• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Bizim kizlar toplandi toplandi sorduk neden toplandi toplandi toplandi hic uykum yok ama uyumam lazim benimkisi sabah okula gidecek simdiden yarinki giyeceklerini hazirlamam lazim....

Bizim kizlar toplandi toplandi sorduk neden toplandi toplandi toplandi hic uykum yok ama uyumam lazim benimkisi sabah okula gidecek simdiden yarinki giyeceklerini hazirlamam lazim....

Canim hani mesela siteye video foto yada baska bir sitenin linki atiliyorya onu bilmiyorum ogreneyim bende bir acep bakayim ogreneyim daaaa

Canim foto veya video eklemek icin yukarda tuslari kullanacaksin insert image ve insert video yazar fareyi ustune getirince.. Ordan ekleyebilirsin onlari.. Linkleride kopyala yapistir o kadar

Kızlar nereye kayboluyosunuz siz?
Ben bugün kötüyüm adet sancısı gibi sancılar rahimde bir agilrlik bacaklarında agriyooo

epidural istiyor musun?
benim doktorum ilk dogumlarda tavsiye ediyorum demisti ama bende hic ise yaramamisti ki :19:

Back