hayatim cok SIKILMISSIN belliuzulme neolursun.sen uzulsende uzulmesende hersey olacagina variyor be canim..cok sukur sagligimiz sihhatimiz yerinde herkesin hayatinda birseyler eksik bak genceciksin birgun anne olacaksin bak bana 38 yasindayim ne olacak hic bilemiyorum ama hayirlisini dileyip oturuyorum ugrasacak birseyler buluyorum ...
sen bunladin biraz aslinda turkiyeye ailenin yanina gitsen 1-2 haftaligina bu degisikliksana iyi gelebilir..bak bir sonraki yemek yarismasina sende katil amac eglenmek zaman gecirmek olsun.bu arada sende becerikli hatunsun masallah ne guzel seyler yapiyorsun cook begendim topiklerini..
Hersey nasip iste demi bak simdi cok mutlusun cocuk geldiginde de oyle olcaksin..
Benim icinde gecerli bu..
Bugun sogan aldim kürü bidaha yapcam 1 sene once denemistim galiba.. Simdi yapiyim belki faydasi olur.
Benim sorunum belli onun icin ugrasiyoruz iste ama senin problemin yoktur insAllah.. Hic bir sorunu yokken olmayan birsuru insan var hersey nasip iste,benim hastaligimda nasip..
Evet cok guzel kendi yaptigim cogu seyin resmini cekmeyi unutuyorum bugun klasik anne keki varya ondan yaptim kucukken annem cok yapardin nasil sverdik
Birde ince acilmis borek yaptim
Resimleri eklerim birde tatli olarak tavuk gogsu
Kocam cok sever tatlilari,en guzel tatlilarima bayilir
Bide bana bayilsa keske belkide bayiliyodur
Evet canim oyle ama geciyor ya anlik bisey iste,kimin her ani mutlu geciyor ki degil mi...
Katilirim belki de.. Belli mi konusu ?
Ayrica kim kazandi deniz urunlerinde.. ?
Sen napiyosun belki reelde de tanisiriz seninle yakinsin zaten yaz gelsinde bulusalim bi gun
Insallahh tatlimmm insallah bir gun hepimizin yuzu gulecekk
Cok iyi yapmissin canim sogani bende alicam benim bata 4 gun kaldi ama sanki bugun yarin gelecekmis gibi sanci giriyor heran olabilirim yani...
Sanirim onu adetinin 7. Gunu icmeye basliyormussun dimi canim 15 gun boyunca....
Bende icicem bu ay insallahh temizleyecek ne varsa belki de sebebimiz olacak
Valla canim bizde birsey varmi yokmu bilemiyorum ki artikbirsey dusunemiyorum olsada gelmiyor olmasada
Sonuc yok yani...
Bu arada valla tebrik ederim seni com beceriklisin ellerine saglik canimm...
Eminim kocanda sana bayiliyordur
Yoksa yaptigin hicbirseyi begenmezdi canimmm...
Eminim senin elin degdigi icin o kadar begenerek severek yiyor...
Sizinde mutlulugunuz kat ve kat artsin canim...
Bizim yarin tatilimiz kocisim yanimda olucak ama calismasi gerekmis yanimda olsunda calissin
Ben ona kahveler yaparim yaninda otururum kafasinida karistiririm :) sora sora :) o ne bu ne :)
Yarin odamizda olucaz yani
Belki bir ara gelirim... Gorusuruz canim
yok canim henuz belli degil simdilik ben gibide 2 saatte oy patlamasi yasanmazsa:18:kesinlikle katil cok keyifli oluyor vede heyecanli
kesinlikle seninle gorusmeyi bende cok isterim oturur uzun uzun konusuruz yazmak yetmiyor bazen...hem zaten oylesine yakinizki
Slm kizlar... Bugun canim okadar cok sikildiki anlatamam... Bu sabah oglumu okula giturdum... Ogretmenide bir veliyle konusuyordu... Oglum ogretmenine bonjour diyor kadinda ses yok kac defa soyledi durttu...kadin ilgilenmiyor bile..m sonra ogluma kizdim bonjour felan deme git yerine otur oda yok anne diyim dedi... Birdaha soyleyince ogretmeni kizdi gormuyormusun kadanla konusuyorum oglum oyle bir boynunu buktiki anlatamam... Sinirle ciktim kucuk oglanida krese birakip ordan kursuma gidecektim... Neysr mudur assada duruyordu yuz ifademdende anladi zaten... Once konusmadim sonra icimde kalacagina simdi soyleyeyim daha iyi dedim... Mudure olani ogretmenin ilgisizligini anlattim... Oda belki baskasiyla konusuyor ondan olabilir dedi... Bende 2 sn bir bonjour demeye vakti olmadimi acaba dedim ustune ogluma kiziyor... Benim oglumun bu 3. Senesi ilk iki yili cok guzeldi ogretmenleri sahaneydi ilgililerdi ama bu ogretmen ilgisiz benim oglumun ana okulunda son senesi ve bu sene cok onemli seneye ilk okula baslicak bu cocugun okulu ogretmenini sevmesi ondan birseyler ogrenmesi gerekki seneye okulunda basarili olsun... Haklisin bu konuyla ilgilenecem dedi... Aksam oglumu okuldan alinca kadinin suratina bile bakmadim oglumu alip ciktim... Bilmiyorum mudur ya konusmadi daha yada kadin sucunu anladigi icin sustu... Yabanciyiz diye kole degilizya... Benim cocugumun hakki neyse onu vermek zorundalar... Benim oglum bu topraklarda dogdu buyuyduyse buranin vatandasiysa bir fransizla esit haklara sahiptir... Bir yandan acaba mudure soylemekle iyimi kotumu yaptim bilmiyorum sabahki sinirle gozum hic bir seyi gormedi... Oglumun sabahki boynu bukuklugu icimi acitti... Haksiz oldugunu bilsem citimi cikarmazdim...
