Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mersinde dogdum buyudum 27 yasindayim fransaya gelin geldim 7 yil olacak evleneli 2 tane oglum var...Ev cocuk kurs derken ugrasip duruyoruz... Senin de yeni sayilir bebek dusunmen gec olsun guc olmasin... Herseyin hayirlisi... Allah gonlune gore versin seninde...
Saol canim,benim eltimin bi oglu var masallah cocugu cok seviyorum cok efendi akilli uslu
Aileden aileye farkediyo ya o,genellikle baba simartir erkek cocuklari sizde de oyle mi ?
Simarinca daginik olurlar.. ama olsun ya evin icinde bir nese iste cocuk..
Aminn insAllah... Rabbim diledigine diledigini verir....
Ayy ne guzel ben bile heyecanlandim sen gittim diyince,Allah kabul etsin canim...
Bir kez olsun bende gorebilirim insAllah orayi.. Kabede dua etme sansina sahip oldugun icin gercekten sukretmelisin,insallah olucak hersey guzel olcak..
Bende esimle aramdaki skntlari asiyorum,aslinda hersey benim elimde dort dortluk de degilim hani,biraz vurdumduymazim elimden gelenin fazlasini yapmadigimi oda biliyor..
Kendime ceki duzen vercem
Bugun oyle guzel bi ruya gordum ki...
Su son gunlerde namazlarimi bile kilmaya halim yok gibiydi seytan kilmamam icin zorluyodu beni bi kac vakiti kilmadim
Bugunde ruyamda bi erkek bebek gordum bembeyaz o kadar tatliydi ki,7-8 aylik bisey,benimmis sanirim yada kardesimmis oyle hatirliyorum..
Yanina gittim beni gorunce heyecanlandi sonra cocuk birden ezan okumaya basladi
Allah gonlune gore versin canim insallah bu sefer basarirsiniz..
Icini ferah tut sifa Rabbimizden insAllah olucak bi gun
Namaz vaktine 5 dk var,abdest alip namazimi kilip tovbe edicem Kuran okuycam..
Tek basima seytan daha cok ustume geliyo gunaha surukluyo Allah korusun korkuyorum artik
amin canım inşallah
rabbim hepimizin gönlüne göre versin
canım günaydın
evet tatlım yaa sorma bende çok mutlu oluyorum hayran hayran bakıyoruk her gittiğimde nasıl bir duygu anlatamam
senin içinde dualar ettim
rabbim inşallah duyacak canım sesimizi
çok sevindim aranızın düzelmesine
çünkü çoğu şey biz kadınların elinde
istedikden sonra herşeyi başarırız canım
evin direği sensin unutma yuvayı dişi kuş yapar
namaz insanı gerçekten çok rahatlatıyor
ben evlendiğim gün ilk gece namazı kılınıyor ya
o gün itibariyle içime bir şey yerleşti ve o günden beri kılıyorum rabbim kabul etsin inşallah
ilk başlarda kimse bilmiyordu gezmeğe gittiğimde kılmazdım eve geldiğimde gece kaç olursa olsun hepsini kaza yapardım
annemler bile bilmezdi
eşim birgün meraklanıp nerdeyim diye evde beni ararken arka odada namaz kılarken buldu :)
öyle öyle öğrendiler
ibadetin azı çoğu olmadığına inanıyorum elimizden geldiği kadar yapılması gerektiğini düşünenlerdenim
birde herşey allah'la kul arasında olduğu sürece anlamlı geliyor...
senin rüyan muhteşem
gerçekten canımm rabbim hayırlara çıkarsın
gönlünün muradı olacak çok yakında inşallahhh
vallahi okurken bile tüylerim diken diken oldu
zaten erkek bebek çok hayırlıdır birde ezan okumaya başlıyor
valla canımmm çok çok güzel
keşke yorumlamayı biliyor olsaydım
ama hayırlar getirsin sana
dualarınıda ibadetlerinide rabbim kabul etsin canımmm
inşallahh bir gün sizede gelmek nasip olur canımmm
istedikden sonra inandıkdan sonra herşey olur rabbim verir canım
yeterki hiç bir zaman vazgeçme
Allah kabul etsin canim namazlarini.. cok guzel bi duygu isleniyor kalpten baglaninca..
Ama husuyla kilmak lazim onu basarmak icin cabalamamiz gerek,namazda insan baska seyler dusunebiliyor
Ruyam cok guzel evet,anladim ki Rabbim namazi birakmamami istiyor ben oyle yorumluyorum..
gecen ay 25 subatta olmustum bu ayda ne zaman gelirse artik.. Catlatma ignesinden sonraki 18. gunum.. Ama olcam sanirim neyse hayirlisi olsun dedigin gibi inanmak lazim sabrederek muradima ericem bende,hepimizde insallah..
