basladi bir kizim var insallah bunun erkek olmasini cok istiyorum daha belli olmadi seninde az kalmis kacinci bebbek bellimi cinsiyeti
Benim ilk bebeğim canim kizim olucak insallah bende iki tane cocuk istiyorum ikinciside erkek olsa iyi olur
Oğlum olsa ikinciyide kesin kiz isterdim rabim gonlune gore verir insallah sen ne hisediyosun cinsiyetini gerçi ben hep erkek hisetim ama 14 uncu haftadan beri belliydi kizim

Lapinu ne diyosun kizim ya kilolar falan diye, zaten fazla kilo almamisin daha dur bi dogsun, belki kendiliginden gider, cok kisi emzirdikce gidiyo cok iside aliyo, ornek ben gibi :)
ben 15 kilo verecem dusun yani ,sen daha hamileyken kiloyu problem yapiyosun:47:

ORKDM hosgeldin canim biz iyiz sen nasilsin, bende parise yakin 91 bolgesindeyim

dusunmemlazim evet canim suan 3 kisi nevsehirliyiz :)

kizlarr bugun ben erken kaciyorum ,sabah esim erkenden almanyaya gidiyor araba almak icin
hergun saba kalkinca ise gidene kadar o bakiyordu simaya simdi o yok oyuzden ben yatim degilse cocukla ilgilenemem :)
hadi size iyi gecelr gorusuruz yarin

Lapinu ne diyosun kizim ya kilolar falan diye, zaten fazla kilo almamisin daha dur bi dogsun, belki kendiliginden gider, cok kisi emzirdikce gidiyo cok iside aliyo, ornek ben gibi :)
ben 15 kilo verecem dusun yani ,sen daha hamileyken kiloyu problem yapiyosun:47:

ORKDM hosgeldin canim biz iyiz sen nasilsin, bende parise yakin 91 bolgesindeyim

Hosbulduk canim seni taniyorum 2008 de cok yazisirdik ozellikle yemek topiklerinle begenirdim seni ozaman nickim orkidem di simdide ayni hos hatta kizima hamileydim yine simdiki gibi:))

Benim bu esim hiccccc kilo sevmez kiz ben oyle kolay veremem birde basende tüm kilom ama kizim saglikla gelisinde gerisi vizzz

iyi geceler sempatik..
ooohh sempatikin yazmadigi topik kalmamis, blogunun ismi de tam oturmus masallah 10 parmaginda 10 marifet :34:

Benim ilk bebeğim canim kizim olucak insallah bende iki tane cocuk istiyorum ikinciside erkek olsa iyi olur
Oğlum olsa ikinciyide kesin kiz isterdim rabim gonlune gore verir insallah sen ne hisediyosun cinsiyetini gerçi ben hep erkek hisetim ama 14 uncu haftadan beri belliydi kizim

Allah gonlune gore versin canim ben cok karisigim ruyalarimin etkisine cok kapiliyorum bi gun erkek gorursem erteqi gu
Kiz goruyorum karman corman yani 13 haftalikken gittk belli degil dedi dr haa dedim o zAman kiz olabilir falan yani sanirim biseyi cok fazla istemiyceksin ama hayirlisi ise olsun oglum olmus daha beter sinavlara tabii tutulmusum istemem rabbim cekebilecegim yuku versin

Benim bu esim hiccccc kilo sevmez kiz ben oyle kolay veremem birde basende tüm kilom ama kizim saglikla gelisinde gerisi vizzz

ay 12 kilo almissin onu dert ediyorsun kizim zaten dogumda bi kismi direkt gidiyo, kalan bir kismi da lohusalikta kendiliginden gidiyor.. geriye birkac kilo kalir onu da verirsin.. sen emzirirken herseye saldirma sut olsun diye :)

Back