• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

canımm allah hayıra çıkarsın
çok güzel görmüşsün canım bende rüyamda bir bebek görsem mutlaka biri hamile kalıyor :)
bebek hem erkek hemde seninmiş bu rüya çok güzel canım yaaa rabbim hayırlara çıkarsın inşallahhh :16:
zaten erkek bebek çok iyi derler rüyada ne olursa olsun erkek gördünmü bereket bolluk denir hep birde bebek seninn ohh tatlım valla hadi gelsin hayırlısıyla inşallahh bebeğin :16:
rabbim bu ay nasip etsin inşallahhhhh canım :16:
canım yaa sağol sabahtan beri o sitedeyim
allah razı olsun
en baştan başladım
harflerden falan ama pekiştirmiş oluyorum iyi oldu
hergün biraz birazçalışırım artık ilerler inşallah
çok teşekkür ederim canım :16:

kız o yüklediğin fotodakiler üzüm değilmi :)
üzümü pekmezemi batırmışlar napmışlar :)
lezzetli birşeymi
güzel görünüyor ama :)
bu rusların ananaslı tavuğu gibi değişik bişi sanırım :9::9::9::9:

canım ben sabahları eşime kahvaltı hazırlıyorum gönlüm el vermiyor onu aç göndermeye onun için bayaa erken kalkıyorum
sonrada pek uyumuyorum yani bazen uyuyorum bazen uyumuyorum :) değişiyo yani ruh halime göre
sizinle aramızda ne kadar var bilmiyorum canım
türkiye ile 1 saat var biz ilerideyiz...
sizin orda şuan saat kaç?
bizim burda 15:15 :) dakikası dakikasına yazdım bak :9::9::9::9:
canım arapçayı okuyabiliyorumda herekeler olmadığı için normal arapçayı daha anlayamadım yazınca anlıyor tabi onlarda ama onların yazdığını ben anlamıyorum bir tek sayılarını ve paralarını biliyoum rahat alışveri edebileyim diye hemen öğrendm onları :)
kem diyorum mesela ne kadar :) külli kem hepsi ne kadar yada son ne kadar olur diye sormuş oluyorum
oda başlıyo fiyatları söylemey :) böyle temel ve basit şeyleri biliyorum şunu istiyorum bunu istiyorum yada bundan istiyorum gibib gibi

Insallah canim,Allah isteyen herkese versin yine olmaz gibime geliyor benim :31:
Orasi cok guzel ordan ilerletirsin seviyeni...
Kiz evet uzum fransizlar yapmislar hashasi ararken buldum paylastim :D
Cok sacma olmus ne gerek var ona demi :1:
Ama guzel gorunuyo dedigin gibi

Insallah canim,Allah isteyen herkese versin yine olmaz gibime geliyor benim :31:
Orasi cok guzel ordan ilerletirsin seviyeni...
Kiz evet uzum fransizlar yapmislar hashasi ararken buldum paylastim :D
Cok sacma olmus ne gerek var ona demi :1:
Ama guzel gorunuyo dedigin gibi

amin tatlım :16:
evet yaa bencede çok gereksiz olmuş :)
bildiğin bizim sultaniye üzümü alıp batırmışlar susamlı pekmeze olmuş sana hashasi :9::9::9::9:
fransızlar işteee :9::9::9::9:
yapmışlar yesinler barii :9::9::9::9:
banada bir uyku bastırdı sorma gitsin şimdi sızıcam :)
sabah erken kalkıyorum ya bugün baya enerjik başladım güne ama enerjim bitti sanırım :)
şimdi enerji depolayım ben biraz :)
sen neler yapıyorsun canım?
orda hayat nasıl zormu yaşam
yaşam standartları yüksekmi memnunmusun canım

