Hic korkma benimde 4 yasinda kizkardesim vardi evlendigimde onu biraktim geldim cok zor oldu benim icin ben gelin giderken nasil aglamisti kiyamam zor tabi havalimaninda ayrilmak felan
ama inan alisiyor insan canlari sagolsun gerisi onemli deil telefonla hergun ararim interntte hergun gorusuruz,inan bunlar olmasaydi daha zor olurdu simdi halimiz...
Orda dil kursuna gidersin arkadaslarin olur,benim turk arkadaslarim kurstan hepside..
Ilk arkadasligimi o sekilde kurdum devam ettiriyoruz gezip tozuyoruz burda...
Sen neresine geliyorsun fransanin ?
Ben 2010 temmuz da geldim 3 sene olcak ilk 1 senesi alisma suresi zaten
hemen bahsedeyim ...malesef bende sizin gibi hayatımı burda bırakıcam burda üniversite mezunuyum şimdi vizemin çıkmasını bekliyrum fransadan beklentini çok yüksek tutma diyo ordaki arkadaşlarm artık bilmiyrum nasıldır ama ben parisin içi değil ama banliyösüne gelcekmişim öyle dediler:)
ama insan korkuyo alişamamaktan:26
Ben Le-Trait e gelicem canım kuzeybatısında kalıyormuş Fransa'nın.
Benim nişanlım zaten akrabam annesine teyze derim kız kardesi var iki tane büyük onlarda kuzenim gibi gelince sana destek oluruz falan dediler.
Gerçi biz nişanlandıktan sonra tavırları cok değişti ama neyse..
bakalım hayırlısı olsun inşallah..
Anladim canim,hayirlisi olsun alisirsin zamanla esin destek olursa gerisini bosver
İnşallah canım bakalım
gunaydin hanimlar neler yapiyorsunuz bu tatil gununde...
gunaydin hanimlar neler yapiyorsunuz bu tatil gununde...
Bugün eşimle biraz gezdik pariste çocukları anneme bırakıp yanında ablama gidecem annemle malum okullar tatil bizim büyüğü kuzenleriyle tatil yapmak istiyor bende kiramadim ... Sen neler yapiyon okullar tatile girdimi sizinkide....
sizlere tatil tabi ne güzel :) ben yeni geldim işten dinlenicem şimdi :)
Sen neler yapıyorsun ?
ne guzel cnm seninde bir isin varmis:))) bende evdeydim kizlarimla temizlik yaptik butun gun yani bende calistim:)))
ohh ne güzel işte kızların var onlara şimdiden öğret büyüyünce onlar yapar :) biz az mı yaptık dimi ama :)
simdiden cok hevesliler ya bakalim ilerdede bu kadar istiycekler mi..ne guzel cnm seninde bir isin varmis:))) bende evdeydim kizlarimla temizlik yaptik butun gun yani bende calistim:)))
ohh ne güzel işte kızların var onlara şimdiden öğret büyüyünce onlar yapar :) biz az mı yaptık dimi ama :)
bonjour cnm..ca va bien...je garder ma fille et toi(umarim dogru yazmisimdir)
Moi aussi je fais rien
J'ai mal à la tête..
Et il neigeeeTrès froid
Ta fille a quel âge ?
Ellerine saglik canim,evet cok guzel oluyor..ruzgargulu cnm ilk baslarda verdigin flan tarifini denedim cok guzel oldu tarif icin tesekkurler..baska guzel fransizlara ait tariflerin varsa paylasirmisin
Non je suis pas malade mais je ne sais pas pourquoibon rétablissement cnm..tu et malade..aujourhui il fait beau..mes filles 5 ans et 14 mois..
Ellerine saglik canim,evet cok guzel oluyor..
Baska tarifleri yaptikca paylasirim..
Non je suis pas malade mais je ne sais pas pourquoi
Moi aussi je veux l'enfant mais ya pas
Burda kar var encore
Allah bagislasin canim kizlarini benimde olur insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?