Canim Allah yardimcin olsun...
Esin daha turkiyede mi ? Niye bu kadar uzun kaldi ki
Yok canim esim dondu... Cuma gecesi geldi...
Oncelikle sunu soyleyim aciksan pek farketmiyo,yani cokta irkciysa ancak ters ters bakarlar.
Ama kapali olunca karsidaki hemen anlio musluman turk olduugnu ve d'ha cok dikat cekersin ve tabi daha fazla ters bakan olur...
Bide adamina gore fark ediyo,bazilari cok cok iyiler bazilari da giciklar iste...
Gidecegin bolgeyede bagli.... Niye fransaya geliosun,evlilkmi???
allah yardimciniz olsun prematurem.
bizim arabamiz cumartesiyi pazara baglayan gece bulunmus. hirsiz da yakalanmis ama arabayi da mahfetmis esim gordu. arabada ne derece hasar oldugunu bilmiyorum ama sanirim arabayi parcalamak icin degil gezmek icin calmis cunku 3 haftada 3.000 km gezmis. siege auto ve poussetten eser yok. kur'an vardi cope mi atti pislik herif ne yaptiysa o da yok, seccade de yok. cdler duruyo sadece
Vay adi herif,Allah belalarini versin boylelerinin... Pislik neyine guvenipte caliyosun demi yani...
Gecmis olsun canim tekrer,saglik olsun olmusla ölmüse care yok giden gelir geri ama can geri gelmez...
Allah saglik versin.. Atlatirsiniz bu donemide zamanla...
merhaba aRkadaslaR tedavi icin baslaDim 20sinde raHim filmi cekicekler saDece 1agRi kesici iCmemi onerdi dokTorum..birde ilaci pharmacie den ben aLdim fiLM Icin olan aCaba fransada rahim filmi cekilen varmi?
merhaba aRkadaslaR yine ben nihayet raHim filmimi cektirdim ole sanildigi gibi Cok aci cekmedimsadece adet oLurkenki Sanc oLdu okadar birkac dakika sonra gecti zaten trde cekildigimde sag tupum kapaliydi bu filmimde acik cikti simdi siRa 28 oCaktaki randevumda 3yildir bekliorum rabbim beni ve dier isteyenleri daha fazla aRatmasin insallah
merhaba aRkadaslaR yine ben nihayet raHim filmimi cektirdim ole sanildigi gibi Cok aci cekmedimsadece adet oLurkenki Sanc oLdu okadar birkac dakika sonra gecti zaten trde cekildigimde sag tupum kapaliydi bu filmimde acik cikti simdi siRa 28 oCaktaki randevumda 3yildir bekliorum rabbim beni ve dier isteyenleri daha fazla aRatmasin insallah
Gozun aydin canim Inss emekleriniz bos cikmaz isteyen herkese nasip olur bu duygu
ruZgarguLu normalde klomenle baslatiolar sonRa catlama ignesimi oluolar bide sen ozel jine. mi gidioSun ben bebek yardim hastanesine gidiorum 3yil oldugu icin aile doktorum oaraya mektup yazdi simdilik butun tahliller hazir onumuzdeki ayin sonunda ilk randevum var rahim filmi temiz cikti hormon testlerim haftaya cikio butun sonuclara gore ne yapilcagi belli oLcak sen hormon testi falan yaPtirdinmi
tup bebek hakkinda hic arastirma yapmadim ben sana neden rahim filmi cekmediler Cnm gidicegim randevuda ne yapacaklarini orenicem allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Bilmiyorum ki canim,belkide asilamaya gecerken yaparlar.. Aslinda yilbasindan sonraki gidisimizde soyluycem doktora..
Ne zormus hamile kalmak
gercektende zormus ilk evlendigimde bu kadar bekliycegim aklimin ucundan gecmezdi hatta ilk hamile kaldigimda aaa ne cabuk ne kolay demsitim ama tutunamadi bana sonRada bidaha olmadi 3bucuk yil olcak iSte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?