Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

tatli olarak charlotte yapmak istiyordum ama evde o bskuvilerden olmadigi icin sadece kremasini hazirladim. bitter cikolatali kek yapip uzerine kremayi surdum.
musakkaya bayilirim canim. ama msafirim cok yemek seciyor. esimin cocukluktan beridir yakn arkadasi oldugu icin neyi sevip sevmedigini biliyoruz. muhtemelen kremali tavuk yaparim. yanina patates gratin yapsam ikisi de kremali olucak. firinda baharatl pataes mi yapsam demin ymek bolumunu dolasirken fikir oldu bana :)

ben de gecenlerde miss dior aldim esantyon verdiler brburrynin body diye bi parfumu varmis. kendiminkini almadan onu koklasaydm onu tercih ederdim. herkesin zevki farkldr ama inan bana muhtesem

Bakicam gittigimde guzel bi koku alirim artik..
Aslinda benim parfumum vardi avondan spotlight kullaniyodum cok guzel bi kokuydu burda bulamiyorum malesef

Bakicam gittigimde guzel bi koku alirim artik..
Aslinda benim parfumum vardi avondan spotlight kullaniyodum cok guzel bi kokuydu burda bulamiyorum malesef

burda avoncular var aslinda benm tanidiklarimdan .. kiz bi de magaza zaten mis gibi kokuyo bi de koklamak icin bi iki taesini sIknca kokular iyice karisiyo. tam olarak kokusunu anlayamyosun. bana oyle oluyo yani. eve gelnce ben bunu mu koklamistim orda dyorum
bak bi de boss femme var o da super. benim de hedye almam gerekyo brine. hypnose - femme - body arasind kaldim

Cok sagol canim...
Ben oyle bildik marka istemiyorum zaten heryerde var zara network mango vb...
Ben parise has olan bir yer varmi bildiginiz yada orayabhas bir marka ne bilim mesela ayakkaida paris marka var... O nerde satiliri nerde bulabilirim...ve kiyafettede paris markali yada parisin markasi olan yer neresidir... Onu ogrenmek istmeistimmcanim...

Tebrik ederim canimm...
Gec kalmisim desene :)
Bir dahaki sefere insallahh...
Ellerine saglik canim...

26 haziran carsamba gunu burada indirimler basliyor. tatilinizi bu tarihten itibaren ayarlayabilirsenz alisveristen bayagi bi kârli cikarsiniz

Tesekkur ederim bilgi icin...
Esimin isine bagliyiz...
Haziran imkansiz bizim icin
Zaten oyle cok sey almak degil amacim sadece paris has olan bir markadan bir kac birsey almak isterim....

ben kaciorum gulum. yatsyi kilip yatayim... bonne nuit
Ben cikmistim canim,Allah kabul etsin.. Günaydin bu arada

Ben sizin oraya geliyim o zaman :)
Gecen banada oyle oldu,eve gelince cok guzel koktu keske alsaydim dedim fiyatida iyiydi..
Avoncu yok hic burda yaa bulsam hazine bulmus gibi sevincem

Onlar pariste var canim geldigin zaman gorursun zaten her yerde var paris markali seylerden ama pariste cok olur merkezinde.. Bi caddde var alisveris icin bazilari cok pahali bazilari uygun oluyor ordan bakabilirsin

Onlar pariste var canim geldigin zaman gorursun zaten her yerde var paris markali seylerden ama pariste cok olur merkezinde.. Bi caddde var alisveris icin bazilari cok pahali bazilari uygun oluyor ordan bakabilirsin

Supermiss :)))
Cicimm O caddenin isminide ogrenebilirmiyim
Cok soru sordum ama
Cevapladigin icinde coookkk cokk tesekkur ederimm canim benimm sagolasin

Champs Elysee(şanzelize) canim.. Yok kiz ne cok sorusu yardimci olurum elimden geldigince esim daha cok bilir onada bi sorarim

Champs Elysee(şanzelize) canim.. Yok kiz ne cok sorusu yardimci olurum elimden geldigince esim daha cok bilir onada bi sorarim

Ayy canimm sagolasinnn
Resimlerde superrr yahu
Hemen gelesim geldi
Cok janjanli :)))
Insallah nasip olur canim yaaa
Biz gecen senede niyetlenmistik... Ama olmadi
Bu seney yine dusunuyoruz tur arastirma safhasindayim yine
Bakalim insallah rabimm nasip eder... Gelebiliriz canim...

InsAllah gelirsiniz guzel bi yer aksamlari isik altinda super gorunur kendi cektiklerimde var bulabilirsem yollayim dur..

tatlm seni oylayamadim. ben baktgimda oylama acilmamisti. bikac gundur giremedgim icin oyayamadim ama sen kazanmssin. tebrik ederm :) sunumlarin da cok guzeldi..
fruit de mer ile aram yok ama somonunu begendim canim

hiic sorun degil canim cok tesekkur ederim begenmen bile yeter inan ben tam bir deniz urunleri hastasiyim

Canim tebrikler pro uyeligin hayirli olsun...
Birdahakine bende katilirim belki

Yok yazmadi hic geldi gezdi galiba bize selam vermeden :)
ocakta diyodu gitmistir bile

tesekkur ederim canimayyy evet pro yum artiksirf bu yuzden cok istedim birinci olmayi

iyiymis :) parfumler de indirime grse keske

ayyy o parfumler bir girmiyor indirime sephoranin gonderecegi indirim kartlarini bekliyoruz parfum almak icinama turkiyede havaalaninda dutyfree lerde 20 € daha ucuza aliyorum ben parfumleri o sekilde degerlendirebilirisiniz esime armani alacaktim burda 98€ gibi birseydi ama 3 hafta once turkiye donusu 72€ gibi bir fiyata aldik