Iyi sevindim rahat olmana Allah agzinizin tadini bozmasin insAllah..
Evet eskiden doluydu kimse kalmadi sen ben bide arabistan guzeli var :)
Olsun giden gider kalan saglar bizimdir :1:
Kiz onlar kivi degil üzüm,cok abartmislar uzumu karamele batirip hashassa batirip yiycem ben oylemi :60:
Onun yerine hashasli uzumlu kek yapar yerim kisadan :1:

kiz uzum olduklarini anladin zaten. bayilicam simdi diye ona dedim ya :)
yesil kivi bir yemek blogu canim. guzel tarifleri var. hashasli tatlisini denemistim sen de oraya bakabilirsin diye soyledim :)

merhaba kislar gelipte yazmamak olmazdi her geldigimde mutlaka bu sayfayada ugruorum bizim sayfa diorum dusunurken : ) burda hala kar yagiyor tam bitti dedik tekrar basladi :)
iyisinizdir umarim bnm randevuma 10gun kaldi dua ediorumki asilama icin direkt igneleri versinler kesin bisi yok cunku birsonRaki ayada erteleyebilir zor kizlar beklemekte sabretmekte umud etmekte zor dualarim bu yolda mucadele eden herkes icin bilhassa bizim gibi gurbette bir nefes bir can arayanlar icin kendinize iyi bakin

merhaba kislar gelipte yazmamak olmazdi her geldigimde mutlaka bu sayfayada ugruorum bizim sayfa diorum dusunurken : ) burda hala kar yagiyor tam bitti dedik tekrar basladi :)
iyisinizdir umarim bnm randevuma 10gun kaldi dua ediorumki asilama icin direkt igneleri versinler kesin bisi yok cunku birsonRaki ayada erteleyebilir zor kizlar beklemekte sabretmekte umud etmekte zor dualarim bu yolda mucadele eden herkes icin bilhassa bizim gibi gurbette bir nefes bir can arayanlar icin kendinize iyi bakin

insallah metscim. allah gonlune gore versn, herkesn yuzunu guldursun canim..
ara sira ugra bizim topigimize :16:

ruzgar gulu ve ssrin nereye kayboldunuz kizlar? merak edyorum sizi. kotu bir sey mi oldu?
ruzgargulu canim kafana takma hicbiseyi. kendne eziyet etme...

kiz uzum olduklarini anladin zaten. bayilicam simdi diye ona dedim ya :)
yesil kivi bir yemek blogu canim. guzel tarifleri var. hashasli tatlisini denemistim sen de oraya bakabilirsin diye soyledim :)
Oylemi tmm cnm bakarim bi ara..
bu arada hashas aldim turk marketinden guzel oluyomu aceba keki,olmazsa kurabiyede kullanirim...

allah gonlune gore versin canim hayirli bir vakitte anne olcaksin sende,sabirla muradina ereceksin insAllah...

ruzgar gulu ve ssrin nereye kayboldunuz kizlar? merak edyorum sizi. kotu bir sey mi oldu?
ruzgargulu canim kafana takma hicbiseyi. kendne eziyet etme...

Geldim kiz burdayim,yok bisey olmadi..
Sadece bebek konusu cok uzuyor beni iste,esim yanimda deil uzagimda bu konuda hep...
dun dedim ki ben bu kadar ilgisizligi haketmiyordum,senin bi hastaligin olsaydi ben sana boyle yapmazdim senin nasil sevgin oldugunu gordum dedim,hic birsey demedi dinledi sadece.. Cok mutsuzum,hic keyfim yok.. Bebek olunca duzelcekmis gibi geliyor hersey,hayirlisiyla gelsin diyorum ama cok zor beklemek

Son düzenleme:
amin tatlım :16:
evet yaa bencede çok gereksiz olmuş :)
bildiğin bizim sultaniye üzümü alıp batırmışlar susamlı pekmeze olmuş sana hashasi :9::9::9::9:
fransızlar işteee :9::9::9::9:
yapmışlar yesinler barii :9::9::9::9:
banada bir uyku bastırdı sorma gitsin şimdi sızıcam :)
sabah erken kalkıyorum ya bugün baya enerjik başladım güne ama enerjim bitti sanırım :)
şimdi enerji depolayım ben biraz :)
sen neler yapıyorsun canım?
orda hayat nasıl zormu yaşam
yaşam standartları yüksekmi memnunmusun canım

Ben evdeyim,alisverise disari cikiyorum bitek,bazende arkadaslarimla geziyorum..
Ne olsun iste canim,hayat devam ediyor oyle yada boyle... Inisli cikisli iste.. yokusun ortasinda miyim yoksa sonunami yaklastim bilmiyorum...
Burda hayat kolay gibi cokta zor degil aslinda,yasam standartlari cok yuksek deil burda kazanip turkiye de harciycaksin o sekilde iyi.. Ama turkiye yasanacak yer burasini sevmiyorum..

