Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Canim okadar cok sikiliyorki depresyondamiyim ne...durduk yere aglama krizleri...esimi hic bukadar ozlememistim nebilim tuhaf karisik duygulardayim...benim yasama sebebimmis anlamam icin biraz ayrilik gerekmis heralde.......

Liseli asiklara dondum yillar sonra....
Muzik dinlemeyen ben damara bagladim...ya bu adam beni ne hale soktu biran evvel gelsinde hesabini sorayim.......

Canim okadar cok sikiliyorki depresyondamiyim ne...durduk yere aglama krizleri...esimi hic bukadar ozlememistim nebilim tuhaf karisik duygulardayim...benim yasama sebebimmis anlamam icin biraz ayrilik gerekmis heralde.......

Muzik dinlemeyen ben damara bagladim...ya bu adam beni ne hale soktu biran evvel gelsinde hesabini sorayim.......

noolduu? esin turkiyeye gitmisti dimi..

Herseyden nefret ediyorum....kendi evimdende neftet ettirdiler ya helal olsun...sonrada allah belalarini versin o serefsiz o......cocuklarinin.....

prematurem nooldu yaa? ? hirsiz mi girdi evinize noldu?

bizim araba calindi. gitti mis gibi araba. ayni zamanda poussette ve siege auto da gitti. ikisi de pahali modellerdendi. biberon isitma makinasi da uctu. hatira tesbih asiliydi aynada o da gitti. :/

Ayyy gecmis olsun canim yaaa cok uzuldum valla nasil oldu koskoca arabayi nasi caldi pislikler ya :S
öff insan gercekten uzuluyor esyalara ama cana gelecegine mala gelsin diyelim hersey yerine gelirde saglik gittimi gelmez,Allah yardimciniz olsun canim yaa

sagol canim ya.. cok kotubisry. esimn ehliyetsizdi ya, onu ise goturucektim. hazirlanip indik asagiya ama araba yoktu. sok olduk tabi. cok kotu birsey. eve girse daha beter olur. insan eve girmek.istemez ya :s
biz faturalari falan hep dosyaya koyup sigortaya gonderdik. arabamiz hem motor hem de temizlik yonunden cok iyiydi. insallh sigorta guzel bir para verir. bakalim bekliyoruz..

sen nerelerdesin hic girmiyorsun buraya artik. hep geyiklere yaziyorsun goruyorum ben :)

Allah Allah ben bile korktum ta burdan insan napacagini sasirir... Allah belasini versin onlarin..

Canim napiyim arada geliyorum surekli yazmiyorum aslinda :)
Burdada kimse kalmadiki yazsam yazincada cevap gelmiyo bazen

Cok gecmis olsunya cana gelmesinde mala gelsin....ablamin kayni onbin euroya araba aldi aldigi gunun aksami calindi.... Sigorta onlara besbin odedi 1 gunde benbin euro zarar inss size iyi bir para oderlerde acisi fazlasiyla cikar.....

Okadar canim sikkinki bu konuda anlatamam... 6 ay once mahkemem vardi araba kaza davasi...pisligin biri ustume suc atti gecen sene 2011 temmuzda yagmur cok yagiyor diye esimi gardan almaya gittim bizim parking arka sokakta kapinin onu yasak gityim o yagmurda arabamin arkasini bir araba bloke etmis bekledim o yagmurda sonra kornaya bastim bir kadin cikti pencereden bakti bana sonra ust katinda baska bir adam cikti neyse adam geldi yanima niye kornaya basiyormusum bende baya adama bagirdim seni polise verecem dedim neyse adam arabasini cekti bende ciktim gittim...aradan 1 aydan fazla gecti karakoldan cagirdilar bilmem su tarihte arabaya carpmisim esim o tarihte ben hic araba kullanmadim dedi sonra beni cagirdilar gittim ben o saatte ciktigimi hatirlamiyorum dedim neyse adtesi istedik netten baktik ne goreyim evin arkasindaki buyuk parking yine ifadeye cagrildim ifade okundu yok bir kadin gelmis turkmus iki cocugu varmis birini one birini arkaya oturtmus kadin cok sinirloymis gaza basip gitmis o siradada birinin arabasina vurmus bir sure sonra esiyle donmus vurdugum arabayi gostermisim bak ben bu arabaya vurmusum demisim bende esimde soktayiz o sirada ne cocuklar yanimdaydi nede ben arabaya vurdum....Polis bize ne arabayi gosteriyor nede birsey esim diyor madem neden bir foto cekmemis yada aniden neden polis gelmemis cvp yok gelin arabamiza bakin bizimkindede muhakkak ezik olmasi lazim polis orali bile olmuyor ne tutanak var ne birsey.... Neyse kabul etmedigiliz icin mahkemeye gittik.... Mahkemeyi ben kazandim... Amaclari arabalarini sigorta ustundek yaptirtmak....enayi olarak beni sectiler.... Avukat dedi mahkemeyi kazandiniz dosya kapandi arabalari tamir edilmicek.... Mahkemenin karari daha elimize gecmedi.... Neyse dun posta kutusuna baktim mektup gelmisti araba tamir yerinden bilmem su tarihte su parkta kaza yapmissiniz sigorta num adtesimi polis num bilmem ne isteniyor ben bunu doldurduktan sonra gonderecekmisim ne munasebet yapmadigim kazayi neden ben oduyorum mahkemeyi kazanmisim bunlarin amaci ne.... Adresimi adima kadar nerden biliyor polis onlarin kim oldugunu bile soylemedi sadece afrikali dedi ben onlarin hicbir bilgisini bilmiyorum hakim sadece kadinin isminni soyledi.... O pislikler yuzunden psikolojim bozuldu onlar yuzunden arabami bile oraya park etmiyorum taaaa nereye gidiyorum ve onlari hic tanimiyorum hergecene supeli bakiyorum ama onlar beni cok iyi taniyor taaa onceden takip etmiski o gun yanimda olmayan cocuklarima kadar biliyorlar.... Artik basima bela olmalarindan korkuyorum evde yanlizim esim hafta ici yok... Artik okadar cok tasinmak istiyorumki anlatamam.... Gercekten sikildim yarin aksam esim geliyor simdi onunda gelir ayak cani sikilacak.... Allah boyle pis lanet insanlari kahretsin....

