• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

celal efe canim adi yok ya hic kimsem tek basina bakiyorum zor oluyor:(
Tecrube kazanmis olursun ikinci cocugu kolay buyutursun,incitmeden dikkatli yaparsan birsey olmaz zaten...
kolay gelsin canim sana da..

inşallah canım yaa dediğin gibidr :( eşim üzülüyor acaba bendenmi kaynaklı diye :( kıyamıyorum ona hiç burda doktorada gidip baktıramayızki :(
tükryeye gidince artık hayırlısıyla gerek kalmaz inşallah da gelir bizimde bebişlerimiz :16:
bende çok severim canım balığı ama buraya geldiğimden beri bir kez yiyebildik dediğin gibi hiç bir lezzeti yok saman gibi
senin çok zormuş canım ya küçük yaşta yaşamışsın zorluğu rabbim yardım edecek ama canım gör bak tez zamanda gelecek yavrun
sıkma canını hiç
dediğin gibi kimlerin olmuyorki...
bugün birisini okudum bir gece ile hamile kalmış
aklım almıyor yahu
işte rabbim ol deynce böyle mucizeler oluyor canım
inşallah bizimde yüzümüz gülecek :16:
benim bat 5 martta canım
sennki ne zaman?

Hemen sorun aramak olmaz,hem sorunsuz insanlarin bile olmuyor ilk seferde.. Senin d.kontrol haplarindan bence olucak yakinda insallah...
Allah ol deyince oluyor ya iste,bugun markette bi cocuk gordum bana ne guzel bakiyodu mavi mavi gozleri var erkek cocugu yabanci bide ama cok tatliydi,erkek cocuklarini cok seviyorum niyeyse :)

yemekteyiz yarismasi konu deniz urunleri..suana kadar eklenen 8-9 tarif var oylamada yarin baslayacak..bak bakalim begenecenmi benim tarifi:26:kocanada yaparsin guzel guzel :34:

Tamam bakiyim hemen

Tecrube kazanmis olursun ikinci cocugu kolay buyutursun,incitmeden dikkatli yaparsan birsey olmaz zaten...

Hemen sorun aramak olmaz,hem sorunsuz insanlarin bile olmuyor ilk seferde.. Senin d.kontrol haplarindan bence olucak yakinda insallah...
Allah ol deyince oluyor ya iste,bugun markette bi cocuk gordum bana ne guzel bakiyodu mavi mavi gozleri var erkek cocugu yabanci bide ama cok tatliydi,erkek cocuklarini cok seviyorum niyeyse :)

Tamam bakiyim hemen

ruzgarim gulum:16:bana oy vermissin sagol arkadasim:13:kocana yap kiz guzel guzel :34:allah sana tez zamanda gonlunden gectigi gibi hayirli,saglikli,sihhatli bebeler nasip etsin insallah :emir_bebek:

ruzgarim gulum:16:bana oy vermissin sagol arkadasim:13:kocana yap kiz guzel guzel :34:allah sana tez zamanda gonlunden gectigi gibi hayirli,saglikli,sihhatli bebeler nasip etsin insallah :emir_bebek:

Evet cunki seninkini beğendim sunumunda guzel olmuş..
Allah herkesin gonlundekini versin insAllah..
Yaparımda somonu deniycem :56:

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakem... Hafta sonundan beri cok yogindum biyugun okulu benim kursum buyuk oglanin kursu kucugunun kresi evde oldugum zaman daginikligi topla yemek su bu derken baya yorumdum daha dogrusu cok uykusuz kaldim neyse bugun tatil gunum baya dinlenecem hazir kucugude kreste... Ruzgar gulu internette busuu diye yer var sendén duymustum uye olmammi gerekiyor birde sen faydasini gordunmu???? Bu dili iyice kafaya taktim... Bu sene baya ilerletmem lazim en cok ogrenmeyi buyuk oglum icin istiyorum... Iki cocuklada nasil ogreneceksem.... Ama bu séné bende heves fiskiriyor ne densé´´´

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakem... Hafta sonundan beri cok yogindum biyugun okulu benim kursum buyuk oglanin kursu kucugunun kresi evde oldugum zaman daginikligi topla yemek su bu derken baya yorumdum daha dogrusu cok uykusuz kaldim neyse bugun tatil gunum baya dinlenecem hazir kucugude kreste... Ruzgar gulu internette busuu diye yer var sendén duymustum uye olmammi gerekiyor birde sen faydasini gordunmu???? Bu dili iyice kafaya taktim... Bu sene baya ilerletmem lazim en cok ogrenmeyi buyuk oglum icin istiyorum... Iki cocuklada nasil ogreneceksem.... Ama bu séné bende heves fiskiriyor ne densé´´´

Evet gordum tabi faydasini,sende uye ol premium uyelik var onunla daha da cok fazla ilerletilir ama ben almadim belki alirim...

