Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ruzgargulu doktora gıttın mı
Ah canim benim.. Bende 22 yasindayim.. Benimde bi kac arkadasim var.. Tuplerin acilmasi kolay yumurtlamanda problem yoksa eger neden olmasin,benimde olmuyor 1,5 sene olcak isteyeli bendede pco var iste
Evet canim klomene basladim ilk ayimda husranla sonuclandi 2. aya insAllah
buranin doktorlari neler yapior bir bilgim yok ilk klomenden mi basliolar bnm sag tupum kapali rahim filmim elimde acaba tekrardan cekerlermi sil bastan ayni seyleri yasamak zor gelicek
gecmis olsun sanaada arkadasim insallah en kisa zamanda bebislerimiz gelir daha burda tedavi olmadim ama turkiyede 2kere negatif asilamam var 10 aralikta randevum var burda bu arada ismim merve :)
buranin doktorlari neler yapior bir bilgim yok ilk klomenden mi basliolar bnm sag tupum kapali rahim filmim elimde acaba tekrardan cekerlermi sil bastan ayni seyleri yasamak zor gelicek
eltimin cocugu olmuyor bir muayeneden gecti yakan bir ilac iode injecté etmisler o tamamen tupleri temizliyormus klomen kullaniyor o su an tupleri tikali degilmis sadece ovulasyon sorunu var onun klomende ovulasyonu arttiriyormus daha cok folicule olmasini sagliyormus
ruzgargulu o ilaclar sende mide agrisi tansiyon dusmesi depresyon gibi haller yapiyor mu
kizlar size bi tavsiyem olacak aranizda hacca giden akrabalariniz varsa mutlaka hz fatimanin eli diye bir ot var onu isteyin birde mekkeden bir meyve portakal gibi kahve rengi sert ve icinde buyuk kabugu var kabugun icinde de toz onu kaynatip icin her derde deva
hz fatima nin eli denilen otu bir yakinim kaynatip icti dogumu cok kolay olmus birde bebek isteyenler deneyebilirmis su an eltim o mekke meyvesinin suyunu kaynatip iciyor eger hamile kalirsa sizlere soylerim
hz fatima nin eli denilen otu bir yakinim kaynatip icti dogumu cok kolay olmus birde bebek isteyenler deneyebilirmis su an eltim o mekke meyvesinin suyunu kaynatip iciyor eger hamile kalirsa sizlere soylerim
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/564718-2012-aralik-2013-ocak-ayinda-bebek-dusunenler.html
birde forumda bebek isteyen kisiler icin dua okunuyor su an tam 7 kisi dua okunduktan sonra hamile kaldi bence deneyin rainbowcolors a ozel mesaj gonderin
InsAllah canim bir gun olucak inanmak basarmanin yarisidir...
Ben ilk adet sokturucu ilaclabasladim gebelik elde edemedik 9 ay sonra 3 ay ara verdim ve baska bi doktora gittik ozel hastahane cok guzel ilgileniyolar,bakti yumurtaliklarima pco oldugunu gordu ve klomen verdi tabi hormon testleri esimin testleri vardi onceki doktordan..
Tesekkurler canim ilgilendigin icin bakarim
Dua herseyin ilaci tabiki...
yeni arkadaslar gelmis hos geldiniz
nihayet bekledigimiz haber geldi evi bize uygun gormusler. evi ziyaret etmedik ama plani benim evim gibi sadece 1 oda fazlasi ve ardiyesi var iste...
cuma aksama misafir bekliyorum ne yapsam sizce :26:
gazze yine vuruluyor. yine cocuklar annelerini, anneler cocuklarini kaybediyor. bizim dertlerimiz onlarinkinin yaninda hic kalir. her zaman halimize sukretmeliyiz...
benden simdilik bu kadar.. haydiyin gorusmek uzere..
Bir arkadasim pariste tup bebek yaptirdi ama simdi tasindi buralardan eger bir sonuc alabikirsem yazarim...Merhaba, bizde de sorun var maalesef. Tup bebek denememiz gerekiyor. Yukarida ozel bir hastaneye gittik cok guzel ilgilendiler demeniz dikkatimi cekti. Rica etsem neresi oldugunu soyler misiniz? Ayrica tup bebek yapiyorlar mi?
Diger uye arkadaslardan da ricam Paris'te tavsiye edebileceginiz tup bebek merkezleri varsa yazabilirseniz cok sevinirim.
Allah'im herkese saglikli evlatlar nasip etsin.
Evet canim klomene basladim ilk ayimda husranla sonuclandi 2. aya insAllah