Nasil geciyor gunler yemeklerle aran iyimi :)
Ben esime sabahlari yemek cantasi yapiyorum orda yiyor oglen aksamda beraber yiyoruz.
Hamurisleri tatlilar hic eksik olmuyo bizde
kar yagiyo buraya
Turkiyeyi ozledim bide
Amaan karmakarisik duygulari icindeyim
günaydın canımmm
çok haklısın maalesef oluyor öyle şeyler şeytan giriyor aklımıza şaşırtıyor bizleri
bunu araştırdım... hatta yaşar nuride açıklamıştı birgün tv de...
herkesin olurmuş böyle... önemli olan farkedip hemen toparlanmak ve daha sıkı sarılmakmış...
istemeden de olsa illaki insanın aklına bi sürü şey geliyor rabbim affetsin inşallahhh dualarımızıda ibadetlerimizide kabul etsin inşallahh
çatlama iğnesini ne zaman olmuştun canım yani adetinin kaçıncı günü?
benim bugün 25. günüm yumurta oluştuysa eğer bu ay 15. günümde oluşup 16 sında çatlamışsa benimde çatlamadan sonra 9. günüm :18:
beklicez görücez canım benim bata tahmini 6 günüm var canım... herşeyin hayırlısı olsun diyorum inşallah birgün bizimde yüzümüz gülecekk
ayyy canımm sorma yemek yemeyide yapmayıda çok seviyorumm
ama burda baya sağlıksız besleniyoruz otelde kaldığımız için hazır yemek yiyoruz... bir tane elektrikli ocak ve bir tanede tost makinası aldık bir tenceremiz birde tavamız var :)
bunlarla eşime sabağları kahvaltı hazırlıyabiliyorum :) birlikte kahvaltı yapıyorıuz sonra o işe gidiyor... bende hemen buraya geliyorum
öğlenleri eşim gelirken getiriyor birlikte yiyoruz... akşamda aynı şekilde gelirken yaptırıyor birşeyler genelde de tavuk oluyor çünkü diğerlerin bıktık artık fast food göresim yok ööhh geldi valla onlardan ben annemi çok özledim annemin yemeklerini çok özledim :)
inşallah haziran gibi gidicem ben bir aksilik çıkmazsa... allah nasip ederse
sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun canım...
eşinlemi gidersiniz?
benim eşim daha sonra gelecek... malumm işler bayaa yoğun...
sonra yine bir aksilik olmazsa işimiz devam ederse tekrar birlikte döneriz diye. düşünüyoruz...
rabbim hepimiz için herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallahhh
işlerimizinde en hayırlı en güzel şekilde yürümesini nasip etsin inşallahhh
Evet canim onemli olan kafadan atip hemen Allaha yonelmek,Allah bizi izliyormus gibi kilmak...
bugun regl oldum ben 18. gunumdu igneden sonra ve adetin 15. gunu igne olmustum.. Ama uzulsemde icim rahat bu sefer olmadiysa Bir nedeni vardir diyorum illaki var Allah biliyor.. ama esim cok uzulur yine artik onada sabredicem yarin doktoru arayip hasta oldugmu soyluycem ve oda igne vercek bu sefer klomen yerine igne ile gelisicek yumurtalarim.. topigin birinde ne okudum biliyo musun,corek otunu birisi ogutulmeden cigneyip yutmus ve 2. bebegim o sekilde oldu diyor.. Ben yarin basliycam corek otuna yada 5. gunu baslarim 1 hafta icerim.. allah yardimcimiz olsun..
Bende agustosta gidicem insAllah hamile felan olmazsam hamile olursam bebek dogunca giderim obur seneye artik..
Kardesiminde duugnu var hayirlisi diyelim herseyin basi bu iste saglik ve hayirli olan
Esime destek oldukca onun dahada rahatladigini goruyorum yani unutturcak aktiviteler,guzel yemekler evde kucuk degiisklikler temizlik vs vs hayatimiza renk katacak seyler iste surekli faaliyet icinde olmak gibi...
Kafadan atinca bir gun gelecek insAllah
Sen kafana takma adetin duzenliymis olucak emin ol
Evet canim aynen oyle rabbim kabul etsin insallah
Ben bugun yine gittim KABE ye bol bol dualar ettim insallah duyacak rabbim sesimizi canimm
Kardesin icin ne heyecanli gunlerdir... Rabbim tamamini erdirsin canim mutluluklarrrr
Insallahh bebisin gelir ve seneye gidersiniz canimmm
Adetin 4 gun gecikmeli gelmis oluyor o zaman dimi canimmm
Kafamizi rahatlattikca dedigin gibi daha cabuk gelecek bebislerimiz suprizler yapicaklar bize :)
Insallahhh canim ya su corek otundan bende diri diri cignedim bal ve tarcin ile karistirdim
Insallah ise yarar canimmm...