Evet canım 2011 4 ocak doğumlu...bu arada hayırlı olsun oğlunun yürümesine çok sevindim... Hep soracam diyordum... Malesef asla bezli kabul etmiyorlar birkaç defadan fazla altına kacirirsa onuda kabul etmiyorlar... Benim büyüğü mart 2007 doğumlu oda okula geç başladı 3 yaşına doğru bezi biraktik hiç zorlanmadim ama 5 yaşına kadar arada gece altına kaçırdı şükür bu sene rahatız... Ben kucugunu okula yazmayı düşünüyorum belki başlar yer olursa... Bizumkide wc konusunda hevessiz önce altını her yikadigimda pipi yap diyordum banyoda yapıyordu...şimdi hiç umrunda değil sadece uykudan uyandığında daha besiginde annnneee kaka ayyyyy diyor baktigimda gerçekten yapmış yikadigimda hemen yikamami istiyor... Bende geçen ayki kontrolüne goturdugumde dr tek başına merdivenden inip çıkarsa ozaman hazırdır demişti.. Hatta dedimki evde merdiven yok hergün 8. Kata kadar cikartimmi diyede sordum... Ama bu bana çok mantikli gelmedi...ilk defa duyuyorum...benim ilki 13 aylıkken yürüdü küçüğü 17 aylıkken yürüdü mayıs yada haziran ilk isim açmak olacak kismetse 2,5 yaş en mantiklisi neyse beraber başlarız birbirimizden tüyo aliriz... Hayırlısıyla senin 2. Ne zaman???

sagol canim, 2 yasina girmeden yurudu cok skur. oglumun sol bacak kasinda biraz kasilma oldugu icin onu haftada bir doktora goturuyordum ya, yurumesi de ondan geckikmisti muhtemelen. simdi doktorumuz iki haftada bire dusurdu. bana da o soyledi , bezini birakmazsa okulla irtibata biz gecebiliriiz boylece szn icin daha anlaysli olurlar dedi. kismet tabi ki, yazin belki ogrenebilir, dedgin gibi brbirimizle haberlesiriz insallah. ben pedagog adem gunesten cok faydalaniyorum canim sana da tavsye ederim.
merdiven konusunu daha once duymustum cok sacma gelmisti ama bizm doktor da oyle dedi. cunku tuvalet konusu hem farkindalik acisndan beyinle ilgili hem de kaslarla ilgiliymis.
tabiki hersey allahn linde nasip..
bak mesela seninki cisinin kakasinin bayagifarkindaymis masallah. bizde tik yok :s cisimiz tuvalete kakamiz tuvalete dye sarki soyluyoruz o zaman tuvalete cis yapmak istiyo. grince siselerle oynamaya basliyo :)
2. cocuk konusunda su an icin istekli degiliz. ama allah verirse basim gozum ustune..

Birdefasinda lazimliga oturttum güldü kalktı daha önce altını yikadigim zaman pipi yap dediğimde yapıyordu koselere gizlice yaptiginda beni çağırıp gösteriyordu şimdi hiç tinlamiyor ama kakasini bezine yaptıktan sonra bu iki gündür söylüyor devamlı ruh hali değişiyor... Sana tavsiyem her kakasini yaptiginda ayy kaka yapmış altını yikadinda pis kaka ayy hadi pipimizi yapalım de ufaktan beyinlerine girsin... Ben p.tesi belediyeye gidip kaydını yaptiracam hazır ablam bizdeyken çocuklara baksın rahat gideyim... Okullar tatil bir süreliğine annemle ablama gidecem evi pavilyon nekadar saçma gelsede şu merdiven işine bir bakayım bizimkinin durumu ne anlarız... Bir çocuğun daha olsa çok iyi... Ilk çocukla 2. Okadar fark ediyorki onların ikikardes birbirleriyle oynamasi zaman geçirmesi dünyalara bedel... Adem güneşi tanımıyorum ben...

ara sira girip okuyorum burdaki arkadaslarin yazdiklarini icinizde dil kursuna giden var...aefti yada mahallerlere acilan dil kurslari var ben ona gidiyorum ama duzenli devam edemiyorum..konusmasamda anliyorum sizler neler yapiyorsunuz

ara sira girip okuyorum burdaki arkadaslarin yazdiklarini icinizde dil kursuna giden var...aefti yada mahallerlere acilan dil kurslari var ben ona gidiyorum ama duzenli devam edemiyorum..konusmasamda anliyorum sizler neler yapiyorsunuz

Ben kendim calisiyorum fransizcaya,onceden birisi bisey sorudugunda konusamazdim simdi konusuyorum kendim.. Zaten anliyodum da cvp veremezdim yani,ustune dusunce oluyor ara vermeden tekrar yapmak lazim yoksa unutulur gider

haklisin cnm ama ben tek basima cikmiyorum..esimde evde oyle konusmaz..anca kursa gidip orda konusursam.

haklisin cnm ama ben tek basima cikmiyorum..esimde evde oyle konusmaz..anca kursa gidip orda konusursam.

Anladim fransiz kanallarini dinle benim esim hep bakar bende mecburen bakarim kulak doluyor o sekilde duyuyorsun yabanci gelmiyor kelimeler,hergun bi kelime ogrensek yilda 365 kelime eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…