Uzulme vardir her seyde hayir bende bu ay hic uzulmedim benim uzuntum sadece esimin cok uzulmesinden,destek olmaya calisiyorum elimden geldigince..
Istesem neler yaparimda usengeclik var biraz :)
Esimde bundan kizardi bana ama artik degilim eskisi gibi..
Ay az once optum yanagindan bi heycanli oldu niyeyse sanki ilk kez opuyorum
cok asigim
allah herkesin yuvasina versin huzur mutluluk..
Tamam katilirim belki de..
Sen olursun bence de cunki sunumun guzel olmus herkes emek vermis ama gorsel olarak da begeni gerektiriyor yani..
Evet pariste bulusuruz.. Trenle gidiyor musun her yere ?
burda bi arkadasim var cok iyi bi insan onlada tanisirsin izmirli.. Onla geliriz yada versaille e zaten gitmeyi dusunuyoduk her yeri gezdik pariste bi ora kaldi
Paris guzelde nehir temiz olsa daha bi guzel olcak insanin ici acilacak
Slm kizlar... Bugun canim okadar cok sikildiki anlatamam... Bu sabah oglumu okula giturdum... Ogretmenide bir veliyle konusuyordu... Oglum ogretmenine bonjour diyor kadinda ses yok kac defa soyledi durttu...kadin ilgilenmiyor bile..m sonra ogluma kizdim bonjour felan deme git yerine otur oda yok anne diyim dedi... Birdaha soyleyince ogretmeni kizdi gormuyormusun kadanla konusuyorum oglum oyle bir boynunu buktiki anlatamam... Sinirle ciktim kucuk oglanida krese birakip ordan kursuma gidecektim... Neysr mudur assada duruyordu yuz ifademdende anladi zaten... Once konusmadim sonra icimde kalacagina simdi soyleyeyim daha iyi dedim... Mudure olani ogretmenin ilgisizligini anlattim... Oda belki baskasiyla konusuyor ondan olabilir dedi... Bende 2 sn bir bonjour demeye vakti olmadimi acaba dedim ustune ogluma kiziyor... Benim oglumun bu 3. Senesi ilk iki yili cok guzeldi ogretmenleri sahaneydi ilgililerdi ama bu ogretmen ilgisiz benim oglumun ana okulunda son senesi ve bu sene cok onemli seneye ilk okula baslicak bu cocugun okulu ogretmenini sevmesi ondan birseyler ogrenmesi gerekki seneye okulunda basarili olsun... Haklisin bu konuyla ilgilenecem dedi... Aksam oglumu okuldan alinca kadinin suratina bile bakmadim oglumu alip ciktim... Bilmiyorum mudur ya konusmadi daha yada kadin sucunu anladigi icin sustu... Yabanciyiz diye kole degilizya... Benim cocugumun hakki neyse onu vermek zorundalar... Benim oglum bu topraklarda dogdu buyuyduyse buranin vatandasiysa bir fransizla esit haklara sahiptir... Bir yandan acaba mudure soylemekle iyimi kotumu yaptim bilmiyorum sabahki sinirle gozum hic bir seyi gormedi... Oglumun sabahki boynu bukuklugu icimi acitti... Haksiz oldugunu bilsem citimi cikarmazdim...