Ruzgargulu senin kocan tam dayaklık. Sen de hastalığın var diye kendini suçlama. Hiç bi hastaligi olmayan çiftlerin yıllarca bebekleri olmuyor. Gecen gün bi program ali rıza demircan hocayı ve bir uzman jinekologu konuk almıştı. Hoca diyor ki ilişki bebekl için gereklidir amma yeterli degildir. Dr da doğruladı. Bebeği olmayan çiftlerden yüzde on beşinin sebebi yokmuş. Korunan insanlarin da bazen bebeği oluyor. Senin rahatsızlığın bebeğinin olmasına asla engel degil. Yumurtalık ları hiç oluşmayan insanlar var. Onlar ne yapsın soyle bana? Allah diyor ki «allah dilemeden siz dileyemezsiniz»
Sonra sana onceden de söyledim ben nerdeyse 5 senedir evli yim. Oglum 2 yaşında. Hemen ulucak diye bi sey yok ki canim.
Bunlari sen bilirsin zaten ama eşine kulak asıp üzülme boşuna diye yaziyorum.
Gurbette evlat demek yoldaş demek. Bu duyguyu bildigim için Çok iyi anlıyorum seni. Yoldaşın gelicek insallah..

Ruzgargulu senin kocan tam dayaklık. Sen de hastalığın var diye kendini suçlama. Hiç bi hastaligi olmayan çiftlerin yıllarca bebekleri olmuyor. Gecen gün bi program ali rıza demircan hocayı ve bir uzman jinekologu konuk almıştı. Hoca diyor ki ilişki bebekl için gereklidir amma yeterli degildir. Dr da doğruladı. Bebeği olmayan çiftlerden yüzde on beşinin sebebi yokmuş. Korunan insanlarin da bazen bebeği oluyor. Senin rahatsızlığın bebeğinin olmasına asla engel degil. Yumurtalık ları hiç oluşmayan insanlar var. Onlar ne yapsın soyle bana? Allah diyor ki «allah dilemeden siz dileyemezsiniz»
Sonra sana onceden de söyledim ben nerdeyse 5 senedir evli yim. Oglum 2 yaşında. Hemen ulucak diye bi sey yok ki canim.
Bunlari sen bilirsin zaten ama eşine kulak asıp üzülme boşuna diye yaziyorum.
Gurbette evlat demek yoldaş demek. Bu duyguyu bildigim için Çok iyi anlıyorum seni. Yoldaşın gelicek insallah..

Haklisin canim,herkesin oluyor o yuzden de ck uzuluyorum..
insAllah olur bir gun benimde

Selam fransali guzeller... Nabersiniz.... Aramiza yeni kisiler katilmis hos gelmislerrr oksuz topigimize....

Ruzgar gulu sen canini sikma once stresten uzak durki herseyi daha iyi basarasin... Esin elbet yaninda olmali bu surecte destek vermeli... Kim istemezki cocugu olsun can yoldasi olsun... Bazi erkekler ustune dusuruldumu kendilerini birsey zannediyorlar... En iyisi ustune dusmemek kocan surat assin asmasin hic onemseme sanki sen hamileligini engelliyorsunda oda trip atiyor tovbe tovbe...

Gecen gun bir gelinimizin evine gittim dusun 96 yilinda evlendiler onlarin dugununde daha cocuktum... Halada cocuklari yok... Kadinin agzindan vah tuh olmuyor lafi hic duymadim... Kocasini gordugumde daha cok uzuluyorum cunku oglumu her gordugunde cocuk gibi oynuyor o hasreti gozlerinden okuyabiliyorsun...annem her defasinda insss allah sana cirkin bir oglan versin (benim oglumdan) diyince oyle bir amin diyisi varki...

