• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Ah canim benim.. Bende 22 yasindayim.. Benimde bi kac arkadasim var.. Tuplerin acilmasi kolay yumurtlamanda problem yoksa eger neden olmasin,benimde olmuyor 1,5 sene olcak isteyeli bendede pco var iste :31:

gecmis olsun sanaada arkadasim insallah en kisa zamanda bebislerimiz gelir daha burda tedavi olmadim ama turkiyede 2kere negatif asilamam var 10 aralikta randevum var burda bu arada ismim merve :)

Evet canim klomene basladim ilk ayimda husranla sonuclandi 2. aya insAllah :31:

buranin doktorlari neler yapior bir bilgim yok ilk klomenden mi basliolar bnm sag tupum kapali rahim filmim elimde acaba tekrardan cekerlermi sil bastan ayni seyleri yasamak zor gelicek :50:

buranin doktorlari neler yapior bir bilgim yok ilk klomenden mi basliolar bnm sag tupum kapali rahim filmim elimde acaba tekrardan cekerlermi sil bastan ayni seyleri yasamak zor gelicek :50:

gecmis olsun sanaada arkadasim insallah en kisa zamanda bebislerimiz gelir daha burda tedavi olmadim ama turkiyede 2kere negatif asilamam var 10 aralikta randevum var burda bu arada ismim merve :)

InsAllah canim bir gun olucak inanmak basarmanin yarisidir...
Ben ilk adet sokturucu ilaclabasladim gebelik elde edemedik 9 ay sonra 3 ay ara verdim ve baska bi doktora gittik ozel hastahane cok guzel ilgileniyolar,bakti yumurtaliklarima pco oldugunu gordu ve klomen verdi tabi hormon testleri esimin testleri vardi onceki doktordan..

eltimin cocugu olmuyor bir muayeneden gecti yakan bir ilac iode injecté etmisler o tamamen tupleri temizliyormus klomen kullaniyor o su an tupleri tikali degilmis sadece ovulasyon sorunu var onun klomende ovulasyonu arttiriyormus daha cok folicule olmasini sagliyormus

eltimin cocugu olmuyor bir muayeneden gecti yakan bir ilac iode injecté etmisler o tamamen tupleri temizliyormus klomen kullaniyor o su an tupleri tikali degilmis sadece ovulasyon sorunu var onun klomende ovulasyonu arttiriyormus daha cok folicule olmasini sagliyormus

Evet canim benimde folekullerde var sorun iste Allah yardimcimiz olsun insAllah

kizlar size bi tavsiyem olacak aranizda hacca giden akrabalariniz varsa mutlaka hz fatimanin eli diye bir ot var onu isteyin birde mekkeden bir meyve portakal gibi kahve rengi sert ve icinde buyuk kabugu var kabugun icinde de toz onu kaynatip icin her derde deva

Son düzenleme:
kizlar size bi tavsiyem olacak aranizda hacca giden akrabalariniz varsa mutlaka hz fatimanin eli diye bir ot var onu isteyin birde mekkeden bir meyve portakal gibi kahve rengi sert ve icinde buyuk kabugu var kabugun icinde de toz onu kaynatip icin her derde deva

hz fatima nin eli denilen otu bir yakinim kaynatip icti dogumu cok kolay olmus birde bebek isteyenler deneyebilirmis su an eltim o mekke meyvesinin suyunu kaynatip iciyor eger hamile kalirsa sizlere soylerim

Canim hic yokki yakinimda giden.. InsAllah eltin faydasini gorur..

hz fatima nin eli denilen otu bir yakinim kaynatip icti dogumu cok kolay olmus birde bebek isteyenler deneyebilirmis su an eltim o mekke meyvesinin suyunu kaynatip iciyor eger hamile kalirsa sizlere soylerim

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/564718-2012-aralik-2013-ocak-ayinda-bebek-dusunenler.html

birde forumda bebek isteyen kisiler icin dua okunuyor su an tam 7 kisi dua okunduktan sonra hamile kaldi bence deneyin rainbowcolors a ozel mesaj gonderin

Tesekkurler canim ilgilendigin icin bakarim :34:
Dua herseyin ilaci tabiki...

yeni arkadaslar gelmis hos geldiniz :3:

nihayet bekledigimiz haber geldi evi bize uygun gormusler. evi ziyaret etmedik ama plani benim evim gibi sadece 1 oda fazlasi ve ardiyesi var iste...
cuma aksama misafir bekliyorum ne yapsam sizce :26:

gazze yine vuruluyor. yine cocuklar annelerini, anneler cocuklarini kaybediyor. bizim dertlerimiz onlarinkinin yaninda hic kalir. her zaman halimize sukretmeliyiz...

benden simdilik bu kadar.. haydiyin gorusmek uzere..

