Allah gonlune gore versin canim ben cok karisigim ruyalarimin etkisine cok kapiliyorum bi gun erkek gorursem erteqi gu
Kiz goruyorum karman corman yani 13 haftalikken gittk belli degil dedi dr haa dedim o zAman kiz olabilir falan yani sanirim biseyi cok fazla istemiyceksin ama hayirlisi ise olsun oglum olmus daha beter sinavlara tabii tutulmusum istemem rabbim cekebilecegim yuku versin
Hahaha insallah canim dur bakalim birdaki kontrolde tartilcam bence kilo aldım benay 12 kilo almissin onu dert ediyorsun kizim zaten dogumda bi kismi direkt gidiyo, kalan bir kismi da lohusalikta kendiliginden gidiyor.. geriye birkac kilo kalir onu da verirsin.. sen emzirirken herseye saldirma sut olsun diye :)
doguma var daha alirsin tabi ki ben 16 kiloyla doguma girdim mesela.. yine de cok sayilmaz canim..
simdiki devir de kiz-erkek ayni.. ikisinin de hayirlisi iyi, hayirsizi kotu.. hep hayirli olani istemek gerek..
ORKDM demek taniyosun beni, valla cok sohbetler oldugu icin inan hatirlyamadim senelerdir nerelerde takildim, tup bebek, fransa,yemek bolumu, makyaj bolumu, ha birde dikis bolumu var benim esas meslegim
onuda yeni hatirladim elbise diktim eklemistim :)
baya mesur olacam yakinda
Evet haklisin kizida bir erkegide ama insan illaki olmayani istiyor bide cevre girince isin icine kafayi yddiriyorlar simdi herkes dort gozle beni bekliyo hatta kaynana emin erkek olduguna(
Evet haklisin kizida bir erkegide ama insan illaki olmayani istiyor bide cevre girince isin icine kafayi yddiriyorlar simdi herkes dort gozle beni bekliyo hatta kaynana emin erkek olduguna(
olmussun olacagin kadar :)) her gelen seni taniyorum diyo
gidicemde telefonun sarzi bitiyomus az onu taktim biraz dolsun kapatcam
:)
benim de kalkmam gerekli ama kalkamiyorum üfffff
hergun sayfayi bi bekleyen oluyo yada en so kapatan bugunde o sen ol :)
Olmaz mi tatlimm gel katill tabikiii dun gormedim kusura bakma..ben tr'den katılsam olma mı
kıs rüzgoş ne vakit açtın sen bu topiki
bol sohbetler hanımlar bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?