• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Hayirlisi canim... Cocuklar bazen kuduruyor esim offf dediginde al sana cocuk iste diyorum sana kalsa dordu bulurdu... Ama saolsun ilgileniyor yinede... Ben yine ayni degisen birsey yok... Buyuk oglanin disi agriyor birkac gundur aramadigimuz dissi kalmadi nasil memleketse ya yasi kucuklete bakmiyorlar ya yer yok yada randevuyu gec veriyorlar... Pariste acil varmis oda bilmiyorum yerini... P.tesiye aldik randevuyu... Bugun igretmeni aradi disi agriyor diye gittim aldim neyseki oyle siddetli degildi... Kucuk oglanda ssolsun tvyi bozdu sen git cam sili tvnin ustune iyice sik tvde renk menk birsey kalmamis bugun tamire gitti tv bakalim artik yaramaz sey... Neyse canlari sagolsunda gerisi bos... Bende firsat buldukca dil kursuna gidiyorum.. Ilerletmem icin dili... Cocuk olunca dilin nekadar onemli oldugunu daha iyi anliyor insan... Benden boyle aksama kadar ancak arkalarini topluyorum(( cok daginiklardirda)) eee sen neler yapiyorsun gorusmeyeli...

Geçmis olsun canim,aman olsun cocuktan onemlimi tv olur oyle seyler...
Bende kendim ogreniyorum evde ogrenebildigim kadar iste..
Bend bisey yapmiyorum yine ayni iste evden cikmak istemiyorum hic...
Merhaba kizlar:3:,bir ilk geldim girdim sonra bir daha giremedim,soyle bir haftaligina bir turkiye yaptim :72:..oyle cok yere aboneyimki buraya cok takilmak istiyorum bir turlu firsat olmuyor..butun gunu bilgisayar basinda gecirmis oluyorum.:126:.ruyani allah hayretsin canim.erkek cocuk iyidir iyi seylere habercidir..bence sen bu aya hamile kalacaksin bak gor bide ikiz olabilir yani..bir arkadasim gormustu beni ruyasinda erkek bebekle ve o ay hamile kalmistim..bence sende bu ay kalacaksin bak gor..hayirlisi dile her zaman..tamamina erdirmeyi,saglikla sihhatle kucagina almayi dile..benim gecmisimi anlatmistim biliyorsun..birde eger bu ayda olmazsa belki biliyorsundur mutlaka sogan kuru ve havuc kurunu dene:34:...cok ise yaradigini duymustum..bundan sonra daha SIK gelip muhabbetlerinize katilmaya calisacagim malum fransa gurbetcileriyiz vede ortak bir noktamiz daha varki bebek sahibi olmak istiyoruz...:emir_bebek:

Hosgeldin canim,nasil gecti tatilin ailenle gorustun mu ?
Fransiz forumlarina mi takiliyorsun ?
Bende gecen bi forum buldum bu ovulasyon cizelgesi felan yapiliyor,bende yaptim atesimi olçcem adetin 1.gununden itibaren kaydedicem...
Insalllah hayirlisiyla olur ya,Rabbim herkese versin insAllah...
Her zaman gel beklerim.. Eskiden cok canliydi oksuzlesti simdide hortlatalim az :1:

Geçmis olsun canim,aman olsun cocuktan onemlimi tv olur oyle seyler...
Bende kendim ogreniyorum evde ogrenebildigim kadar iste..
Bend bisey yapmiyorum yine ayni iste evden cikmak istemiyorum hic...

Hosgeldin canim,nasil gecti tatilin ailenle gorustun mu ?
Fransiz forumlarina mi takiliyorsun ?
Bende gecen bi forum buldum bu ovulasyon cizelgesi felan yapiliyor,bende yaptim atesimi olçcem adetin 1.gununden itibaren kaydedicem...
Insalllah hayirlisiyla olur ya,Rabbim herkese versin insAllah...
Her zaman gel beklerim.. Eskiden cok canliydi oksuzlesti simdide hortlatalim az :1:

hosbulduk sekerim,:16:tatil kisa ama guzeldi yok istanbul daydik ailem malatya da ya goremedim onlarida mayista gorecegiz insallah..yok bea ne fransiz forumu burdayim surekli..yok yemek tarifleri,yok diyet tarifleri ...:9:ayy fransizcamiz henuz bunlarla yazisacak forum paylasacak kadar degil..ki olsa bile ne bileyim bizimkilerden daha keyif alirim yinede..onunla ugrasacagina ovulasyon testi alsan eczaneden..:26:ben ovulasyon testi kullaniyorum clearblue marka .37 € fiyati cokta ise yariyor tavsiye ederim..isi garantiye almis olursun..:34:

hosbulduk sekerim,:16:tatil kisa ama guzeldi yok istanbul daydik ailem malatya da ya goremedim onlarida mayista gorecegiz insallah..yok bea ne fransiz forumu burdayim surekli..yok yemek tarifleri,yok diyet tarifleri ...:9:ayy fransizcamiz henuz bunlarla yazisacak forum paylasacak kadar degil..ki olsa bile ne bileyim bizimkilerden daha keyif alirim yinede..onunla ugrasacagina ovulasyon testi alsan eczaneden..:26:ben ovulasyon testi kullaniyorum clearblue marka .37 € fiyati cokta ise yariyor tavsiye ederim..isi garantiye almis olursun..:34:

Ovulasyon testini hic denemedim bi kezde onu deniycem.. Onu hafife aliyorum aslinda is onami kaldi diyerekten.. Ona kalirsa benim ovulasyon gunlerim belli zaten doktor kontrol ediyorya o yuzden umursamiyorum.. Denerim ama tedaviye ara verince..
Ovulasyon testi nasil yapiliyor ?
Ben sadece tam gunune emin olmak icin ates olcucem bide oyle deneyim..
cok deneyen var,birde forumun birinde bisey okudum iliskiden sonra esiniz ayaklarinizdan tutup sizi silkelesin sag sol yukari asa yazmislar :1:
O yontemle hamile kalan olmus ama ben denemem onu yaa esim onami kaldi isimiz der bu seferde :9:

Ovulasyon testini hic denemedim bi kezde onu deniycem.. Onu hafife aliyorum aslinda is onami kaldi diyerekten.. Ona kalirsa benim ovulasyon gunlerim belli zaten doktor kontrol ediyorya o yuzden umursamiyorum.. Denerim ama tedaviye ara verince..
Ovulasyon testi nasil yapiliyor ?
Ben sadece tam gunune emin olmak icin ates olcucem bide oyle deneyim..
cok deneyen var,birde forumun birinde bisey okudum iliskiden sonra esiniz ayaklarinizdan tutup sizi silkelesin sag sol yukari asa yazmislar :1:
O yontemle hamile kalan olmus ama ben denemem onu yaa esim onami kaldi isimiz der bu seferde :9:

tamam canim dene mutlaka,ovulasyon testi icinde 10 tane kit ve birde kucuk bir alet. reglinin 5. gununden itibaren her sabah kaltiginda idrarini temiz bir kaba alip yada direk idrarin altina tutup sonra 3 dakika bekliyorsun.eger bos daire cikarsa yumurtlama yok ama gulen sekil cikarsa yumurtlama olacagini bildiriyor ve sen gulen surati gordukten sonra 24-48 saat icinde iliskiye girersen tutma olasiligi yuksek oluyor...birde iliskiden sonra esin seni saga sola sallamasinda :34:iliskiden sonra kalcanin altina yastik koy ve bir sure bir 10 dakika kadar oylece kal,tuvalete falan cikma yani...bunu tup bebek tedevisi gorenlerede uyguluyorlar ..sana dedigim sogan ve havucu dene mutlaka sonucta bitkisel oldugundan var olan tedevine herhangi bir yan etkisi olmaz..

ruzgar gulu ve ssrin nereye kayboldunuz kizlar? merak edyorum sizi. kotu bir sey mi oldu?
ruzgargulu canim kafana takma hicbiseyi. kendne eziyet etme...

Mrb canim
İki gun gelemedim canim malum persembe gunu sevgiler gunuydu esim erken geldi disari ciktik birbirimize hediyelr aldim
Yemekti falan gec geldik
Cuma gunu bizim buranin tatil gunu
Esim evde oluyor onun icin gelmiyorum esimle geciyorum o gunumu
Bugun sabahtan geldim :)
Herkese gunaydin
Ben ovu testime basladim
Hala silik cizgideyim sanirim bu ay gec yumurtlcam
Biz basladik calismalara
İnsallah. Bu ay hepimizin melekleri gelir :16:

Oylemi tmm cnm bakarim bi ara..
bu arada hashas aldim turk marketinden guzel oluyomu aceba keki,olmazsa kurabiyede kullanirim...

allah gonlune gore versin canim hayirli bir vakitte anne olcaksin sende,sabirla muradina ereceksin insAllah...