InsAllah canim bir gun olucak inanmak basarmanin yarisidir...
Ben ilk adet sokturucu ilaclabasladim gebelik elde edemedik 9 ay sonra 3 ay ara verdim ve baska bi doktora gittik ozel hastahane cok guzel ilgileniyolar,bakti yumurtaliklarima pco oldugunu gordu ve klomen verdi tabi hormon testleri esimin testleri vardi onceki doktordan..

Merhaba, bizde de sorun var maalesef. Tup bebek denememiz gerekiyor. Yukarida ozel bir hastaneye gittik cok guzel ilgilendiler demeniz dikkatimi cekti. Rica etsem neresi oldugunu soyler misiniz? Ayrica tup bebek yapiyorlar mi?

Diger uye arkadaslardan da ricam Paris'te tavsiye edebileceginiz tup bebek merkezleri varsa yazabilirseniz cok sevinirim.

Allah'im herkese saglikli evlatlar nasip etsin.

Tesekkurler canim ilgilendigin icin bakarim :34:
Dua herseyin ilaci tabiki...

yeni arkadaslar gelmis hos geldiniz :3:

nihayet bekledigimiz haber geldi evi bize uygun gormusler. evi ziyaret etmedik ama plani benim evim gibi sadece 1 oda fazlasi ve ardiyesi var iste...
cuma aksama misafir bekliyorum ne yapsam sizce :26:

gazze yine vuruluyor. yine cocuklar annelerini, anneler cocuklarini kaybediyor. bizim dertlerimiz onlarinkinin yaninda hic kalir. her zaman halimize sukretmeliyiz...

benden simdilik bu kadar.. haydiyin gorusmek uzere..

Gozun aydin canim gule gule otur...bizde bir ev bulduk cok guzeldi istedigim gibi 2 katliydi 3 oda yukarda banyo felan digerleride alt katta evde caf araba garaji bahce teras mahelle cok temiz gel gorki okul 1,5 km uzakliktaydi okul benim icin cok onemli esim diyor arabayla gidip gelirsin bende ne kadar olumsuzluk varsa soyledim...ya lastik patlarsa?? Ya bir yere vurursam ya araba calusmazsa ya hergun trafik olsa diye diye adami vaz gecirttim....baska yerlere bakacaz artik...gerci kralik ev satin almaktanda zormus....ya bosverde benimde sali gunu dil kursumdaki hocam gelecek oglen molada 2 saatligine once yemek cayla beraber tatli yapmayi dusunuyorum birkac dusuncem var ama tekliflerede acigim oneri olarak....

Merhaba, bizde de sorun var maalesef. Tup bebek denememiz gerekiyor. Yukarida ozel bir hastaneye gittik cok guzel ilgilendiler demeniz dikkatimi cekti. Rica etsem neresi oldugunu soyler misiniz? Ayrica tup bebek yapiyorlar mi?

Diger uye arkadaslardan da ricam Paris'te tavsiye edebileceginiz tup bebek merkezleri varsa yazabilirseniz cok sevinirim.

Allah'im herkese saglikli evlatlar nasip etsin.
Bir arkadasim pariste tup bebek yaptirdi ama simdi tasindi buralardan eger bir sonuc alabikirsem yazarim...
Evet canim klomene basladim ilk ayimda husranla sonuclandi 2. aya insAllah :31:

Herseyin hayirlisi olsun bu ay olmadi diger ay yine olmadi obur ay ama o bebek ruzgargulonun gobegine gekecek inssss.

Kizlar ya gorumcemin kocasi beyin kanamasi gecirdi trde suan komada dr %1 bile yasama sansi yok demis ameliyat felan oldu...halen yogun bakimda bugunden itibaren ilacin dozunu dusurmusler 48 saatte verecegi tepkiye bakacaklarmis allahtan umut kesilmez hayriniza dua edin allah cocuklarina esine bagislasin...cocuklarida daha kucukler....

Back