Oraya bir arkadas daha gelmisti onunda 12 senedir olmuyor.. Kadin erken menapizda drlar umit bile vermiyor kadin yinede umudunu kaybetmiyor heray drlarda... Ya bunlar ne yapsin...senin kocanin afra tafrasinin yerimi senin daha tasin kac elbet olacak oyle yada boyle en azindan umutsuz vaka degilsin... Turkiyede bir akrabamiz vardi dr asla cocugun olmaz olursada meslegimi bile birakirim demisti... Allah oyle bir verdiki bir oglu oldu hic umudu yokken...senin neden olmasin...icini ferah tut....

Dusunmem lazim evin hayirli olsun gule gule otur canim...bizim ev isi hala olmadi beklemedeyiz... Biran once tasinmak istiyorum yaza kadar kismet artik... Geceleri yanliz kalmaktan sikildim... Herseyin hayirlisi gec olsunda guc olmasin..

Bu arada bende dil kursumu degistirdim... Evimin arkasindakini beyenmiyorum arap kurs hocasi cok iyiydi arkadas gibiydik onlan simdi bir zenci kyrs hocasi daha geliyor aksani cok farkli ders vmcogu zaman bos geciyor fotokopi onumuze koyuyorlar hadi yap bitti tamam... Hosuma gitmiyor bende onceki basvurdugum yere gitmeye basladim kurs hocasi sahane gosteriyor sabah 9 da basliyor 11 de bitiyor...1 dk bos gecmiyor cok memnunum 1 sene gitsem fransizcayi su gibi cozerimde imkanim olmuyor... Kucuk oglum persembe cuma sabahlari garderilleye gidiyor benim kursta p.tesi sali persembe bende sadece persembe gidebiliyirum... Esim evdeyse anca diger gunler gidiyorum simdi oda calisiyor... Annemi gaftada birgun ayarlayabilseydim 2 gun bana yeterdi... Bu dili bu sene baya ilerletmem lazim... Baya kafaya taktim...inss cok pratik olurum...

Yaaa ben kendimi tanutmadim... Ben prematurem... Eski uyeligim iptal edildi... Yilbasinda almanyaya gittik esimle donuste cepten biraz siteye girdim.. Sadece yazilari okuyordum... Kazen konu acmisti... Biride ona kizmisti kadinlarinn bulundugu bir platformda erkegin ne isi var bunun gibi birseyler yazmisti acik sozlulugunden dolayi bende o mesaji beyendim diye diskalifiye oldum...Sebep 2. Uyelik buldular ama ben kotu niyetten 2. Uyelik almadimki ismimi degistiremedigimden aldim oyle kullanmadim... Meyersem kazen buranin kurucusuymus... Begeniden dolayi uyelik iptal... Neyse iyi oldu o ismi hic sevmemistim acemilikten dolayi... Bu isimkerde cicuklarimin ilk harfleri amma cenem dustu 2 ayin gasretini cikardim herhalde...

Selam fransali guzeller... Nabersiniz.... Aramiza yeni kisiler katilmis hos gelmislerrr oksuz topigimize....

Ruzgar gulu sen canini sikma once stresten uzak durki herseyi daha iyi basarasin... Esin elbet yaninda olmali bu surecte destek vermeli... Kim istemezki cocugu olsun can yoldasi olsun... Bazi erkekler ustune dusuruldumu kendilerini birsey zannediyorlar... En iyisi ustune dusmemek kocan surat assin asmasin hic onemseme sanki sen hamileligini engelliyorsunda oda trip atiyor tovbe tovbe...

Gecen gun bir gelinimizin evine gittim dusun 96 yilinda evlendiler onlarin dugununde daha cocuktum... Halada cocuklari yok... Kadinin agzindan vah tuh olmuyor lafi hic duymadim... Kocasini gordugumde daha cok uzuluyorum cunku oglumu her gordugunde cocuk gibi oynuyor o hasreti gozlerinden okuyabiliyorsun...annem her defasinda insss allah sana cirkin bir oglan versin (benim oglumdan) diyince oyle bir amin diyisi varki...

Oraya bir arkadas daha gelmisti onunda 12 senedir olmuyor.. Kadin erken menapizda drlar umit bile vermiyor kadin yinede umudunu kaybetmiyor heray drlarda... Ya bunlar ne yapsin...senin kocanin afra tafrasinin yerimi senin daha tasin kac elbet olacak oyle yada boyle en azindan umutsuz vaka degilsin... Turkiyede bir akrabamiz vardi dr asla cocugun olmaz olursada meslegimi bile birakirim demisti... Allah oyle bir verdiki bir oglu oldu hic umudu yokken...senin neden olmasin...icini ferah tut....

