- 28 Şubat 2011
- 13.880
- 15.746
- 498
Tecrube kazanmis olursun ikinci cocugu kolay buyutursun,incitmeden dikkatli yaparsan birsey olmaz zaten...celal efe canim adi yok ya hic kimsem tek basina bakiyorum zor oluyor
kolay gelsin canim sana da..
inşallah canım yaa dediğin gibidr eşim üzülüyor acaba bendenmi kaynaklı diye kıyamıyorum ona hiç burda doktorada gidip baktıramayızki
tükryeye gidince artık hayırlısıyla gerek kalmaz inşallah da gelir bizimde bebişlerimiz
bende çok severim canım balığı ama buraya geldiğimden beri bir kez yiyebildik dediğin gibi hiç bir lezzeti yok saman gibi
senin çok zormuş canım ya küçük yaşta yaşamışsın zorluğu rabbim yardım edecek ama canım gör bak tez zamanda gelecek yavrun
sıkma canını hiç
dediğin gibi kimlerin olmuyorki...
bugün birisini okudum bir gece ile hamile kalmış
aklım almıyor yahu
işte rabbim ol deynce böyle mucizeler oluyor canım
inşallah bizimde yüzümüz gülecek
benim bat 5 martta canım
sennki ne zaman?
Hemen sorun aramak olmaz,hem sorunsuz insanlarin bile olmuyor ilk seferde.. Senin d.kontrol haplarindan bence olucak yakinda insallah...
Allah ol deyince oluyor ya iste,bugun markette bi cocuk gordum bana ne guzel bakiyodu mavi mavi gozleri var erkek cocugu yabanci bide ama cok tatliydi,erkek cocuklarini cok seviyorum niyeyse :)
yemekteyiz yarismasi konu deniz urunleri..suana kadar eklenen 8-9 tarif var oylamada yarin baslayacak..bak bakalim begenecenmi benim tarifi:26:kocanada yaparsin guzel guzel
Tamam bakiyim hemen