• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

sakin uzulmeyin :5:anliyorum endisenizi sonucta kucucuk cocugun karsilastigi bu durum onun uzuntusu asil sizi uzdu ama iste malesef irkci,milliyetci kendini bilmez insanlar var bu ulkedede..bide ogretmen olacak cocuklara insan ayirmamayi ogreteck sozde ..iyi yapmissiniz sikayet etmekle tabiki ama onunda ondan kalir yani yokturdur malesef.cok rahatsizsaniz sinifini degistirmeyi onerin belki daha iyi olur:26:

Malesef arada ırk ayrımı yapılıyor bazı insanlarda...
oBoyle devam ederse sınıf degistirmeyi düşünüyorum ama oğlumun pisikolojisinin bozulmasinida istemiyorum kendini ikinci planda hissedipte...

Va
soz konusu cocuk olunca hepimz hassaslasiyoruz. ben de tedrgin oluyorum okul konusunda. eylulde daha 2 bucuk yasnda olucak siniftakilrdn kucuk kalir ezilr dye korkuyorum. bi de oyun konusunda onlara yetsemezse uzulur diye ben de uzuluyorum.
nsallah iyi insanlar denk gelir, ogretmenlik yaparlar..
dioratick baban akillica davranmis. ya aslinda dengeyi tutturmak lazim. cougunun ogretmnine saygiszlik yapmasina yol acmadan ogretmene de gerekli cevaplari vermek lazm. zor is vesselam..
bu arada sizinkiler bezi biraktilar mi?

Okula küçük yaşta başlaması daha avantajlı dil konusunda daha çabuk ilerliyorlar.. Öğretmen şans işi kimisi çok ilgili kimisi ilgisiz ben iki sene çok şanslıydım iki ogretmenide çok iyiydi... Bu arada benimki daha bezi bırakmadı ocak doğumlu yaza doğru açmayı düşünüyorum...

Benim üst katimda pakistanlı bir komsum var oglumla oğlu aynı siniftalar sabah okula giderken sordum memnunmusun öğretmenden deyince kesinlikle hiç eğitimi yok çocuğuma birşey ogretmiyor okuldaki çalışmalarını gördüm defteri bombos geçen seneki öğretmeni sahaneydi( ozamanda aynı siniftalardi beninkiyle)) gerçekten geçen seneki sahaneydi... Kadın memnuniyetsizliğini anlattı durdu... Son sene olduğunu büyük oğlunun son senesinde herşeyi bildigini bu cocugununda okulda birşey ogrenmedigini... Bu sene anaokulunda son seneleri... Ilk okul için temel senesi ve diğer çocuklardan geri kalacaklar...
bende dedim git müdürle konuş dün bende konustum böyle birkaç kişi soylersek daha iyi olur tek benlik olacak iş değil konuşması için müdürle rica ettim bilmiyorum umarım konusur.....

Bizler sustukca ikinci plana atiliyor çocuklarımız... Onların gözünde aciz zavallı durumuna dusuyoruz... Ben bu olayda anladimki cocugum konusunda hiçbir zaman susmicam yapılan haksızlığa göz yummicam onların bizden beklentileri varsa veli olarak onlarında bizim beklentimizi karşılamak zorundalar...

Tatlim birsey sormak istiyorumm...
Bu yaz bir aksilik cikmazsa rabbim nasip ederse paris turu yapmak istiyoruz...
Bildiginiz yada duydugunuz iyi bir tur yada sirket varmi canim...
Bilgilendirirseniz cak sevinirim :16:
Birde geldigimizde nerelere gidelim canim...