Sende dene olmazsa tatlimm
Belki bir vesile olur canimmm...
Opuyorum kocamann
Kendine cok dikkat et canimmm
Allaha emanet ol canimm
Allah kabul etsin canim,bir kez de ben gorsem huzurla dolup tasar kalbim.. Ama dualarimla dolduruyorum kalbimi elimden geldigince..
Yani uzulupte hirpalanmak bos yere oluyo baskalarinin oluyo diye bizimde hemen olcakdegil ki kadaerlerimiz ayri ayri iste..
Hayirlisi olsun ya..
Kiz evet heyecanli bekleyis onlar icin Allah razi olsun,Allah herkesin yuvasina mutluluk versin...
Ben corek otunu cignedigim ay yumurtlamam olmustu hissettim, ama bi arkadas dikkat et kist olusturdu bende demisti Allah korusun sifa bulcaz derken kist olmasin bide cok fazla yapmamak lazim onuda sende dikkat et
Ugraslarimiza degsinde ilerde hayirli olsun evlatlarimiz baska bisey istemem
Gunaydin canimmm
Insallah canimm birgun sizede gelmek nasip olur bu kadar cok isteyince eminim rabbim nasip edecektir canim
Cok haklisin yapmamak gerek isyan daha cok gunaha surukluyor bizi bazen istemeden de olsa tutamiyorum kendimi oturup agliyorum neden diyede sormamak lazim ama gelde icime yuregime anlat bunu
Benimde reglim yaklasti ya bunalimlardayim hissettim bu ay olmiyacagini ya bekliyorum ben kirmizilari cok belli geleceklerde zaten onu dusundukcede uzuluyorum yine hemen o kadar da hazirlikliydim bu ay skilmicam diye
Herseyin hayirlisi canim napalim rabbim ol deyince olucak.... Yada olmamasi daha hayirli bilemeyizki...
Tek istedigim hayirli olan neyse o olsun...
Rabbime guvenim inancim sonsuz
Evet canim bende duydum onu kist yapabilirmis fazlasi... Tesekkur ederim canim uyardigin icin
Nasil cozuldugunude ogrendim :)
Sogan kuru ile ilk adette yok olup gidiyormus...
Hatta bir arkadas vardi baska bir topikte
Onun kistti baya buyukmus doktor mudahale sart demis... Baya uzulmustu onumuzdeki al aldircam diyordu...
O ay sogan kuru uyguluyor...sonraki regli doneminde doktora gidiyor sldirmak icin
Kist mist birsey kalmamis :)
Bu ay regli olur olmaz bende uygulayacam sogan kurunu ne varsa alsin atsin diye
Cunku kontrolsuz clomid kullandimmya belki olusmustur diyorum
Rabbim hepimizin yuvasina birlik beraberlik saglik bereket ve bol nese versin canimmmm
Birde bol bol hayirli ve saglikli bebisleerrrr
günaydin canim nasilsin neler yapiyorsun bakalim :)
Hayirlisi olsun eli ayagi duzgun bebekler olsun insAllah.. Simdi hayirlisini istemesek belki bir problemi olur o zaman daha cok uzuluruz..
Sabir aci ama meyvesi tatliymis sabredicez Allahin izniyle..
Hem bu cocuk konusu kapanmisti burda kiz niye actik geri kapatiyom bende tekrardan
Yemekleri yapiyimda aksama rahat rahat herifimle fingirderim
Burayada kimse gelmez oldu yaa herkes gitmis yemek topigime biraz yemek ekleyim ben
günaydin canim nasilsin neler yapiyorsun bakalim :)
Hayirlisi olsun eli ayagi duzgun bebekler olsun insAllah.. Simdi hayirlisini istemesek belki bir problemi olur o zaman daha cok uzuluruz..
Sabir aci ama meyvesi tatliymis sabredicez Allahin izniyle..
Hem bu cocuk konusu kapanmisti burda kiz niye actik geri kapatiyom bende tekrardan
Yemekleri yapiyimda aksama rahat rahat herifimle fingirderim
Burayada kimse gelmez oldu yaa herkes gitmis yemek topigime biraz yemek ekleyim ben
gunaydin canim tebrik ediyorum seni canim boylesine olumlu dusunebildigin icindogru dusunuyor,dogru inaniyorsun..
ya bebek sahibi olmak isteyenler diye bir topikte gordum bende gebe kalanlarin cogu ya bal+tarcin+ corek otu ile yada cok buyuk cogunluk hayit denilen bir bitkinin ya suyu yada hapi ile hamile kalmislar:26zellikle hayiti bir arastir istersen birde topige bir goz at.daha oncede soylemistim sana sogan kurunu ozellikle yumurtlama problmelerinde cok ise yariyormus hatta onunda topigi var ben bakmistim ve okuduklarima cok sasirmistim..gerci allah istedikten sonra hersey olurda biz yinede elimizden geleni yapalim..opuyorum seni
Gunaydin canimmm
Kusura bakma tatlim yaa regli gunum yaklasti ya benim birazcik canim sikkin
Tamam kapanmistir bebis konusu :)
Bu yemek topiginde ne var tetlimmtariflermi?
