- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Bizim hamaratli kızlar döktürüyor.... Bir ben tembel kaldım hehe
Benim icin tatli olsun akan sular durur. Hem yapmsyi hem yemegi hem de yedirmeyi severim canim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim hamaratli kızlar döktürüyor.... Bir ben tembel kaldım hehe
Benim icin tatli olsun akan sular durur. Hem yapmsyi hem yemegi hem de yedirmeyi severim canim :)
SEN diyette degil miydin kizimmm :)
Bu arada ben de briochu ekmek makinamda yapiyorum. He sahi demin bayatlamaya dogru giden kekimi degerlendirip trufle yaptim :)
Tessekkurler canım tarif için...
Hayırdır seninde benim gibi uykun yok herhalde....
Neyse banada yedirirsin birgün inss dimi...
Ben eskiden tatlı cesitleri çok yapardım... Bu küçük oğlum dogdugundan beri hevesim kalmadı...kocada yok yanlizkende yapmak usendiriyor ama kendime ceki düzen verip yapmaya baslamaliyim...
Tart hamuruda olur flana ama ben milfoymu yaptim esim oyle seviyo,bu arada ben diyetteyim gudne 2 saat yuruyus yapiyorum ve egzersizler o tatlilardan sadece bir gun kacamak yaparak birazcik yerim :)
Yemekteyiz yarismasi var burda yeni kategori serbetli tatlilar sizde katilin resimleri cekip koycaksiniz asama asama anlatip..
Ben et kategorisine katildim,aslinda pek et yemegi yapmam ama karsima cikan ilk tarifle katiliyim dedim paylasim olsun diye :)
Tatlilara da katilcam buyuk ihtimal...
Bu senenin tadını çıkar... Seneye başlar seninde kosusturmaca....Kiz ben gece kusuyum :) ama dun gece basim cok agariyodu sana eslik edemedim ...
Haklisin tabi.. Cocuklar eslik ederler artik senin buyuk oglan buyk yani..
Insallah canim neden olmasin.. Yakin olsaydik keske..
Tart hamuruda olur flana ama ben milfoymu yaptim esim oyle seviyo,bu arada ben diyetteyim gudne 2 saat yuruyus yapiyorum ve egzersizler o tatlilardan sadece bir gun kacamak yaparak birazcik yerim :)
Yemekteyiz yarismasi var burda yeni kategori serbetli tatlilar sizde katilin resimleri cekip koycaksiniz asama asama anlatip..
Ben et kategorisine katildim,aslinda pek et yemegi yapmam ama karsima cikan ilk tarifle katiliyim dedim paylasim olsun diye :)
Tatlilara da katilcam buyuk ihtimal...
aynen. Aslinda bulusup gorussek guzel olur..
Katilmanizi isterim sizlerinde sunumlari olsun bir gurbetci olarak
Kizlar siz parise yakinmisiniz ?
Ben parisin cevresindeyim 15 dk mesafede ? Birgun bulusursak eger aradaki mesafeyi bilelim simdiden :)
durun ben ozel albume koyumda gorun beni
Ya geçenlerde ablamdayim bir arkadasina gittik kadın su böreği yapmıştı eriste makinasıyla küçük tepside... Bende çok severim su boregini esimde öyle... Cuma günü oğlum kreste yarım gün o yokken birkaç tepsi yapayim diyorum buzluga atip sizler hiç eriste mak.hamuru actinizmi merakta ediyorum yapsam olurmiki ya güzel olmazsa bosyere mak almim şimdi....