Ayyy ne guzel kizz :) rabbim daim etsin mutlugunzu askinizi :16:
Valla su yaptigin kekte muthis gorunuyor :) olsada yesekk :) zaten suan acayip tatliya baglanmis durumdayim :)
Dun esim gelirken bir sey almis ilk kez yiyoruz guzel birsey :) acayyip lezzetliydi aklima gelseydi keske cekseydim fotosunu...
Soyle anlatayim profetrol dusun elma kadar buyuk hatta biraz daha buyum ici ve disi findik ezmesi :) disi citir bir findik ezmesi ici akiskan ama fulll dolu alalalalala :))) deli gibi yedim :))) yaninada bir tane yesil cay yapti. Ohh mis bugun keyfime deyecek yok :9:
Birde karnim agriyorki sorma bir yandan ah bir yandan oh diyorum :) askimda bilgisayara gomulmus durumda :) kiyamam calisiyo bende yatiyorum :)
Neyse opuyorum kocaman gorusuruz canim :16:

Amin ecmain canim.
Kiz cok guldum tatli krizi cok garip demi insan amaan bisey olmaz diyip kiloyu unutup yiyor valla.. Bugun sogan kürüne basladim sifasi rabbimden.. Hadi hayirlisi gunlere fazla takilmadim bugun 4. gunum ama bugun basladim 2 hafta yapcam artik...

Tatlim birsey sormak istiyorumm...
Bu yaz bir aksilik cikmazsa rabbim nasip ederse paris turu yapmak istiyoruz...
Bildiginiz yada duydugunuz iyi bir tur yada sirket varmi canim...
Bilgilendirirseniz cak sevinirim :16:
Birde geldigimizde nerelere gidelim canim...

Canim oyle bildigim turlar yokta bak surda turlar var oraya bi bak gunleri musait olursa tabi size..
Paris Turları | Etstur
Parisin gobeginde zaten cogu gezilcek yerler var ve cevresinde..
Eiffel,kiliseler,nehir turu,chateau de versaille,sonra bi cok yer.. Bi versaille biraz mesafeli digerlei hep pariste..

Amin ecmain canim.
Kiz cok guldum tatli krizi cok garip demi insan amaan bisey olmaz diyip kiloyu unutup yiyor valla.. Bugun sogan kürüne basladim sifasi rabbimden.. Hadi hayirlisi gunlere fazla takilmadim bugun 4. gunum ama bugun basladim 2 hafta yapcam artik...

Canim oyle bildigim turlar yokta bak surda turlar var oraya bi bak gunleri musait olursa tabi size..
Paris Turları | Etstur
Parisin gobeginde zaten cogu gezilcek yerler var ve cevresinde..
Eiffel,kiliseler,nehir turu,chateau de versaille,sonra bi cok yer.. Bi versaille biraz mesafeli digerlei hep pariste..

Evett valla canim yedikce aliyoruz kilolari valla :) ne yapayim yapacak birsey yok :) yedim gitti :)))
Tatlim su sogan kurunu adetin 7. Gunu baslanmasi gerek diyolar erken baslayinca gununu degistirmez insallahh birsey olmasin :(
Bende yapicam insallah benimde son 3 gunum ayiptir soylemesi :9:

Tatlim biliyorum onlari bir cok tur firmasini arastirdim ani tur var bi en uygun fiyat onda var ama hani gelmisken iyi bir tur olsun istiyoruz... Hani duydugunuz varmi diye merak ettim canim canim sikilmasin oraya geldigimize oisman olmayalim... Biliyorsunuz turlar cokta iyi cikmiyor biraz sans isi...
Denicez artik...
Verdigin bilgiler icinde cok sagol canim... Not ettim hemen :)
Bu arada alisveris caddesi neresi oluyor orayida belirtirsen sevinirim :)
Gelirsek birde alisveris yapalim dimi :9:

Evett valla canim yedikce aliyoruz kilolari valla :) ne yapayim yapacak birsey yok :) yedim gitti :)))
Tatlim su sogan kurunu adetin 7. Gunu baslanmasi gerek diyolar erken baslayinca gununu degistirmez insallahh birsey olmasin :(

Tatlim biliyorum onlari bir cok tur firmasini arastirdim ani tur var bi en uygun fiyat onda var ama hani gelmisken iyi bir tur olsun istiyoruz... Hani duydugunuz varmi diye merak ettim canim canim sikilmasin oraya geldigimize oisman olmayalim... Biliyorsunuz turlar cokta iyi cikmiyor biraz sans isi...
Denicez artik...

