Canim okadar cok sikiliyorki depresyondamiyim ne...durduk yere aglama krizleri...esimi hic bukadar ozlememistim nebilim tuhaf karisik duygulardayim...benim yasama sebebimmis anlamam icin biraz ayrilik gerekmis heralde.......
Liseli asiklara dondum yillar sonra....
Muzik dinlemeyen ben damara bagladim...ya bu adam beni ne hale soktu biran evvel gelsinde hesabini sorayim.......
noolduu? esin turkiyeye gitmisti dimi..
Herseyden nefret ediyorum....kendi evimdende neftet ettirdiler ya helal olsun...sonrada allah belalarini versin o serefsiz o......cocuklarinin.....
prematurem nooldu yaa? ? hirsiz mi girdi evinize noldu?
bizim araba calindi. gitti mis gibi araba. ayni zamanda poussette ve siege auto da gitti. ikisi de pahali modellerdendi. biberon isitma makinasi da uctu. hatira tesbih asiliydi aynada o da gitti. :/
sagol canim ya.. cok kotubisry. esimn ehliyetsizdi ya, onu ise goturucektim. hazirlanip indik asagiya ama araba yoktu. sok olduk tabi. cok kotu birsey. eve girse daha beter olur. insan eve girmek.istemez ya :s
biz faturalari falan hep dosyaya koyup sigortaya gonderdik. arabamiz hem motor hem de temizlik yonunden cok iyiydi. insallh sigorta guzel bir para verir. bakalim bekliyoruz..
sen nerelerdesin hic girmiyorsun buraya artik. hep geyiklere yaziyorsun goruyorum ben :)
prematurem nooldu yaa? ? hirsiz mi girdi evinize noldu?
bizim araba calindi. gitti mis gibi araba. ayni zamanda poussette ve siege auto da gitti. ikisi de pahali modellerdendi. biberon isitma makinasi da uctu. hatira tesbih asiliydi aynada o da gitti. :/
Nasil bir ülkede yasiyoruz bizz
Gerci turklerden de daha fazlasini yapanlar varda neyse,insanlik nereye gidiyor bilemiyorum
Fransa'da Türklere olan tutum nasıldır? Bilgi verebilir misiniz? Gitmeyi düşünüyorum yani gideceğim de bazen aklıma geliyor, endişeleniyorum. Umarım olumsuz şeyler söylemezsiniz.:18:
Insanlari ne yazikki taniyamiyoruz birbir cesit insan var hangisine guvenelimki... Insanlara karsi bende cok guvensizlik basladi herkesi kendim gibi bilen ben bir adim atarken 10 defa dusunuyorum... Bu sorunu tasadigim kisi turk degil daha dogrusu ne ismini biliyorum ne cinsini sadece oturdugu daireyi tahmin ediyorum kesin omu degilmi onuda bilmiyorum... Esim bugun avukatla gorustu avukatta boyle bir kagidi gondermeleri mumkun degil yada mahkemeyi kaybettiklerini bilmiyorlar dedi... Yarin ilk isim avukata faxlicam..oda oraya bildiri yapacak iptali icin... Offf kizlar okadar canim sikiliyorki asla boyle herseyi elimin altinda bir yer bulamam ama nefret ettirdiler.... Dua edinde gonlume gore bir ev hemen bulup cikayim okula cok yakin olan bir ev insss.... Artik esimi daha cok ozluyorum.... Yanlizliktan sikildim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?