Geldim kiz burdayim,yok bisey olmadi..
Sadece bebek konusu cok uzuyor beni iste,esim yanimda deil uzagimda bu konuda hep...
dun dedim ki ben bu kadar ilgisizligi haketmiyordum,senin bi hastaligin olsaydi ben sana boyle yapmazdim senin nasil sevgin oldugunu gordum dedim,hic birsey demedi dinledi sadece.. Cok mutsuzum,hic keyfim yok.. Bebek olunca duzelcekmis gibi geliyor hersey,hayirlisiyla gelsin diyorum ama cok zor beklemek

Ben evdeyim,alisverise disari cikiyorum bitek,bazende arkadaslarimla geziyorum..
Ne olsun iste canim,hayat devam ediyor oyle yada boyle... Inisli cikisli iste.. yokusun ortasinda miyim yoksa sonunami yaklastim bilmiyorum...
Burda hayat kolay gibi cokta zor degil aslinda,yasam standartlari cok yuksek deil burda kazanip turkiye de harciycaksin o sekilde iyi.. Ama turkiye yasanacak yer burasini sevmiyorum..

Amin canim hepmiz insallahh
Ayni canim bende oyleyim butun gun odadayim esim oglenleri geliyor yemek yiyoruz 2 saat birlikte geciriyoruz sonra tekrar ise donuyor bazi aksam fitnesse gidiyor o zaman gec geliyor e o zaman biraz canim skliyor ama o da hakli burda baska yapacak birsey en azindan oyle bir imkan var rahatlatiyor az da olsa...
Ben tek basima cikamiyorum canim burda alisverise sadece esimle cikiyoruz hafta 1 persembe aksamlari ciddeye gidyoruz alisveriste atiyorum tum sikintimi:9:
Bir tek kabeye gittigim zaman orda yanliz dolasabiliyorum saatli buyuk otel var zemzem tower onun ici avm ve otel yemek bolumu falanda var hediyelik esylara tum gelen umreciler ve hacilar genelde ordan alisveris yapiyor o yuzden kalabalik guzel oluyor...
Himm o kotuymus canim ya kazandigin yerde harcamak ister insan ama hamdolsun sonucta turkiyeye gore daha fazla kazaniliniyir yurtdisinda
Bizi burda tl degerli :) saka gibi riyal bizim paranin yarisi degerinde
Ama bizi burda cok fazla kazikliyorlar kendi halkina 3 se bize 10 diyorlar
Cunku onlarin kazandiyla bizim kazadigimiz farkli bunu biliyorlar ve cok buyuk fark cikiyor ortaya :(
Nasil musluman bunlar anlamiyoruz gercekten :(
Rabbim hepsine akil fikir versin....
Canim sen cok skmisin canini dusunmemey calis tatlim sonucta tedavisi var hem kimler kimler hamile kaliyor hem yasin kucuk hayirlisiya rabbim mutlaka tattiracak canim o guzel duyguyu hepimize
Ban ben de birsey diyorlar ama 8. Ayimiz bu hala yok bebis :(
Tek gercek var rabbim ol dedikden sonra olacakkk hicc bozma moralini :16:
Esinedd bence hic belli etmemeye calis artik umursamiyormus gibi ol
Bak o zaman nasil tutasacak etekleri:9:
Bu arada bak yeni bir dua ogrendim bunu 100 kez okuyormussun canim bebek icin :16:

Saffat

Rabbi heb li mines salihiyn fe bessernahu bi gulamin halim

Ya rabbi salih evlatlar lutfen bana :16:

Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallahh:16:

tamam canim dene mutlaka,ovulasyon testi icinde 10 tane kit ve birde kucuk bir alet. reglinin 5. gununden itibaren her sabah kaltiginda idrarini temiz bir kaba alip yada direk idrarin altina tutup sonra 3 dakika bekliyorsun.eger bos daire cikarsa yumurtlama yok ama gulen sekil cikarsa yumurtlama olacagini bildiriyor ve sen gulen surati gordukten sonra 24-48 saat icinde iliskiye girersen tutma olasiligi yuksek oluyor...birde iliskiden sonra esin seni saga sola sallamasinda :34:iliskiden sonra kalcanin altina yastik koy ve bir sure bir 10 dakika kadar oylece kal,tuvalete falan cikma yani...bunu tup bebek tedevisi gorenlerede uyguluyorlar ..sana dedigim sogan ve havucu dene mutlaka sonucta bitkisel oldugundan var olan tedevine herhangi bir yan etkisi olmaz..

Anladim canim,evet iliskiden sonra yapiyorum onu saatlerce kaliyorum o sekilde...
Ovu testinide deniycem tedaviye ara verince, ama benim yumurtlamam duzenli deil ki tembel yumurtaliklarim o yuzden heves edipte hic almak istemedim onceden.. Hangi ay yapiyim ki normal bi kadin yilda 11 kez felan yumurtluyor benim yumrutalama yilda 3-4 kezdi.. Onuda tutturmak onemli iste,nasip kismet napalim.. Hayirlisi olsun..

