Bir arkadasim pariste tup bebek yaptirdi ama simdi tasindi buralardan eger bir sonuc alabikirsem.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Takip ediyorum zaten sayfayı inşallah güzel tavsiyelerde bulunursunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir arkadasim pariste tup bebek yaptirdi ama simdi tasindi buralardan eger bir sonuc alabikirsem.
Kizlar ya gorumcemin kocasi beyin kanamasi gecirdi trde suan komada dr %1 bile yasama sansi yok demis ameliyat felan oldu...halen yogun bakimda bugunden itibaren ilacin dozunu dusurmusler 48 saatte verecegi tepkiye bakacaklarmis allahtan umut kesilmez hayriniza dua edin allah cocuklarina esine bagislasin...cocuklarida daha kucukler....
Kizlar ya gorumcemin kocasi beyin kanamasi gecirdi trde suan komada dr %1 bile yasama sansi yok demis ameliyat felan oldu...halen yogun bakimda bugunden itibaren ilacin dozunu dusurmusler 48 saatte verecegi tepkiye bakacaklarmis allahtan umut kesilmez hayriniza dua edin allah cocuklarina esine bagislasin...cocuklarida daha kucukler....
Tesekkurler canim....Çok üzüldüm gercekten. Allah'ım şifasını versin. Dua edeceğim inşallah.
Amin canimya gercekten cok zor ailesi bitmis durumda esim diyor babami duysaydim belkide bukadar uzulmezdim...adam daha gencecik cocuklari hepsi kucuk....allah rizasi icin dua edin yarin ogleden sonra durumu belli olacak buyuk ihtimal...tib olarak yapilacak birsey kalmadi ama yinede umitleri kaybetmiyorlar...yer gok dua sayesinde ayakta allah ol dedikten sonra hersey olur dunyada ne mucizeler var elbet bunlarin mucizeside gerceklesir allahin izniyle.....Allah yardimcilari olsun sabirlar versin insAllah canim cok uzucur bir durum ne denir bilinmez,dua edicem Rabbim sifa verir insAllah.. cikmadik candan umit kesilmezmis...
Rabbim yardimcisi olsun
Tesekkurler canim....
Amin canimya gercekten cok zor ailesi bitmis durumda esim diyor babami duysaydim belkide bukadar uzulmezdim...adam daha gencecik cocuklari hepsi kucuk....allah rizasi icin dua edin yarin ogleden sonra durumu belli olacak buyuk ihtimal...tib olarak yapilacak birsey kalmadi ama yinede umitleri kaybetmiyorlar...yer gok dua sayesinde ayakta allah ol dedikten sonra hersey olur dunyada ne mucizeler var elbet bunlarin mucizeside gerceklesir allahin izniyle.....
Malesefff enisteyi dun kaybettik....esimde bu sabah turkiyeye gitti...ne diyim allah ailesine sabir versin...sabah esimi gara birakirken oyle buruk bir durusu vardiki ici icini yiyiyordu...oda cok uzgun...ben en cok o 6 cocuga yaniyorum....
Malesefff enisteyi dun kaybettik....esimde bu sabah turkiyeye gitti...ne diyim allah ailesine sabir versin...sabah esimi gara birakirken oyle buruk bir durusu vardiki ici icini yiyiyordu...oda cok uzgun...ben en cok o 6 cocuga yaniyorum....
merhaba , çok uuzldum eni$tenizeMalesefff enisteyi dun kaybettik....esimde bu sabah turkiyeye gitti...ne diyim allah ailesine sabir versin...sabah esimi gara birakirken oyle buruk bir durusu vardiki ici icini yiyiyordu...oda cok uzgun...ben en cok o 6 cocuga yaniyorum....
uzun suredir yoktum sizleri takip edemedim kendi dertlerimle ugrasiyorum insallah hepiniz iyisinizdir hamileligimin 7. ayindayim cok sorunlu geciyor basima gelmedik kalmadi diyebilirim dogumum cok, riskli surekli tedavi goruyorum gercekten fransada oldugum icin ilkkez kendimi sansli hissettim o kadar iyi ilgileyorarki hastaligimla ellerinden geleni yapiyorlar rabbim herseyin hayirlisini versin illede istedigin sey olucak diye tutturmamak gerekiyormus ben onu anladim cocugum olmuyor diye cok uzuluyordum simdi bir suru saglik problemleriyle ugrasiyorum hep herseyin hayirlisi demek lazim kendinize iyi bakin ara ara ugrarim
prematurem basiniz sagolsun cok kotu olmus rabbim gunahlarini affetsin kalan omrunu cocuklarina versin
Gecmis olsun canim...
InsAllah sagsaglim kucagina alirsin cocugunu...
insallah canim allahim nasip eder