• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Benim icin tatli olsun akan sular durur. Hem yapmsyi hem yemegi hem de yedirmeyi severim canim :)

Neyse banada yedirirsin birgün inss dimi...
Ben eskiden tatlı cesitleri çok yapardım... Bu küçük oğlum dogdugundan beri hevesim kalmadı...kocada yok yanlizkende yapmak usendiriyor ama kendime ceki düzen verip yapmaya baslamaliyim...

SEN diyette degil miydin kizimmm :)
Bu arada ben de briochu ekmek makinamda yapiyorum. He sahi demin bayatlamaya dogru giden kekimi degerlendirip trufle yaptim :)

Tessekkurler canım tarif için...
Hayırdır seninde benim gibi uykun yok herhalde....

Kiz ben gece kusuyum :) ama dun gece basim cok agariyodu sana eslik edemedim ...

Neyse banada yedirirsin birgün inss dimi...
Ben eskiden tatlı cesitleri çok yapardım... Bu küçük oğlum dogdugundan beri hevesim kalmadı...kocada yok yanlizkende yapmak usendiriyor ama kendime ceki düzen verip yapmaya baslamaliyim...

Haklisin tabi.. Cocuklar eslik ederler artik senin buyuk oglan buyk yani..

Insallah canim neden olmasin.. Yakin olsaydik keske..

Son düzenleme:
Tart hamuruda olur flana ama ben milfoymu yaptim esim oyle seviyo,bu arada ben diyetteyim gudne 2 saat yuruyus yapiyorum ve egzersizler o tatlilardan sadece bir gun kacamak yaparak birazcik yerim :)
Yemekteyiz yarismasi var burda yeni kategori serbetli tatlilar sizde katilin resimleri cekip koycaksiniz asama asama anlatip..
Ben et kategorisine katildim,aslinda pek et yemegi yapmam ama karsima cikan ilk tarifle katiliyim dedim paylasim olsun diye :)
Tatlilara da katilcam buyuk ihtimal...

Tart hamuruda olur flana ama ben milfoymu yaptim esim oyle seviyo,bu arada ben diyetteyim gudne 2 saat yuruyus yapiyorum ve egzersizler o tatlilardan sadece bir gun kacamak yaparak birazcik yerim :)
Yemekteyiz yarismasi var burda yeni kategori serbetli tatlilar sizde katilin resimleri cekip koycaksiniz asama asama anlatip..
Ben et kategorisine katildim,aslinda pek et yemegi yapmam ama karsima cikan ilk tarifle katiliyim dedim paylasim olsun diye :)

Ben de vakit buldukca 2 km kadar yurumeye calisiyorum.. Yarisma fikri cok guzel de simdilik zamanim yok :(
Belki bir gun katilabilirim, kismet..

Kiz ben gece kusuyum :) ama dun gece basim cok agariyodu sana eslik edemedim ...
Bu senenin tadını çıkar... Seneye başlar seninde kosusturmaca....
Haklisin tabi.. Cocuklar eslik ederler artik senin buyuk oglan buyk yani..

Insallah canim neden olmasin.. Yakin olsaydik keske..

Benim büyük oğlanın ağız tadı değişken nedense bugün çok severek yedigi şeyi yarın zorlayarak yer... Tatlilardan künefe yaptığımda yiyiyor...oda bir dahakine değişmezse... Çikolatali şeyler genelde yer...

Valla 1 seneye yakındır tanisiyoz ama sokakta görsek tanımayız... Bazen merak ediyom...

Linkini atarsan takipcin oluruz....

Ya geçenlerde ablamdayim bir arkadasina gittik kadın su böreği yapmıştı eriste makinasıyla küçük tepside... Bende çok severim su boregini esimde öyle... Cuma günü oğlum kreste yarım gün o yokken birkaç tepsi yapayim diyorum buzluga atip sizler hiç eriste mak.hamuru actinizmi merakta ediyorum yapsam olurmiki ya güzel olmazsa bosyere mak almim şimdi....

Katilmanizi isterim sizlerinde sunumlari olsun bir gurbetci olarak :72: :1:
Kizlar siz parise yakinmisiniz ?
Ben parisin cevresindeyim 15 dk mesafede ? Birgun bulusursak eger aradaki mesafeyi bilelim simdiden :)

Katilmanizi isterim sizlerinde sunumlari olsun bir gurbetci olarak :72: :1:
Kizlar siz parise yakinmisiniz ?
Ben parisin cevresindeyim 15 dk mesafede ? Birgun bulusursak eger aradaki mesafeyi bilelim simdiden :)

Benimde paristeki mesafeyle 15 km... Ama öyle çok trenle gelmeyi heryere bilmiyorum gardenord hariç....

Ya geçenlerde ablamdayim bir arkadasina gittik kadın su böreği yapmıştı eriste makinasıyla küçük tepside... Bende çok severim su boregini esimde öyle... Cuma günü oğlum kreste yarım gün o yokken birkaç tepsi yapayim diyorum buzluga atip sizler hiç eriste mak.hamuru actinizmi merakta ediyorum yapsam olurmiki ya güzel olmazsa bosyere mak almim şimdi....

Benim bi bilgim yok canim. Zaten ben su boregini pek sevmem normal boregi tercih ederim..

Back