Mrb canim
İki gun gelemedim canim malum persembe gunu sevgiler gunuydu esim erken geldi disari ciktik birbirimize hediyelr aldim
Yemekti falan gec geldik
Cuma gunu bizim buranin tatil gunu
Esim evde oluyor onun icin gelmiyorum esimle geciyorum o gunumu
Bugun sabahtan geldim :)
Herkese gunaydin
Ben ovu testime basladim
Hala silik cizgideyim sanirim bu ay gec yumurtlcam
Biz basladik calismalara
İnsallah. Bu ay hepimizin melekleri gelir :16:

Amin canim hepmiz insallahh
Ayni canim bende oyleyim butun gun odadayim esim oglenleri geliyor yemek yiyoruz 2 saat birlikte geciriyoruz sonra tekrar ise donuyor bazi aksam fitnesse gidiyor o zaman gec geliyor e o zaman biraz canim skliyor ama o da hakli burda baska yapacak birsey en azindan oyle bir imkan var rahatlatiyor az da olsa...
Ben tek basima cikamiyorum canim burda alisverise sadece esimle cikiyoruz hafta 1 persembe aksamlari ciddeye gidyoruz alisveriste atiyorum tum sikintimi:9:
Bir tek kabeye gittigim zaman orda yanliz dolasabiliyorum saatli buyuk otel var zemzem tower onun ici avm ve otel yemek bolumu falanda var hediyelik esylara tum gelen umreciler ve hacilar genelde ordan alisveris yapiyor o yuzden kalabalik guzel oluyor...
Himm o kotuymus canim ya kazandigin yerde harcamak ister insan ama hamdolsun sonucta turkiyeye gore daha fazla kazaniliniyir yurtdisinda
Bizi burda tl degerli :) saka gibi riyal bizim paranin yarisi degerinde
Ama bizi burda cok fazla kazikliyorlar kendi halkina 3 se bize 10 diyorlar
Cunku onlarin kazandiyla bizim kazadigimiz farkli bunu biliyorlar ve cok buyuk fark cikiyor ortaya :(
Nasil musluman bunlar anlamiyoruz gercekten :(
Rabbim hepsine akil fikir versin....
Canim sen cok skmisin canini dusunmemey calis tatlim sonucta tedavisi var hem kimler kimler hamile kaliyor hem yasin kucuk hayirlisiya rabbim mutlaka tattiracak canim o guzel duyguyu hepimize
Ban ben de birsey diyorlar ama 8. Ayimiz bu hala yok bebis :(
Tek gercek var rabbim ol dedikden sonra olacakkk hicc bozma moralini :16:
Esinedd bence hic belli etmemeye calis artik umursamiyormus gibi ol
Bak o zaman nasil tutasacak etekleri:9:
Bu arada bak yeni bir dua ogrendim bunu 100 kez okuyormussun canim bebek icin :16:

Saffat

Rabbi heb li mines salihiyn fe bessernahu bi gulamin halim

Ya rabbi salih evlatlar lutfen bana :16:

Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallahh:16:

Allah sizinde yardimciniz olsun canim,evet zor yasamak,birde muslumanlar dedigin gibi...
Ben cokdaraldim bunaldim,ben esime yuz vermesemde yine umursamaz o tv nin basinda kosesine cekilir..
Bi tuhaflasti cocuk meselesinden sonra,kendimi yalniz hissediyorum ben :43:
Keske bi bebegim olsa onunla yalnizligimi paylasirdim,oda olur insAllah..
Olursa ona kendime yapmak isteyipte yapamadigim herseyi yapicam...

ssirin bizim turkler de avrupalilari kazikliyorlar ya canim... insan her yerde insan iste, ulkesi mlleti onemli degil :ssz:

rugar gulu simdi oyle dyorsun ama bakalim senin ufaklik senin hayallerini yasamak isteyecek mi? :34:

ssirin bizim turkler de avrupalilari kazikliyorlar ya canim... insan her yerde insan iste, ulkesi mlleti onemli degil :ssz:

rugar gulu simdi oyle dyorsun ama bakalim senin ufaklik senin hayallerini yasamak isteyecek mi? :34:

Ben kucukken heveslenipte yapamadigim seylerden bahsediyorum..
Zaten ortada cocuk felan yok simdiden hayal de kurmuyorum

