- 28 Şubat 2011
- 13.880
- 15.743
- 498
canımm allah hayıra çıkarsın
çok güzel görmüşsün canım bende rüyamda bir bebek görsem mutlaka biri hamile kalıyor :)
bebek hem erkek hemde seninmiş bu rüya çok güzel canım yaaa rabbim hayırlara çıkarsın inşallahhh
zaten erkek bebek çok iyi derler rüyada ne olursa olsun erkek gördünmü bereket bolluk denir hep birde bebek seninn ohh tatlım valla hadi gelsin hayırlısıyla inşallahh bebeğin
rabbim bu ay nasip etsin inşallahhhhh canım
canım yaa sağol sabahtan beri o sitedeyim
allah razı olsun
en baştan başladım
harflerden falan ama pekiştirmiş oluyorum iyi oldu
hergün biraz birazçalışırım artık ilerler inşallah
çok teşekkür ederim canım
kız o yüklediğin fotodakiler üzüm değilmi :)
üzümü pekmezemi batırmışlar napmışlar :)
lezzetli birşeymi
güzel görünüyor ama :)
bu rusların ananaslı tavuğu gibi değişik bişi sanırım
canım ben sabahları eşime kahvaltı hazırlıyorum gönlüm el vermiyor onu aç göndermeye onun için bayaa erken kalkıyorum
sonrada pek uyumuyorum yani bazen uyuyorum bazen uyumuyorum :) değişiyo yani ruh halime göre
sizinle aramızda ne kadar var bilmiyorum canım
türkiye ile 1 saat var biz ilerideyiz...
sizin orda şuan saat kaç?
bizim burda 15:15 :) dakikası dakikasına yazdım bak
canım arapçayı okuyabiliyorumda herekeler olmadığı için normal arapçayı daha anlayamadım yazınca anlıyor tabi onlarda ama onların yazdığını ben anlamıyorum bir tek sayılarını ve paralarını biliyoum rahat alışveri edebileyim diye hemen öğrendm onları :)
kem diyorum mesela ne kadar :) külli kem hepsi ne kadar yada son ne kadar olur diye sormuş oluyorum
oda başlıyo fiyatları söylemey :) böyle temel ve basit şeyleri biliyorum şunu istiyorum bunu istiyorum yada bundan istiyorum gibib gibi
Insallah canim,Allah isteyen herkese versin yine olmaz gibime geliyor benim
Orasi cok guzel ordan ilerletirsin seviyeni...
Kiz evet uzum fransizlar yapmislar hashasi ararken buldum paylastim
Cok sacma olmus ne gerek var ona demi
Ama guzel gorunuyo dedigin gibi