Tamam bakiyim hemen

doğru haklısın tatlım da 8 ay oldu ya endişe ediyoruz artık :( tabbi rabbim ol deyince olcak elden birşey gelmez beklicez hayırlısını :16:
evett yaaa bende çok seviyorum erkek çocuklarınııı :16:
rabbim bizede nasip etsin inşallahh :16:
ilk evladımın erkek olmasını çok istiyorum sağlıklı ve hayırlı olmasınıda tabi :)
inşallah güzel allahım gönlümüze göre verir :16:

doğru haklısın tatlım da 8 ay oldu ya endişe ediyoruz artık :( tabbi rabbim ol deyince olcak elden birşey gelmez beklicez hayırlısını :16:
ilk evladımın erkek olmasını çok istiyorum sağlıklı ve hayırlı olmasınıda tabi :)

Olucak bir gun biz sabirsizlaniyoruz o ayri mesele..
Neyse cocuk konusu kapaniyor artik tamam mi pskolojimizi bozmasinlar daha simcikten :1:
Ee nasilsiniz hatunlar neler yapiyonuz yaa bende sabahtan beri temizlikle ugrastim cok yoruldum :37:

Bende ilk cocugumun hep erkek olmasini isterdim nitekimde oyle oldu... Simdi ilki kiz olsaydi en azindan bana yardim ederdi diyorum...erkek cocuklar cok daginik... Allah Kimseyi bu duygudan yoksun birakmasin...

Son düzenleme:
Neyse cocuk konusu kapaniyor artik tamam mi pskolojimizi bozmasinlar daha simcikten :1:
Ee nasilsiniz hatunlar neler yapiyonuz yaa bende sabahtan beri temizlikle ugrastim cok yoruldum :37:

Kolay gelsin datlum... Buyuk oglani anneme postaladim kucugunu uyuttum beyefendi tv´de mac ozetine bakiyor bende. Telden kk'ya bir ugruyayim dedim ama burdada sinek avliyoz... Nerdeminiz mademler huhu....

öyle valla keratalar çok beklettiler bizi ısırcam poposunu gelsin hele bi :9::9::9:
inşallahh canım hayırlısıyla olucak hepimizin :16:
ben dün KABE'ye gittim
çok çok güzeldi çok etkileniyorum her gittiğimdee
çok da kalabalık
bol bol dualar ettim hepimiz için bebiş sağlıklı ve hayırlı bebişler istedim yüce rabbim'den
inşallah duyacak sesimizi :16: rabbim kabul etsin İNŞALLAHHH :16:

Sen nasılsın canımm?
moralin daha iyi gibi çok sevindimm
hiç bir şey için üzmicez artık kendimizi relax olucazz ve herşey yoluna girecek inşallahh :16:

Bende ilk cocugumun hep erkek olmasini isterdim nitekimde oyle oldu... Simdi ilki kiz olsaydi en azindan bana yardim ederdi diyorum...erkek cocuklar cok daginik... Allah Kimseyi bu duygudan yoksun birakmasin...

merhaba canımm...
allah bağışlasın canımm :nazar::nazar::nazar:
ne güzel rabbim gönlüne göre vermiş
olsun canım yaa sağlıklı olsunlar da dağınık oluversin
onun varlığı yeterrr :16:
inşallahh 2. bebeğin kız olur ve seni çok bekletmez :16:

inşallah rabbim bizlerede nasip eder :16:

öyle valla keratalar çok beklettiler bizi ısırcam poposunu gelsin hele bi :9::9::9:
ben dün KABE'ye gittim
çok da kalabalık
bol bol dualar ettim hepimiz için bebiş sağlıklı ve hayırlı bebişler istedim yüce rabbim'den

Sen nasılsın canımm?
hiç bir şey için üzmicez artık kendimizi relax olucazz ve herşey yoluna girecek inşallahh :16:

merhaba canımm...
allah bağışlasın canımm :nazar::nazar::nazar:
ne güzel rabbim gönlüne göre vermiş
olsun canım yaa sağlıklı olsunlar da dağınık oluversin
onun varlığı yeterrr :16:
inşallahh 2. bebeğin kız olur ve seni çok bekletmez :16:

inşallah rabbim bizlerede nasip eder :16:

Merhaba amin canim cumlemizinkini daginik olsalarda sevdiriyorlar kendilerini...benim ikinciside erkek... Allah kismet ederse ilerde son 3. Kiz olurda o duyguyu ozaman tadarim rabbim once hic olmayanlara nasip etsin... Anne olmak bambaska bir duygu Inss isteyen herkez bu duyguyu tadar...Inss sizlerinde cifter cifter olur.......

merhabaaaa iyi pazarlar kizlar karli bir gune uyandik doktor randevum yaRina insallah asilaama icin direkt olarak ignelere baSlaris

Merhaba amin canim cumlemizinkini daginik olsalarda sevdiriyorlar kendilerini...benim ikinciside erkek... Allah kismet ederse ilerde son 3. Kiz olurda o duyguyu ozaman tadarim rabbim once hic olmayanlara nasip etsin... Anne olmak bambaska bir duygu Inss isteyen herkez bu duyguyu tadar...Inss sizlerinde cifter cifter olur.......