Ben kucukken heveslenipte yapamadigim seylerden bahsediyorum..
Zaten ortada cocuk felan yok simdiden hayal de kurmuyorum
ruzgar gulu biliyorum cok zor bir durum hem cocuk sahibi olmayi deli gibi istiyorsun ama engeller var hemde yabanci bir ulkede yanlizsin..bunlar birlikte insani gercektende umutsuzluga dogru cekiyor..
sana tavsiyem esin ile ilgili olarak;erkekler bu konularda malesef biz gibi degiller.cok fazla SIKINTIYA gelemiyorlar..tamam cocuk olduktan sonra seviyorlar ilgileniyorlar ama hic bir zaman bir erkek bir kadinin bir annenin davrandigi gibi davranip sahiplenemez cocugunu..oda bunalmis olabilir o yuzden cok fazlada dile getirme artik..biliyorum bu ulkede eve sabirsizlikla gelmesini bekledigimiz birseyler paylasmak istedigimiz insanlar eslerimiz fakat bir kadin cocuk istediginde sadece ona yogunlasiyor onunla yatip onunla kalkiyor..bir bebek sahibi olmak icinde var olan iliskinide zedeleme..cok fazla konusmayin yada bu konularda ondan cok fazla birsey bekleme..iliskiye girecegin zaman bile bunun sadece cocuk icin oldugunu ona hissettirme..tamam seninki biraz daha farkli bir durum sonucta yumurtlama problemin oldugundan sansin biraz daha az diye dusunebilirsin.ve cinselligide simdilik sadece cocuk sahibi olmak icin yasiyor olabilirsin..ama esinle keyifli birlikte vakit gecirmeyede calis bu konulari konusmadan.sonucta oda biliyordur senin bir bebek sahibi olmak istedigini..ama dedigim gibi farkli karakterlerimiz var ..
bir diger konuda asla umitsizlige kapilma olamayacagim,bebegim olmayacak diye asla aklindan gecirme.ben pozitif dusunmenin pozitif sinyallar verdigine inaniyorum..asla kotu seyler gecirme icinden.hep inan cunku oylesine guzel mucizeler varki yeryuzunde bir bebek sahibi olman asla ve asla imkansiz degil mucizede degil.sadece olacagina cani gonulden inan.madem yumurtlama problemin var sen her ay yap ovulasyon testini.evet 37 € ama ayda bir kez bunun icin odeyebilirsin .her ay mutlaka yap.ovulasyonun yani yumurtlaman gozden kacmayacak bu durumda..sonucta her ay adet oluyormusun sen?

ruzgar gulu biliyorum cok zor bir durum hem cocuk sahibi olmayi deli gibi istiyorsun ama engeller var hemde yabanci bir ulkede yanlizsin..bunlar birlikte insani gercektende umutsuzluga dogru cekiyor..
sana tavsiyem esin ile ilgili olarak;erkekler bu konularda malesef biz gibi degiller.cok fazla SIKINTIYA gelemiyorlar..tamam cocuk olduktan sonra seviyorlar ilgileniyorlar ama hic bir zaman bir erkek bir kadinin bir annenin davrandigi gibi davranip sahiplenemez cocugunu..oda bunalmis olabilir o yuzden cok fazlada dile getirme artik..biliyorum bu ulkede eve sabirsizlikla gelmesini bekledigimiz birseyler paylasmak istedigimiz insanlar eslerimiz fakat bir kadin cocuk istediginde sadece ona yogunlasiyor onunla yatip onunla kalkiyor..bir bebek sahibi olmak icinde var olan iliskinide zedeleme..cok fazla konusmayin yada bu konularda ondan cok fazla birsey bekleme..iliskiye girecegin zaman bile bunun sadece cocuk icin oldugunu ona hissettirme..tamam seninki biraz daha farkli bir durum sonucta yumurtlama problemin oldugundan sansin biraz daha az diye dusunebilirsin.ve cinselligide simdilik sadece cocuk sahibi olmak icin yasiyor olabilirsin..ama esinle keyifli birlikte vakit gecirmeyede calis bu konulari konusmadan.sonucta oda biliyordur senin bir bebek sahibi olmak istedigini..ama dedigim gibi farkli karakterlerimiz var ..
bir diger konuda asla umitsizlige kapilma olamayacagim,bebegim olmayacak diye asla aklindan gecirme.ben pozitif dusunmenin pozitif sinyallar verdigine inaniyorum..asla kotu seyler gecirme icinden.hep inan cunku oylesine guzel mucizeler varki yeryuzunde bir bebek sahibi olman asla ve asla imkansiz degil mucizede degil.sadece olacagina cani gonulden inan.madem yumurtlama problemin var sen her ay yap ovulasyon testini.evet 37 € ama ayda bir kez bunun icin odeyebilirsin .her ay mutlaka yap.ovulasyonun yani yumurtlaman gozden kacmayacak bu durumda..sonucta her ay adet oluyormusun sen?