Parisin tam merkezinde cok pahali ordan alisveris yapilmaz ama turistik yerlede kucuk yerler oluyor ordan alabilirsin uygun fiyata biseyler..
Alisveris olarakda buyuk magazalar var parisin cevresinde ordan yapabilirsin icinde cok magza var,ayni migros gibi felan.. Carrefour var c&a var h&m var zara var varda var :)
Parise 15 dk uzaklikta arabayla orasida

serwel canim senin oglun 2011 dogumlu galiba.. bizimkyle arasnda 2 ay var nerdeyse ama bi sinif fark edyor iste.. seninki de siniftakilerin en buyuklerinden olucak ksmetse.. bakalim..
tuvalet egitimine yazin baslamak istyorum ama hazir olup olmayacagini hic bilmiyorum. cunku simdi hic anlamiyor. hani kaka yaptgida falan hic belli etmiyor saklanmiyor. tabi sen buyuk oglundan tecrubelisindir. doktor bana, oglum gec yurudugu icin bezini de gec brakabilir dedi. bi cocuk ancak merdvenleri tek basina tutunmadan inip cikabildigi zaman bezini birakabilirmis. simdilk biz tutunmadan mumkun degil inemiyoruz.
okula da bezlenen cocugu alirlar mi orasi da belli degil..

yemek yarismasi var evet 15 gunde bir yeni kategori oluyor bu kez deniz urunleri idi bende katildim sagolsun arkadaslarin oylari ile birinci oldum:21::21::21:

bakmak istersen tarifime su linki acabilirsin:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/su-urunleri/598188-firinda-karides-sis-amp-domates-soslu-somon-baligi-bey-sponsorlugunda.html

tatlm seni oylayamadim. ben baktgimda oylama acilmamisti. bikac gundur giremedgim icin oyayamadim ama sen kazanmssin. tebrik ederm :) sunumlarin da cok guzeldi..
fruit de mer ile aram yok ama somonunu begendim canim :56:

parise gelmek steyen bi arkadas vardi turkyeden. buraya sormustu o da nereleri gezelim falan dye.. geldi mi acaba.. hic yazdi mi buraya? :44:

Denicez artik...

26 haziran carsamba gunu burada indirimler basliyor. tatilinizi bu tarihten itibaren ayarlayabilirsenz alisveristen bayagi bi kârli cikarsiniz ;)

yemek yarismasi var evet 15 gunde bir yeni kategori oluyor bu kez deniz urunleri idi bende katildim sagolsun arkadaslarin oylari ile birinci oldum:21::21::21:

bakmak istersen tarifime su linki acabilirsin:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/su-urunleri/598188-firinda-karides-sis-amp-domates-soslu-somon-baligi-bey-sponsorlugunda.html

Canim tebrikler pro uyeligin hayirli olsun...
Birdahakine bende katilirim belki

parise gelmek steyen bi arkadas vardi turkyeden. buraya sormustu o da nereleri gezelim falan dye.. geldi mi acaba.. hic yazdi mi buraya? :44:

Yok yazmadi hic geldi gezdi galiba bize selam vermeden :)
ocakta diyodu gitmistir bile :1:

Kizz bu arada coco dogum yapmistir,insallah iyidir hic haberde vermedi merak ettim :26:

ocak mi demsti :1: coktan donmustur o zaman..
yarin misafrim geliyormus tatli yaptim da yemek olarak ne yapsam ki :26:

ocak mi demsti :1: coktan donmustur o zaman..
yarin misafrim geliyormus tatli yaptim da yemek olarak ne yapsam ki :26:

Evet ocak diyodu.. Ne tatlisi yaptin ?
Patlican musakka ve corba yapabilirsin bide salata ve pilav :56:
Aklima o geldi birden niyeyse :1:

:9::9: iyiymis :) parfumler de indirime grse keske :12:

Evet kiz parfumum bitti j'adore kullanuyodum coco madamoiselle alcam bidahakine yada degistiririm :31:

Back