- 28 Şubat 2011
- 13.880
- 15.746
- 498
Hayirlisi canim... Cocuklar bazen kuduruyor esim offf dediginde al sana cocuk iste diyorum sana kalsa dordu bulurdu... Ama saolsun ilgileniyor yinede... Ben yine ayni degisen birsey yok... Buyuk oglanin disi agriyor birkac gundur aramadigimuz dissi kalmadi nasil memleketse ya yasi kucuklete bakmiyorlar ya yer yok yada randevuyu gec veriyorlar... Pariste acil varmis oda bilmiyorum yerini... P.tesiye aldik randevuyu... Bugun igretmeni aradi disi agriyor diye gittim aldim neyseki oyle siddetli degildi... Kucuk oglanda ssolsun tvyi bozdu sen git cam sili tvnin ustune iyice sik tvde renk menk birsey kalmamis bugun tamire gitti tv bakalim artik yaramaz sey... Neyse canlari sagolsunda gerisi bos... Bende firsat buldukca dil kursuna gidiyorum.. Ilerletmem icin dili... Cocuk olunca dilin nekadar onemli oldugunu daha iyi anliyor insan... Benden boyle aksama kadar ancak arkalarini topluyorum(( cok daginiklardirda)) eee sen neler yapiyorsun gorusmeyeli...
Geçmis olsun canim,aman olsun cocuktan onemlimi tv olur oyle seyler...
Bende kendim ogreniyorum evde ogrenebildigim kadar iste..
Bend bisey yapmiyorum yine ayni iste evden cikmak istemiyorum hic...
Merhaba kizlar,bir ilk geldim girdim sonra bir daha giremedim,soyle bir haftaligina bir turkiye yaptim ..oyle cok yere aboneyimki buraya cok takilmak istiyorum bir turlu firsat olmuyor..butun gunu bilgisayar basinda gecirmis oluyorum.:126:.ruyani allah hayretsin canim.erkek cocuk iyidir iyi seylere habercidir..bence sen bu aya hamile kalacaksin bak gor bide ikiz olabilir yani..bir arkadasim gormustu beni ruyasinda erkek bebekle ve o ay hamile kalmistim..bence sende bu ay kalacaksin bak gor..hayirlisi dile her zaman..tamamina erdirmeyi,saglikla sihhatle kucagina almayi dile..benim gecmisimi anlatmistim biliyorsun..birde eger bu ayda olmazsa belki biliyorsundur mutlaka sogan kuru ve havuc kurunu dene...cok ise yaradigini duymustum..bundan sonra daha SIK gelip muhabbetlerinize katilmaya calisacagim malum fransa gurbetcileriyiz vede ortak bir noktamiz daha varki bebek sahibi olmak istiyoruz...
Hosgeldin canim,nasil gecti tatilin ailenle gorustun mu ?
Fransiz forumlarina mi takiliyorsun ?
Bende gecen bi forum buldum bu ovulasyon cizelgesi felan yapiliyor,bende yaptim atesimi olçcem adetin 1.gununden itibaren kaydedicem...
Insalllah hayirlisiyla olur ya,Rabbim herkese versin insAllah...
Her zaman gel beklerim.. Eskiden cok canliydi oksuzlesti simdide hortlatalim az