Sagol canim guzel dusuncelerin icin...
Ama yuzume karsi mutsuzum diyor hep,sebebi benmiyim diyorum hersey diyo...
Biktim iyce ya sanki ben cok mutluyum..
Ben tedaviden once 2,3 ayda bir oluyordum,bekarken de tam 4 ayda bir oluyordum...
Simdi her ay oluyorum zaten,klomen tedavisindeyim..
bu tedavide ovulasyon gunleri belli zaten.. Tedavi bitince deniycem bende..
Pozitif dusunuyorum ama insan sevdiginden bi destek gormek istemez mi olcak hersey duzelcek diye..
b u aksina olmuycak umudum yok senin yumurtalarin tembel diyo yuzume karsi..
Cok mutsuzum

Insanin zoruna gidiyo.. Nisanliyken guzel hayaller kurardik kavusmak icin cok gozyasi dokmustuk karsilikli ama simid bu durum cok zor.. Bunlar icin miymis diyorum..
Hepsi kopruyu gecen kadarmis

Insanin zoruna gidiyo.. Nisanliyken guzel hayaller kurardik kavusmak icin cok gozyasi dokmustuk karsilikli ama simid bu durum cok zor.. Bunlar icin miymis diyorum..
Hepsi kopruyu gecen kadarmis

Cok cok iyi anliyorum seni cok zor bir durum gercekten.cunku boylesine bir surecte destek olmak cok onemli birbirinize.sonucta olacak cocuk ikinizin olacak.eminim oda cok istiyodur cocuk sahibi olmayi ama bunaldi sanirim.eger onun destegi arkanda olmazsa iyice guclesir hersey.kendimden biliyorum bir bebek sahibi olmak istedigimde ne kadar cok odaklandigimi gece gunduz dusundugumu.ama once iliskini yeniden eskisi gibi heyecan duyulur hale getir.oncelik simdilik iliskin olmaliki birbirinize destekle cocuk isine girisebilesiniz.yanliz degilsin bir kere benim cok tandigim arkadasim var bu surecte eslerinden yeterli destegi gormeyip uzulen.dedigim gibi erkekler cabuk SIKILIYOR malesef.once esini yeniden kazan canim.oda isten eve geldiginde huzur bulmak rahatlamak istiyodur ama evde surekli mutsuz tek dusuncesi bebek yapmak olan bir kadin gorunce ister istemez bunaliyodur..sana karsi hisleri aski tabiki degismemistir ama bunalmistir.amac sadece bebek sahibi olmak olmasin sonucta sen bu bebegi sevdigin adamdan kocandan istiyorsun.bebek oldu diyelim ya esini kaybetsen mutlu olacakmisin ozaman.
allah yardimcin olsun canim dualarim seninle..ne zaman konusmak istersen dinlerim seni.elimden birsey gelmez ama konusmak insani rahatlatir...

Kiyamam sana
Cok sklimissin sen
Erkekler boyle olabiliyor tatlim arkadasin dedigi gibi sikintiya gelemiyorlar maalesef
Bak ben yeni bir yontem ogrendim
Rastgele denk geldi bu topik
Bir bayan
Sperpmelri temiz bir bardaga almis sonra onlari 5 lik siringa ile cekmis
Sonra bacaklarini havaya kaldirmis hani bisiklet surme hareketi vardir ya bacaklar havada olur
O durumda iken
Siringayi yerlestirmis ve bir seferde sperleri yollamis
Ayaklari yukarda 15 dk beklemis be sonra sabaha kadar kalkmamis
Ve o ay bebegi gelmis
Bu durumu bir kac arkadasinada anlatmis ve onlarda o yontemle ilk seferde hais kalmislar
Zaten bu asilamanin bi benzeri durumu oluyormus
Ben yeni ogrendim paylasmak istedim
Ve denemeyi dusunuyorum
Rabbim hepimizin gonlune gore versin :16:

Hem esini zorlamamis olursun ve bana sperlerini dersin :)
Sonra kendi isini kendin halledersin canim :16:
Rabbim cok buyuk eminim yuzumuzu gulderecek uzulme emi :16:

Dusunmemlazim ;
Evet karakterle alakali bazi seyler ama burasi kutsal topraklar diyorsun allahin evi diyorsun nerde hak nerde ahlak
Hani kul hakki yenmez harama el uzatilmazdi....
Turkiye ile kiyaslama yapiyorsun
Biz kimseyi kaziklamadigimiz icin ve burum burda bize yapiliyor olmasi gercekten insana koyuyor...