Küçücük cocuğa bi bonjour diyipte devam edememiş mı konuşmasına salak şey,haklisin kizmakta ama bosver üzülme o onun terbiyesizligi..
İyi demişsin müdüre de valla
benim de kizim eylulde anaokul 1. sinifa basliyor
yakin çevremde bir anaokul ogretmeninin çocuklari azarladigini duymustum (kizim o okula gitmicek ama...)
ben de kizimin oyle bir ogretmene denk gelmesinden korkuyorum
oyle bir durum olursa kizim anlatir zaten..
eger ogretmen abuk subuk sebeplerden 2.buçuk yasindaki kizimi azarlarsa
1dk durmam ogretmendi mudurdu hepsiyle tek tek gorusurum, egitim bakanligina bile yazarim, ogretmenlik yapacak potansiyel yoksa bu isi çocuklari sevdikleri için yapan sabirli ama issiz ogretmen çok !
keske o an ogretmenin kendisine deseydin,
"Neden azarliyorsunuz, çocuk sadece gunaydin dedi, bunun adi nezaket kurallari : gunaydin, tesekkurler, gorusmek uzere ! bir ogretmen olarak sizin çocuklara ogretmeniz gerekmezmi?"
tamam canim ayarlayalim birseyler goruselim her yer uyar banabenimde izmirli bir arkadasim var onuda tanistiririm bende bide adanali komsum var
canim,harika gorunuyor valla simdi olsa cayla ne guzelde giderdi
ben ogrendciyken, ozellikle lise yillarinda "kopmustum" biraz
okulu asardim, ders dinlemezdim, sinifta bidi bidi konusurdum ama derslerim fena degildi neyse
seine saint denis'nin en iyi lisesindeydim, basari orani en yuksek ve girmesi en zor okul (andré boulloche)
çok disiplinli oldugu için en ufak seyde velilerimi çagirirdi
babam gelirdi soyle derdi "kizim akli basinda biri eger su sebepten gelemedim diyorsa dogrudur" derdi (derslerim iyiydi tabi)
eve gidince agzima tukururdu neden okulu asiyorsun diye !!!
çunku babam orda bana kizarsa mudure hak verirse hersyin benim için daha kotu olacagini biliyordu
okuldan uzaklastirma gibi cezalar daha kolay verilirdi
ama babam bana destek olursa mudur (babamdan dolayi) daha toleransli davranir...
Babam abimde boyle yapmadi çunku bilmiyordu ama sira bana gelinceye kadar anladi, sen çocuguna destek olmazsan egitim personeli daha çok yukleniyor, aksine hep çocugunun arkasinda olursan senden çekindigi için çocuguna farkli davraniyor..
Uzulme vardir her seyde hayir bende bu ay hic uzulmedim benim uzuntum sadece esimin cok uzulmesinden,destek olmaya calisiyorum elimden geldigince..
Istesem neler yaparimda usengeclik var biraz :)
Esimde bundan kizardi bana ama artik degilim eskisi gibi..
Ay az once optum yanagindan bi heycanli oldu niyeyse sanki ilk kez opuyorum
cok asigim
allah herkesin yuvasina versin huzur mutluluk..
Tamam katilirim belki de..
Sen olursun bence de cunki sunumun guzel olmus herkes emek vermis ama gorsel olarak da begeni gerektiriyor yani..
Evet pariste bulusuruz.. Trenle gidiyor musun her yere ?
