- 28 Şubat 2011
- 13.779
- 15.352
Olur mu hic kiz alis sende katil aramizda :) merak ettiklerin varsa sorabilirsinay ben Fransa'ya gelmedim diye kaynasamıyorum sizlerle yalnız hissettim kendimi
Ok olur sevinirim....
Tamam bi deneyim dur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur mu hic kiz alis sende katil aramizda :) merak ettiklerin varsa sorabilirsinay ben Fransa'ya gelmedim diye kaynasamıyorum sizlerle yalnız hissettim kendimi
Ok olur sevinirim....
Olur mu hic kiz alis sende katil aramizda :) merak ettiklerin varsa sorabilirsin
Tamam bi deneyim dur
Katilmanizi isterim sizlerinde sunumlari olsun bir gurbetci olarak
Kizlar siz parise yakinmisiniz ?
Ben parisin cevresindeyim 15 dk mesafede ? Birgun bulusursak eger aradaki mesafeyi bilelim simdiden :)
Canim paristen parise fark var :) mesela biz orlye 40 dakika mesadeyiz. Evry e ikeaya falan da yarim saati buluyo.. Ama mesela eiffele gitmeye kalksak 1 bucuk 2 saati gozden cikariyoruz.
hu huuuu
beni görmüyomusunuz kızlarrr
Bayagi uzak sayiliriz eiffele ve yanliz gelmem mumkun degil. Burdan tren de kalkiyo ama esime teklif bile edemem guler bana saka yapiyisun herhalde diye
Bayagi uzak sayiliriz eiffele ve yanliz gelmem mumkun degil. Burdan tren de kalkiyo ama esime teklif bile edemem guler bana saka yapiyisun herhalde diye
Salut oui cava merci...gördük huhu....
bir an görünmez oldum sandımm
nasılsınızz ??
burayı takip ediyorum ama yazamadım uzun zamndır
fransız dili edebiyatı okudum ama şimdi finans sektöründe olduğum için fransızcayı köreltiyorum
burda konuşuruz die düşünmüştümm
Birde şöyle yakamiza kırmızı bir karanfil koyalım orda saatlerce aramayalım birbirimizi... nostaljik olun biraz....
:)
Ben saka dedim zaten yakin degilsin benim esimde tanimadan etmeden bulusmama kizar zaten
Kirmizi sen ekledin mi ? Ben sanirim telefndan girdigim icin goremiyorum.
albumu acmayi yeni becerdim :)))
Simdi bi resim ekliycm gecen sene cekilmistim ama net degil dahada baska poz veremem esim beni gebertir :)