Cok cok iyi anliyorum seni cok zor bir durum gercekten.cunku boylesine bir surecte destek olmak cok onemli birbirinize.sonucta olacak cocuk ikinizin olacak.eminim oda cok istiyodur cocuk sahibi olmayi ama bunaldi sanirim.eger onun destegi arkanda olmazsa iyice guclesir hersey.kendimden biliyorum bir bebek sahibi olmak istedigimde ne kadar cok odaklandigimi gece gunduz dusundugumu.ama once iliskini yeniden eskisi gibi heyecan duyulur hale getir.oncelik simdilik iliskin olmaliki birbirinize destekle cocuk isine girisebilesiniz.yanliz degilsin bir kere benim cok tandigim arkadasim var bu surecte eslerinden yeterli destegi gormeyip uzulen.dedigim gibi erkekler cabuk SIKILIYOR malesef.once esini yeniden kazan canim.oda isten eve geldiginde huzur bulmak rahatlamak istiyodur ama evde surekli mutsuz tek dusuncesi bebek yapmak olan bir kadin gorunce ister istemez bunaliyodur..sana karsi hisleri aski tabiki degismemistir ama bunalmistir.amac sadece bebek sahibi olmak olmasin sonucta sen bu bebegi sevdigin adamdan kocandan istiyorsun.bebek oldu diyelim ya esini kaybetsen mutlu olacakmisin ozaman.
allah yardimcin olsun canim dualarim seninle..ne zaman konusmak istersen dinlerim seni.elimden birsey gelmez ama konusmak insani rahatlatir...

Evet canim cok bunaldi oda cok calisiyor herseye kosturuyor hastaneye evraklara vs vs...
Kafasini dinlemesi lazim cocukta olmuyor iyce bunaldi soguyoruz gittikce birbirimizden.. Ben cocuk olmuyo diye uzulmemki hic onun yaninda,oda sen umursamiyorsun benim kadar olsada hos olmasada senin icin diyor,sen ne kdar zor bi adammissin dedim..
cok daraliyorum biliyo musun.. evliligim nereye gidiyor diye.. cevremde benim gibi bebegi olmayan arkadaslarim var onlarin kocalari hep destek oluyormus anlatiyorlar bana,hep gule oynaya geziyolar vakit geciriyolaR.. Biz evde oturuyoruz yuzumuz gulmuyo ayri dunyalarin insani gibi..

Kiyamam sana
Cok sklimissin sen
Erkekler boyle olabiliyor tatlim arkadasin dedigi gibi sikintiya gelemiyorlar maalesef
Bak ben yeni bir yontem ogrendim
Rastgele denk geldi bu topik
Bir bayan
Sperpmelri temiz bir bardaga almis sonra onlari 5 lik siringa ile cekmis
Sonra bacaklarini havaya kaldirmis hani bisiklet surme hareketi vardir ya bacaklar havada olur
O durumda iken
Siringayi yerlestirmis ve bir seferde sperleri yollamis
Ayaklari yukarda 15 dk beklemis be sonra sabaha kadar kalkmamis
Ve o ay bebegi gelmis
Bu durumu bir kac arkadasinada anlatmis ve onlarda o yontemle ilk seferde hais kalmislar
Zaten bu asilamanin bi benzeri durumu oluyormus
Ben yeni ogrendim paylasmak istedim
Ve denemeyi dusunuyorum
Rabbim hepimizin gonlune gore versin :16:

Hem esini zorlamamis olursun ve bana sperlerini dersin :)
Sonra kendi isini kendin halledersin canim :16:
Rabbim cok buyuk eminim yuzumuzu gulderecek uzulme emi :16:

Dusunmemlazim ;
Evet karakterle alakali bazi seyler ama burasi kutsal topraklar diyorsun allahin evi diyorsun nerde hak nerde ahlak
Hani kul hakki yenmez harama el uzatilmazdi....
Turkiye ile kiyaslama yapiyorsun
Biz kimseyi kaziklamadigimiz icin ve burum burda bize yapiliyor olmasi gercekten insana koyuyor...

Canim onu bende okudumda hic bisey denemeye hevesim kalmadi ki..
Ben yontemleri denemek istemiyorum sadece sevdigim adamdan destek gormek istiyorum...

Canim onu bende okudumda hic bisey denemeye hevesim kalmadi ki..
Ben yontemleri denemek istemiyorum sadece sevdigim adamdan destek gormek istiyorum...

:( canimm insallah tez zamanda biter aranizdaki bu durum senin cok uzuldugun ortada :( kiyamam sana bide gurbettesin onun icinde bu kadar etkileniyorsun canim kafani dagitamiyorsun ki :(
Haklisin sadece esin var destekci ondan da yeteri kadar destegi goremiyorsun uzuluyorsun
Canim belki belli edemiyordur
Sonucta oda uzuluyordur bu kadardir belki yapabilecegi destek
Herkes bir olmuyor
Oldugu gibi kabuulenip mutlu olamanin yollarini bulmak lazim
Cunku degistirmeye calistikca yada kendi istedigimiz gibi birisi olsun diye cabalarsak biz cok yoruluruz kimse degismez zaten bir yastan sonra
Sakin olmaya calis canim :( demesi kolay tabi diyecesin biliyorum ama keske elimden birsey gelebilse seni rahatlatabilsem azicik :(
Senin icin dau edicem canim
İnsallah tez zamanda hersey eskisi gibi olur ve meleginiz hemen gelir canimmm :16:
Kendine cok iyi bak