Dusunmem lazim evin hayirli olsun gule gule otur canim...bizim ev isi hala olmadi beklemedeyiz... Biran once tasinmak istiyorum yaza kadar kismet artik... Geceleri yanliz kalmaktan sikildim... Herseyin hayirlisi gec olsunda guc olmasin..

Aynen oyle canim valla,saolasin..
Ben uzulmem aslinda ama esim daha cok uzuldugu icin yipraniyorum,e insan sevdiginden destek gormeyince boyle oluyor.. cocuk oluncada bikar onlarla ugrasmaktan,cocuk bakmasini kolay saniyor.. allah ikiz ikiz versinde gorsun bi insallah.
Rabbim tum olmayanlara verir insalalh hayirlisiyla,bende bu kimmis diyorum ama tahmin ettim sonra asagiya yazmissin dogruymus,nasilsin neler yapiyorsun bakiyim;sen niye gelmiyosun topige haa :20:

Aynen oyle canim valla,saolasin..
Ben uzulmem aslinda ama esim daha cok uzuldugu icin yipraniyorum,e insan sevdiginden destek gormeyince boyle oluyor.. cocuk oluncada bikar onlarla ugrasmaktan,cocuk bakmasini kolay saniyor.. allah ikiz ikiz versinde gorsun bi insallah.
Rabbim tum olmayanlara verir insalalh hayirlisiyla,bende bu kimmis diyorum ama tahmin ettim sonra asagiya yazmissin dogruymus,nasilsin neler yapiyorsun bakiyim;sen niye gelmiyosun topige haa :20:

Hayirlisi canim... Cocuklar bazen kuduruyor esim offf dediginde al sana cocuk iste diyorum sana kalsa dordu bulurdu... Ama saolsun ilgileniyor yinede... Ben yine ayni degisen birsey yok... Buyuk oglanin disi agriyor birkac gundur aramadigimuz dissi kalmadi nasil memleketse ya yasi kucuklete bakmiyorlar ya yer yok yada randevuyu gec veriyorlar... Pariste acil varmis oda bilmiyorum yerini... P.tesiye aldik randevuyu... Bugun igretmeni aradi disi agriyor diye gittim aldim neyseki oyle siddetli degildi... Kucuk oglanda ssolsun tvyi bozdu sen git cam sili tvnin ustune iyice sik tvde renk menk birsey kalmamis bugun tamire gitti tv bakalim artik yaramaz sey... Neyse canlari sagolsunda gerisi bos... Bende firsat buldukca dil kursuna gidiyorum.. Ilerletmem icin dili... Cocuk olunca dilin nekadar onemli oldugunu daha iyi anliyor insan... Benden boyle aksama kadar ancak arkalarini topluyorum(( cok daginiklardirda)) eee sen neler yapiyorsun gorusmeyeli...

Oo supermis o zaman sogutmasi guzelse...
Ben kurani okuyabiliyorum ama arapca dedigin gibi herekeler yok,Allah yardimcin olsun ogrenirsin insAllah yavas yavas.. Os dedigin siteye bak cok faydasini gorursun.. Arapca bilen turklerle konusup ilerletebilirsin,yaptigin yanlislari duzeltiyorlar arapca bilenler...
Hadi hayirlisi insAllah bu ay guzel haberler verirsin.. yok ben yemedim ovulasyon oldu zaten bende obur aya yerim bende onceden sadece corek otu yemistim bisey olmadi o zamanda.. Hersey nasip kismet yaa kendimizi de yirtsak Allahim biliyor gununu sabirla muradimiza ereriz insAllahh....:nazar::emir_bebek:
ruyamda bi bebek gordum esmer bi erkek bebek,o kadar tatliydi ki cok seviyodum kucagimda uyuyodu benimmis cocuk,sonrada bi tane daha bebek gordum bembeyaz onuda öldü diye bi seffaf naylonun icine koymuslar... Sonra fermuari bi actim cocuk canlandi kucagima aldim seviyodum annesine goturdum sonra cocucu hayirdir insAllah..
Ben cok bebek gorurum bide balik :31:

