Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Ben Le-Trait e gelicem canım kuzeybatısında kalıyormuş Fransa'nın.
Benim nişanlım zaten akrabam annesine teyze derim kız kardesi var iki tane büyük onlarda kuzenim gibi gelince sana destek oluruz falan dediler.
Gerçi biz nişanlandıktan sonra tavırları cok değişti ama neyse..
bakalım hayırlısı olsun inşallah..

kuzuu sana özel msj attım :)

Anladim canim,hayirlisi olsun alisirsin zamanla esin destek olursa gerisini bosver..

gunaydin hanimlar neler yapiyorsunuz bu tatil gununde...

Bugün eşimle biraz gezdik pariste çocukları anneme bırakıp yanında ablama gidecem annemle malum okullar tatil bizim büyüğü kuzenleriyle tatil yapmak istiyor bende kiramadim ... Sen neler yapiyon okullar tatile girdimi sizinkide....

iyi yapmisiniz cnm...bizim okullar acilali bir hafta oldu daha butun gun evdeydim cnm ben..kizlarimla temizlik yaptik..esim hafta sonlari calisiyor o yuzde sevmiyorum hafta sonlarini

kizlar bu fransiz evlerinden memnun olan var mi..ben cok memnun degilim cok kucuk oluyorlar..simdi biraz buyuk eve tasindim ama bu seferde kavimiz yok...butun bisikletler balkonda mecbur balkonu kav olarak kullaniyorum...

ruzgargulu cnm ilk baslarda verdigin flan tarifini denedim cok guzel oldu tarif icin tesekkurler..baska guzel fransizlara ait tariflerin varsa paylasirmisin

ruzgargulu cnm ilk baslarda verdigin flan tarifini denedim cok guzel oldu tarif icin tesekkurler..baska guzel fransizlara ait tariflerin varsa paylasirmisin
Ellerine saglik canim,evet cok guzel oluyor..
Baska tarifleri yaptikca paylasirim..

bon rétablissement cnm..tu et malade..aujourhui il fait beau..mes filles 5 ans et 14 mois..
Non je suis pas malade mais je ne sais pas pourquoi
Moi aussi je veux l'enfant mais ya pas
Burda kar var encore
Allah bagislasin canim kizlarini benimde olur insAllah

amin cnm...insallah olur..sikma canini zamani var daha demekki...hayirlisiyla olur sen rabbine birak o zamnini biliyordur..

Gunaydin kizlar...
Ruzgar gulu bu flan nasil bi flan canim? Hazir pskette olanlardan mi? Ben lait concentre sucre ile bi flan yapiyorum o da guzel oluyor :)
Iki guzel haberim var size;
1.si, turkiyrye gidiyirum insallah..
Ve daha guzeli, hac kaydimizi yaptirdik :) rabbim nasip etsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…