burda bi arkadasim var cok iyi bi insan onlada tanisirsin izmirli.. Onla geliriz yada versaille e zaten gitmeyi dusunuyoduk her yeri gezdik pariste bi ora kaldi
Paris guzelde nehir temiz olsa daha bi guzel olcak insanin ici acilacak
yok canim henuz belli degil simdilik ben gibide 2 saatte oy patlamasi yasanmazsa:18:kesinlikle katil cok keyifli oluyor vede heyecanli
kesinlikle seninle gorusmeyi bende cok isterim oturur uzun uzun konusuruz yazmak yetmiyor bazen...hem zaten oylesine yakinizki
Ya benim üzüldüğüm şey bonjour deyip dememesi değil... Bu benim oğlumun 3. Senesi okulda 1. ve 2.ogretmenleri sahaneydi en ufak bir problem yaşamadım çok ilgiliydiler oğlum bonjour demesini unutsa öğretmeni hemen hatirlatirdi eve gelinceye kadar el sallardi. Oğlum geçen sene çok başarılıydı bu sene hiç ilgisi yok buda ogretmenin ilgisizliğinden kaynaklanıyor... Oğlum çarşamba günleri benim kurs kocamdan ders alıyor yardımcı olmak için... Hocami ilk gordugunde anne ne iyi bir ogretmenin var benim geçen seneki ogretmenime çok benziyor aynı onun gibi... Niye bu ogretmenin iyi değilmi diyorum oda azicik diyor... Bugün olanı oğluma anlattim oda anne belki musait değildi diyor yinede adı kadına laf söylemiyor... Problemim bonjour demesi kesinlikle değil çünkü bu hareketini birkaç defa daha gördüm... Benim zoruma giden hem haksız hemde çocuğa kiziyor.. Hatasını telafi edeceği yerde... Çok sorumsuz bir kadın... Geçen gün diyom oğluma biraz yardımcı olun dil konusunda sonuçta iki dil konuşuyor bir fransız çocuğun konusmasiyla eş değer değil.. Verdiği cevap öğle arası ders aliyorya oda sadece yarım saat ve başka öğretmenle... Benim oğlum onunla 6 saat geçiriyor diğer hocayla yarım saat onu bana kiyasliyor... Ahhhh nerde eski ogretmenleri 1, sınıf ogretmeniyle arkadaş gibiydik zaman hamileydim dogumuma kadar hep sorardı doğdu her okula gittiğimizde puseti acar bakar severdi kilo ay takibi bile yapardi oglumu öpücük ata ata yıllarda eve onun sayesinde oğlum okulu çok sevdi...2.öğretmeni genç kizdi aynı yaslardaydik çok disiplinli çok ilgili bir ogretmendi onun sayesinde oğlum çok çabuk yazmayı öğrendi birçok kelime düzeni sınıfa girince bonjour. Çıkınca orvuar demesini adet haline getirtti ben orda olsam bile mantosuna kadar kendi giydiğirir kapıya gelince güzel bir ses tonuyla ugurlamayi öğretti... Oğlum öğretmenine aşıktı resmen hatta rüyasında dans ettiklerini bile gördü.. Oğlumun melegi gibiydi oğlum okadar düzenli biri olmustuki anlatamam... Her iki öğretmeninden birgün kirici bir laf şikayet asla duymadım... Okul duzeninde çok iyiydi...çok istedim onla devam etmesini ama şansa başka okula gitti... Halada eşimle yaptığı güzel şeyleri konusuruz... Bu seneki tam cadi ben bile hiç sevmedim... Ilgisiz kendi rahatına bakan biri... Oğlum geçen sene hevesle yazdigi yazıyı umursamıyor tablo bile aldım odasına ama ilgi yok fransizlari geriledi okuldaki önceki hevesi yok hevesi bir şeye kalmadı... Saolsun ogretmenin eseri...ben öğretmeninin hiçbir çocukla doğru dürüst ilgisini görmedim alanına kızı 9 yaşında o bile diyor teyze ben kuzenimin öğretmenini begenmedim ne sorumsuz bir kadın.. Grand section çok önemli ilk okul başlangıcı için... Müdür sagolsun ilgili biri bana hak verdi haklısın bu konuyla ilgilenecem dedi.. Benim istediğim çok şey değil sadece çocuklara karşı ilgili olması kimse onun sevgisine muhtaç değil.. Bu ilgisizliğini ilk ogretmeniylede bir defa konustum durumu anlattim yanlız aramızda kalsin dedim kadın bile dedi maternelle ogretmenin çocuklarla daha çok zaman geçirmesi gerektiğini söyledi... KENDISI ek dersi zamanı ona geldiğinde mümkün olduğu kadar yardımcı olacağını söyledi.. Her öğretmen bir olmuyormuş demekki... Umarım müdürün uyarısından sonra çocuklarla daha kaliteli zaman geçirmeyi öğrenir... Oglumuda. tembihledim sınıfa girince o slm vermedikce sen asla soylemiceksin kissassa kissas... Off ammada içim dolmuş ya yaz bitmedi ama zoruma gitti ışte...oğlumun sınıfında arkadasimin kızı var kadın kerdanili aynı mahalledeyiz telde ona anlattim o bile çok iyi yapmışsın hakkını ara iyiki terbiyesizligini yanına birakmamissin bir problem oldugunda sabah okula gelir yardımcı olurum dedi kendisi 24 senedir burda ana dili gibi konuşuyor...manyak karı...ohhh neyse yazdım yazdım icimi rahatlattim neyse noktayı koyim artık cenem baya düştü.....bugün ben değil derdim konuştu çocuklarım konusunda her konuda çok hassasim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?