Merhaba kizlar:3:,bir ilk geldim girdim sonra bir daha giremedim,soyle bir haftaligina bir turkiye yaptim :72:..oyle cok yere aboneyimki buraya cok takilmak istiyorum bir turlu firsat olmuyor..butun gunu bilgisayar basinda gecirmis oluyorum.:126:.ruyani allah hayretsin canim.erkek cocuk iyidir iyi seylere habercidir..bence sen bu aya hamile kalacaksin bak gor bide ikiz olabilir yani..bir arkadasim gormustu beni ruyasinda erkek bebekle ve o ay hamile kalmistim..bence sende bu ay kalacaksin bak gor..hayirlisi dile her zaman..tamamina erdirmeyi,saglikla sihhatle kucagina almayi dile..benim gecmisimi anlatmistim biliyorsun..birde eger bu ayda olmazsa belki biliyorsundur mutlaka sogan kuru ve havuc kurunu dene:34:...cok ise yaradigini duymustum..bundan sonra daha SIK gelip muhabbetlerinize katilmaya calisacagim malum fransa gurbetcileriyiz vede ortak bir noktamiz daha varki bebek sahibi olmak istiyoruz...:emir_bebek:

Yaaa ben kendimi tanutmadim... Ben prematurem... Eski uyeligim iptal edildi... Yilbasinda almanyaya gittik esimle donuste cepten biraz siteye girdim.. Sadece yazilari okuyordum... Kazen konu acmisti... Biride ona kizmisti kadinlarinn bulundugu bir platformda erkegin ne isi var bunun gibi birseyler yazmisti acik sozlulugunden dolayi bende o mesaji beyendim diye diskalifiye oldum...Sebep 2. Uyelik buldular ama ben kotu niyetten 2. Uyelik almadimki ismimi degistiremedigimden aldim oyle kullanmadim... Meyersem kazen buranin kurucusuymus... Begeniden dolayi uyelik iptal... Neyse iyi oldu o ismi hic sevmemistim acemilikten dolayi... Bu isimkerde cicuklarimin ilk harfleri amma cenem dustu 2 ayin gasretini cikardim herhalde...

evin arkasndaki kurs, tasinma falan dediginde tahmin etmstim canim hos geldin... niye ugramiyorsun buraya hic.. senn oglanlardan firsat olmuyodur okula gotur getir :4:
benmki de igrenc dusunmemlazm da neyse! kazen beni de gonderse ya :27:

lsabella sen de gel kiz bos birakmayin burayi :39:

arkadaslar konsoloslukta e pasaport randevum var. pasaportun gelmesi ne kadar suruyor bilen var mi?

evin arkasndaki kurs, tasinma falan dediginde tahmin etmstim canim hos geldin... niye ugramiyorsun buraya hic.. senn oglanlardan firsat olmuyodur okula gotur getir :4:

arkadaslar konsoloslukta e pasaport randevum var. pasaportun gelmesi ne kadar suruyor bilen var mi?

H.b canim fazla girmiyordum oyle uyelik iotal edilince.. Ama arada yazdiklarinizi okuyordum... Kazene yag cekmeyen sutlaniyor... Ben ilk sutlandigimda yoldaydik esim benzinciye girmisti niye o kisiye begeni yaptim diye tam 2 dk sutlandim oyle bir kahkaha patlattimki... Esim o sirada arabaya geldi ne oluyor felan gozun aydin sutlandim dedim oda ohhhh iyi olmus dedi...

Pasaportun basvurdugun gunden itibaren en fazla 15 gun icerisinde geliyor...

arkadaslar konsoloslukta e pasaport randevum var. pasaportun gelmesi ne kadar suruyor bilen var mi?[/QUOTE

insallah daha SIK gelmeye calisacagim canim..pasaportumu bende gecen yil yeniledim basvuradan sonra 15 gun diyorlar ve dedikleri gibi geliyorda..yanliz foto isine cok dikkat zira onlara uygun fotograf bulana kadar artizler gibi 3-5 posta cektirdim :9:en iyiside konsoloslukta cektirmek cunku digerlerinin hepsine bir kusur buluyorlar.

Back