Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Katilmanizi isterim sizlerinde sunumlari olsun bir gurbetci olarak En Büyük TÜRKİYE :KK1:
Kizlar siz parise yakinmisiniz ?
Ben parisin cevresindeyim 15 dk mesafede ? Birgun bulusursak eger aradaki mesafeyi bilelim simdiden :)

Canim paristen parise fark var :) mesela biz orlye 40 dakika mesadeyiz. Evry e ikeaya falan da yarim saati buluyo.. Ama mesela eiffele gitmeye kalksak 1 bucuk 2 saati gozden cikariyoruz.

Canim paristen parise fark var :) mesela biz orlye 40 dakika mesadeyiz. Evry e ikeaya falan da yarim saati buluyo.. Ama mesela eiffele gitmeye kalksak 1 bucuk 2 saati gozden cikariyoruz.

Ooo uzakmis size,bende eiffelde bulusmayi teklif etcektim zaten ama vakit bulursan belki olur :KK1:

Bayagi uzak sayiliriz eiffele ve yanliz gelmem mumkun degil. Burdan tren de kalkiyo ama esime teklif bile edemem guler bana saka yapiyisun herhalde diye

Salut oui cava merci...gördük huhu....

bir an görünmez oldum sandımm :KK1::KK1:
nasılsınızz ??
burayı takip ediyorum ama yazamadım uzun zamndır:KK50::KK50:
fransız dili edebiyatı okudum ama şimdi finans sektöründe olduğum için fransızcayı köreltiyorum
burda konuşuruz die düşünmüştümm :KK1:

Birde şöyle yakamiza kırmızı bir karanfil koyalım orda saatlerce aramayalım birbirimizi... nostaljik olun biraz....

albumu acmayi yeni becerdim :)))
Simdi bi resim ekliycm gecen sene cekilmistim ama net degil dahada baska poz veremem esim beni gebertir :)

bir an görünmez oldum sandımm :KK1::KK1:
nasılsınızz ??
burayı takip ediyorum ama yazamadım uzun zamndır:KK50::KK50:
fransız dili edebiyatı okudum ama şimdi finans sektöründe olduğum için fransızcayı köreltiyorum
burda konuşuruz die düşünmüştümm :KK1:

Yok yok gorunuyon profilin ben burdayım hey diyor... Benim konuşmam iyidir ama yazı berbat...önce bir iyice sokelim fransizcayi yazisini doktururuz sonra ins...

X