- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
soz konusu cocuk olunca hepimz hassaslasiyoruz. ben de tedrgin oluyorum okul konusunda. eylulde daha 2 bucuk yasnda olucak siniftakilrdn kucuk kalir ezilr dye korkuyorum. bi de oyun konusunda onlara yetsemezse uzulur diye ben de uzuluyorum.
nsallah iyi insanlar denk gelir, ogretmenlik yaparlar..
dioratick baban akillica davranmis. ya aslinda dengeyi tutturmak lazim. cougunun ogretmnine saygiszlik yapmasina yol acmadan ogretmene de gerekli cevaplari vermek lazm. zor is vesselam..
bu arada sizinkiler bezi biraktilar mi?
Ayyy ne guzel kizz :) rabbim daim etsin mutlugunzu askinizi
Valla su yaptigin kekte muthis gorunuyor :) olsada yesekk :) zaten suan acayip tatliya baglanmis durumdayim :)
Dun esim gelirken bir sey almis ilk kez yiyoruz guzel birsey :) acayyip lezzetliydi aklima gelseydi keske cekseydim fotosunu...
Soyle anlatayim profetrol dusun elma kadar buyuk hatta biraz daha buyum ici ve disi findik ezmesi :) disi citir bir findik ezmesi ici akiskan ama fulll dolu alalalalala :))) deli gibi yedim :))) yaninada bir tane yesil cay yapti. Ohh mis bugun keyfime deyecek yok
Birde karnim agriyorki sorma bir yandan ah bir yandan oh diyorum :) askimda bilgisayara gomulmus durumda :) kiyamam calisiyo bende yatiyorum :)
Neyse opuyorum kocaman gorusuruz canim
Tatlim birsey sormak istiyorumm...
Bu yaz bir aksilik cikmazsa rabbim nasip ederse paris turu yapmak istiyoruz...
Bildiginiz yada duydugunuz iyi bir tur yada sirket varmi canim...
Bilgilendirirseniz cak sevinirim
Birde geldigimizde nerelere gidelim canim...
Amin ecmain canim.
Kiz cok guldum tatli krizi cok garip demi insan amaan bisey olmaz diyip kiloyu unutup yiyor valla.. Bugun sogan kürüne basladim sifasi rabbimden.. Hadi hayirlisi gunlere fazla takilmadim bugun 4. gunum ama bugun basladim 2 hafta yapcam artik...
Canim oyle bildigim turlar yokta bak surda turlar var oraya bi bak gunleri musait olursa tabi size..
Paris Turları | Etstur
Parisin gobeginde zaten cogu gezilcek yerler var ve cevresinde..
Eiffel,kiliseler,nehir turu,chateau de versaille,sonra bi cok yer.. Bi versaille biraz mesafeli digerlei hep pariste..
Evett valla canim yedikce aliyoruz kilolari valla :) ne yapayim yapacak birsey yok :) yedim gitti :)))
Tatlim su sogan kurunu adetin 7. Gunu baslanmasi gerek diyolar erken baslayinca gununu degistirmez insallahh birsey olmasin
Bende yapicam insallah benimde son 3 gunum ayiptir soylemesi
Tatlim biliyorum onlari bir cok tur firmasini arastirdim ani tur var bi en uygun fiyat onda var ama hani gelmisken iyi bir tur olsun istiyoruz... Hani duydugunuz varmi diye merak ettim canim canim sikilmasin oraya geldigimize oisman olmayalim... Biliyorsunuz turlar cokta iyi cikmiyor biraz sans isi...
Denicez artik...
Verdigin bilgiler icinde cok sagol canim... Not ettim hemen :)
Bu arada alisveris caddesi neresi oluyor orayida belirtirsen sevinirim :)
Gelirsek birde alisveris yapalim dimi
Yarisma var sanirim....
Oyum gecerliyse bende senin icin kullanmak isterim...
Nerede oylama yapiliyor...
yemek yarismasi var evet 15 gunde bir yeni kategori oluyor bu kez deniz urunleri idi bende katildim sagolsun arkadaslarin oylari ile birinci oldum
bakmak istersen tarifime su linki acabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/su-urunleri/598188-firinda-karides-sis-amp-domates-soslu-somon-baligi-bey-sponsorlugunda.html
Evett valla canim yedikce aliyoruz kilolari valla :) ne yapayim yapacak birsey yok :) yedim gitti :)))
Tatlim su sogan kurunu adetin 7. Gunu baslanmasi gerek diyolar erken baslayinca gununu degistirmez insallahh birsey olmasin
Bende yapicam insallah benimde son 3 gunum ayiptir soylemesi
Tatlim biliyorum onlari bir cok tur firmasini arastirdim ani tur var bi en uygun fiyat onda var ama hani gelmisken iyi bir tur olsun istiyoruz... Hani duydugunuz varmi diye merak ettim canim canim sikilmasin oraya geldigimize oisman olmayalim... Biliyorsunuz turlar cokta iyi cikmiyor biraz sans isi...
Denicez artik...
Verdigin bilgiler icinde cok sagol canim... Not ettim hemen :)
Bu arada alisveris caddesi neresi oluyor orayida belirtirsen sevinirim :)
Gelirsek birde alisveris yapalim dimi
yemek yarismasi var evet 15 gunde bir yeni kategori oluyor bu kez deniz urunleri idi bende katildim sagolsun arkadaslarin oylari ile birinci oldum
bakmak istersen tarifime su linki acabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/su-urunleri/598188-firinda-karides-sis-amp-domates-soslu-somon-baligi-bey-sponsorlugunda.html
parise gelmek steyen bi arkadas vardi turkyeden. buraya sormustu o da nereleri gezelim falan dye.. geldi mi acaba.. hic yazdi mi buraya? :44:
26 haziran carsamba gunu burada indirimler basliyor. tatilinizi bu tarihten itibaren ayarlayabilirsenz alisveristen bayagi bi kârli cikarsiniz
Tamda benim dogum gunumdeymis gidiyimde bi alisveris yapiyim
Kizz bu arada coco dogum yapmistir,insallah iyidir hic haberde vermedi merak ettim :26:
ocak mi demsticoktan donmustur o zaman..
yarin misafrim geliyormus tatli yaptim da yemek olarak ne yapsam ki :26:
iyiymis :) parfumler de indirime grse keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?