oohh ohh maşallahh :nazar::nazar::nazar:
ne mutlu sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm :16:
inşallah gönlündeki kız bebeğide 3. hamilelilte yakarsınız canım rabbim çok büyük gönlünüze göre versin tatlım...

oohh ohh maşallahh :nazar::nazar::nazar:
ne mutlu sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm :16:
inşallah gönlündeki kız bebeğide 3. hamilelilte yakarsınız canım rabbim çok büyük gönlünüze göre versin tatlım...

amin canim ama ben hamile degilim...buyuk oglum 6 yasinda kucugu 2 yasinda hayirlisiyla kucugu buyusunde acelem yok...hamileliklerim cok riskli oldugu icin suanlik cesaretim yok...allah once sana ruzgargulune tum olmayanlara nasip etsin.... ama kiz cocuklarina bayiliyorum... olmayan sey tatli geliyor...

eee sen biraz kendinden bahset daha once tanismak kismet olmadi kac yasindasin nelerle ugrasiyorsun,,,, simdide biz tanisalim....

merhabaaaa iyi pazarlar kizlar karli bir gune uyandik doktor randevum yaRina insallah asilaama icin direkt olarak ignelere baSlaris

sanada iyi pazarlar...umarim yarin guzel haberlerle baslarsin... evet kar yagiyor bugun ve havalar birkac gundur cok soguk...

eee sen biraz kendinden bahset daha once tanismak kismet olmadi kac yasindasin nelerle ugrasiyorsun,,,, simdide biz tanisalim....

amin canım inşallahh
ben izmirliyim
32 yaşındayım
eşim işi nedeni ile arabistanda mekkedeyiz canım 1 yıldır...
3.5 yıllık evliyiz
8 aydır da bebeğimizin gelmesini bekliyoruz henüz gelmedi :(
rabbim inşallah bizede nasip eder canımm
seninde rabbim gönlüne göre versin canım :16:
sen nerelisin?
sanırım fransada yaşıyorsun?
sende oraya gelin gidenlerdenmisin canım :17:

amin canım inşallahh
ben izmirliyim
32 yaşındayım
eşim işi nedeni ile arabistanda mekkedeyiz canım 1 yıldır...
3.5 yıllık evliyiz
8 aydır da bebeğimizin gelmesini bekliyoruz henüz gelmedi :(
rabbim inşallah bizede nasip eder canımm
seninde rabbim gönlüne göre versin canım :16:
sen nerelisin?
sanırım fransada yaşıyorsun?
sende oraya gelin gidenlerdenmisin canım :17:

Mersinde dogdum buyudum 27 yasindayim fransaya gelin geldim 7 yil olacak evleneli 2 tane oglum var...Ev cocuk kurs derken ugrasip duruyoruz... Senin de yeni sayilir bebek dusunmen gec olsun guc olmasin... Herseyin hayirlisi... Allah gonlune gore versin seninde...

Kolay gelsin datlum... Buyuk oglani anneme postaladim kucugunu uyuttum beyefendi tv´de mac ozetine bakiyor bende. Telden kk'ya bir ugruyayim dedim ama burdada sinek avliyoz... Nerdeminiz mademler huhu....

Saol canim,benim eltimin bi oglu var masallah cocugu cok seviyorum cok efendi akilli uslu :nazar:
Aileden aileye farkediyo ya o,genellikle baba simartir erkek cocuklari sizde de oyle mi ?
Simarinca daginik olurlar.. ama olsun ya evin icinde bir nese iste cocuk..

Aminn insAllah... Rabbim diledigine diledigini verir....

ben dün KABE'ye gittim
çok da kalabalık

Sen nasılsın canımm?

Ayy ne guzel ben bile heyecanlandim sen gittim diyince,Allah kabul etsin canim...
Bir kez olsun bende gorebilirim insAllah orayi.. Kabede dua etme sansina sahip oldugun icin gercekten sukretmelisin,insallah olucak hersey guzel olcak..
Bende esimle aramdaki skntlari asiyorum,aslinda hersey benim elimde dort dortluk de degilim hani,biraz vurdumduymazim elimden gelenin fazlasini yapmadigimi oda biliyor..
Kendime ceki duzen vercem:31:

Bugun oyle guzel bi ruya gordum ki...
Su son gunlerde namazlarimi bile kilmaya halim yok gibiydi seytan kilmamam icin zorluyodu beni bi kac vakiti kilmadim :5:
Bugunde ruyamda bi erkek bebek gordum bembeyaz o kadar tatliydi ki,7-8 aylik bisey,benimmis sanirim yada kardesimmis oyle hatirliyorum..
Yanina gittim beni gorunce heyecanlandi sonra cocuk birden ezan okumaya basladi :43::43::43:

Allah gonlune gore versin canim insallah bu sefer basarirsiniz..
Icini ferah tut sifa Rabbimizden insAllah olucak bi gun :nazar::emir_bebek:

Back