Baknadim hic bir bakim bende...
Gerci herseye canim ceker benim simdi
Neyse sen neler yapicaksin aksam icin ordan tiyolarmi aliyorsun yoksa
Bizde birazdan ogle yemegi yicez kocisimi bekliyorum...
Bizim menumuz her zamanki gibi tavuk :)
Yakinda gidaklicazzz
Neyse opuyorum kocaman
Seninde varsa ozel tariflerin
Paylasirsan coookkkk sevinirimmmm canimmm....
Eklerim dosyama turkiyeye gidince denerim ama basit birseyse yapimi yani elimdeki arac gerecke yapabilceksem burda bile yapabilirim belki :)
Neyse hadi gittim kocisim geldi :)
Gorusuruz
Saolasin canim,napiyim uzulsem de ayakta durmam lazim.. Herseyde vardir bir hayir...
Onlara pek hevesim yok ki olmaz diye,sanki hic hamile kalamiycak gibi hissediyorum ben hep.. Neyse napalim kaderde ne varsa o olur
Oyle olur bende durmadan cikolata yiyorum bu gunlerde.. Hic kahvalti felan yok aksam yemegi yok anca tatli seyler
Simdiki aklim olsaydi varya hic evlenmezdim,25-26 yasima kadar anamla yasardim 19 da nisanlandim 20 de evlendim buda kader iste.. Hayirlisi olsun...
Kiz benim topigim var orda guzel yemek tarifleri paylasiyorum sende bak oraya.. Bu aksamda balik yapcaktim vazgectim taze fasulye,corba salata var menude
sakin asla umitsizlige kapilma inan sonuna kadar inan olacak diye dusun asla olmayacagini dusunme.dene bir ya birsey kaybetmezsinki altiustu ya sogan suyu kaynatip icecen,ya hayat ,ya corek otu yiyecen bunlardan ne kaybin olurki denemekten zarar gelmez..sirayla dene hepsini ayni anda yapma bu ay mesela arastir su hayit suyunu ona basla yap onla olmadi havuc suyu,sogan suyu,corek otu heray birini dene..inaniyorum senin bebeklerin olacak hemde oyle bir falan degil 2-3
kiz senindemi topigin var hic soylemedin ya askolsun soylede bakalim hemen
Saolasin canim,napiyim uzulsem de ayakta durmam lazim.. Herseyde vardir bir hayir...
Onlara pek hevesim yok ki olmaz diye,sanki hic hamile kalamiycak gibi hissediyorum ben hep.. Neyse napalim kaderde ne varsa o olur
Oyle olur bende durmadan cikolata yiyorum bu gunlerde.. Hic kahvalti felan yok aksam yemegi yok anca tatli seyler
Simdiki aklim olsaydi varya hic evlenmezdim,25-26 yasima kadar anamla yasardim 19 da nisanlandim 20 de evlendim buda kader iste.. Hayirlisi olsun...
Kiz benim topigim var orda guzel yemek tarifleri paylasiyorum sende bak oraya.. Bu aksamda balik yapcaktim vazgectim taze fasulye,corba salata var menude
:))) aynen valla bende resmen dusuyorum kavonuzun icine :))))
Canim cok erken evlenmissin kiz ask boyle birseuniste gozu kor ediyor dimii
Kismetmis canim rabbim bir omur mutlu etsin siz bebisinizle senlensin yuvaniz insallahh
Bende gec kalanlardanim :)
Bende 22 yasinda nisanlanmistim sonra bir suru sorun yasadim ve ayrilmistim iyikide ayrilmisim yoksa ben canim esimimsiz ne yapardim onsuz bir hayat dusunemiyorum bile allah korusun onu basimdan eksik etmesin cok ama cok seviyorum canim kocamiiiii herseyim o benimmm
Hamd olsun rabbime askimi cikardi karsima....
26 yasinda tanistik 1 yil ciktik 8 ay nisanli kaldik ve 28 de evlendik :))) bebisede yeni karar verdik biraz gec kalmisiz sanirim gelmiyor bebisimiz
Neyse bebis konusunu kapatiyorumm :)))
Bu arada yemek topigine bayildim canim ilk sayfadakini bende cok sik yaparim benim esimde bayilir....
Bende evde neler yapardim ekmekler borekler trimusular pizzalar cesit hepsini eklemek isterdim fotolu fotolu :)
Insallah birgun bana nasip olur bir tarif eklemek :)
Cok begendim emegine ellerine saglik canim....