Herkese selamlar. Aranizda marsilya taraflarinda olanlar var mi? Gecmisi cok okuyamadim. Herkesi tek tek bilemiyorum. Bu sene sonu itibariyle buyuk ihtimalle esiminisinden dolayi fransayayerlesecegiz. 4,5 aylik bir bebegim var. Oyuzden biiiiir surusoru var kafamda. Yardimci olabileceginizi umuyorum.

:( canimm insallah tez zamanda biter aranizdaki bu durum senin cok uzuldugun ortada :( kiyamam sana bide gurbettesin onun icinde bu kadar etkileniyorsun canim kafani dagitamiyorsun ki :(
Haklisin sadece esin var destekci ondan da yeteri kadar destegi goremiyorsun uzuluyorsun
Canim belki belli edemiyordur
Sonucta oda uzuluyordur bu kadardir belki yapabilecegi destek
Herkes bir olmuyor
Oldugu gibi kabuulenip mutlu olamanin yollarini bulmak lazim
Cunku degistirmeye calistikca yada kendi istedigimiz gibi birisi olsun diye cabalarsak biz cok yoruluruz kimse degismez zaten bir yastan sonra
Sakin olmaya calis canim :( demesi kolay tabi diyecesin biliyorum ama keske elimden birsey gelebilse seni rahatlatabilsem azicik :(
Senin icin dau edicem canim
İnsallah tez zamanda hersey eskisi gibi olur ve meleginiz hemen gelir canimmm :16:
Kendine cok iyi bak

cok dogru soylemissin oldugu gibi kabullenip mutlu olmanin yolunu buldum ben zaten,o beni bende onu oldugmuz gibi kabul ediyorduk ilk siralarda destek olurdu bana,bu yollari beraber asicaz oyle kolay degil senelerce bekleyenler var derdi,ama simdi cok uzuluyor.. Bizimle evlenenlerin oldu ya ondan...
Amann cocuk konusunu atiyorum kafamdan her ay onu yuzunden bunalima giriyoruz....
susmak en guzel cevapmis dualarim var napiyim,Allah vermiyorsa vardir bi bildigi hayirli deildir belki su anda...
Benim uzuntum esim icin insallah olur da baba olur diye,cunki onun baba olmasini cok istiyorum kendimin anne olmasindan cok...
Sevdigim icin ona yardimci olmaya calisiyorum iste bende..
Sen napiyosun canim ne var ne yok,insAllah seninde olur bebeklerin..
Beklemedigimiz bi anda cikip gelcekler buyuk ihtimal :ssz:

cok dogru soylemissin oldugu gibi kabullenip mutlu olmanin yolunu buldum ben zaten,o beni bende onu oldugmuz gibi kabul ediyorduk ilk siralarda destek olurdu bana,bu yollari beraber asicaz oyle kolay degil senelerce bekleyenler var derdi,ama simdi cok uzuluyor.. Bizimle evlenenlerin oldu ya ondan...
Amann cocuk konusunu atiyorum kafamdan her ay onu yuzunden bunalima giriyoruz....
susmak en guzel cevapmis dualarim var napiyim,Allah vermiyorsa vardir bi bildigi hayirli deildir belki su anda...
Benim uzuntum esim icin insallah olur da baba olur diye,cunki onun baba olmasini cok istiyorum kendimin anne olmasindan cok...
Sevdigim icin ona yardimci olmaya calisiyorum iste bende..
Sen napiyosun canim ne var ne yok,insAllah seninde olur bebeklerin..
Beklemedigimiz bi anda cikip gelcekler buyuk ihtimal :ssz:

günaydın tatlım
anladım canım... haklısın erkekler daha çok üzülüyorlar :(
allah gönlünüze göre versin tatlım...
inşallah dediğin gibi rabbim elbet en hayırlısını bilir vardır bir zamanı beklicez başka çaremiz yok...
benim bu ay yumurta oluşmadı sanırım
ovu testimde 15. gün bir koyuluk çıktı ama geçen ay kadar koyu değildi ertesi gün koyulaşır diye düşündüm ama maalesef
çok daha silikleşti dün 17. günümdü gittikçe silikleşti
anlayamadım ya oldu ve çatladı ama çok az koyu olduğu için olmama olasılığı çok yüksek :( bizde bekşicez ve görücez tatlım
rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
kendine iyi bak görüşürüz tatlım...

Back