ayy pisliklere bak ya. yok insanlarda hic allah korkusu kalmamis. bu ne boyle hayret bisey!

prematurem simdi tedirgin oldum. yari yariya zarar etmenin vakti degil bizim acimizdan. bizim sigorta sirketi cok iyiymis sozde. bi de butun riskleri kapsiyo guya. o kadar para dokuyoruz sigirtaya. insallah kazik atmaz

Nasil bir ülkede yasiyoruz bizz
Gerci turklerden de daha fazlasini yapanlar varda neyse,insanlik nereye gidiyor bilemiyorum

Esim ve iki prensim ;27662508]ayy pisliklere bak ya. yok insanlarda hic allah korkusu kalmamis. bu ne boyle hayret bisey!

prematurem simdi tedirgin oldum. yari yariya zarar etmenin vakti degil bizim acimizdan. bizim sigorta sirketi cok iyiymis sozde. bi de butun riskleri kapsiyo guya. o kadar para dokuyoruz sigirtaya. insallah kazik atmaz[/QUOTE]
Inss size iyi bir odeme yaparlar.... Ablamin kayninin aldigi gunun gecesi calindi bunlar galeryadan supupeleniyorlar ayni gunde olmasi ilginc...bu arada haber varmi ne oldu...
Nasil bir ülkede yasiyoruz bizz
Gerci turklerden de daha fazlasini yapanlar varda neyse,insanlik nereye gidiyor bilemiyorum

Insanlari ne yazikki taniyamiyoruz birbir cesit insan var hangisine guvenelimki... Insanlara karsi bende cok guvensizlik basladi herkesi kendim gibi bilen ben bir adim atarken 10 defa dusunuyorum... Bu sorunu tasadigim kisi turk degil daha dogrusu ne ismini biliyorum ne cinsini sadece oturdugu daireyi tahmin ediyorum kesin omu degilmi onuda bilmiyorum... Esim bugun avukatla gorustu avukatta boyle bir kagidi gondermeleri mumkun degil yada mahkemeyi kaybettiklerini bilmiyorlar dedi... Yarin ilk isim avukata faxlicam..oda oraya bildiri yapacak iptali icin... Offf kizlar okadar canim sikiliyorki asla boyle herseyi elimin altinda bir yer bulamam ama nefret ettirdiler.... Dua edinde gonlume gore bir ev hemen bulup cikayim okula cok yakin olan bir ev insss.... Artik esimi daha cok ozluyorum.... Yanlizliktan sikildim.....

Fransa'da Türklere olan tutum nasıldır? Bilgi verebilir misiniz? Gitmeyi düşünüyorum yani gideceğim de bazen aklıma geliyor, endişeleniyorum. Umarım olumsuz şeyler söylemezsiniz.:18:

Fransa'da Türklere olan tutum nasıldır? Bilgi verebilir misiniz? Gitmeyi düşünüyorum yani gideceğim de bazen aklıma geliyor, endişeleniyorum. Umarım olumsuz şeyler söylemezsiniz.:18:

Oncelikle sunu soyleyim aciksan pek farketmiyo,yani cokta irkciysa ancak ters ters bakarlar.
Ama kapali olunca karsidaki hemen anlio musluman turk olduugnu ve d'ha cok dikat cekersin ve tabi daha fazla ters bakan olur...

Bide adamina gore fark ediyo,bazilari cok cok iyiler bazilari da giciklar iste...
Gidecegin bolgeyede bagli.... Niye fransaya geliosun,evlilkmi???

Canim Allah yardimcin olsun...
Esin daha turkiyede mi ? Niye bu kadar uzun kaldi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…