InsAllah canim.. Daha birsey yok belirti olmaz zaten 1 hafta oldu
yumurtlama takibi fln yaptırdın mı
çatlama zamanlarını değerlendirin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsAllah canim.. Daha birsey yok belirti olmaz zaten 1 hafta oldu
yumurtlama takibi fln yaptırdın mı
çatlama zamanlarını değerlendirin
evet yapti gittigimde catlamaya hazirmisti zaten gitmeden 1 gun once de iliski onermisti.. Zaten spermlerde yumurtada hazirmis o an gebelige.. Hizlandirmak icin catlatma ignesi vurud.. bi kac gun daha iliski oldu garanti olsun diye.. Heycan var icimde ama bilemiyorum :44:
hadi hayırlısı cnmevet yapti gittigimde catlamaya hazirmisti zaten gitmeden 1 gun once de iliski onermisti.. Zaten spermlerde yumurtada hazirmis o an gebelige.. Hizlandirmak icin catlatma ignesi vurud.. bi kac gun daha iliski oldu garanti olsun diye.. Heycan var icimde ama bilemiyorum :44:
Ruzgar gülüüü hamile misin yoksa canım bak kalpten gidecem valllaaaa
evet yapti gittigimde catlamaya hazirmisti zaten gitmeden 1 gun once de iliski onermisti.. Zaten spermlerde yumurtada hazirmis o an gebelige.. Hizlandirmak icin catlatma ignesi vurud.. bi kac gun daha iliski oldu garanti olsun diye.. Heycan var icimde ama bilemiyorum :44:
Ruzgar gülüüü hamile misin yoksa canım bak kalpten gidecem valllaaaa
canımm bende heyecanla bekliyorum valla,on günmü var belli olmasına 18 i demiştin galiba
Canim olabilir de olmayabilir de.. Bekliyorum adet tarihimi Sen napiyosun nasil gidiyo hamilelik kiz
Evet canim 18 inde,yaa esim sabah gelmis yanima diyoki annelik kokusu sinmis ustune mis gibide kokuyosun olcak hisediyorum diyo bana,ya dedim kendime bu kadar umut vermesene sonradan somurtup kosene cikilirsne ben karismam dedim.. Off olmazsa uzulcek adam ya nasil umut veriyo kendine Allahim nolur olsun ya
bir şeye ne kadar umutla yaklaşırsan sonucu olumsuz olduğunda o kadar mutsuz olursun
en azından gebeliğe hazır hale gelmiş ilk ay tutacak diye bir kural yok ki cnm
bu ay olmazsa bi daha ki ay eşine bunu anlatmaya çalış
insanlar onlarca yılını harcıyo bu yolda siz daha başındasınız
Rabbim arattırmasın inşallah(AMİN)
Canim olabilir de olmayabilir de.. Bekliyorum adet tarihimi Sen napiyosun nasil gidiyo hamilelik kiz
Evet canim 18 inde,yaa esim sabah gelmis yanima diyoki annelik kokusu sinmis ustune mis gibide kokuyosun olcak hisediyorum diyo bana,ya dedim kendime bu kadar umut vermesene sonradan somurtup kosene cikilirsne ben karismam dedim.. Off olmazsa uzulcek adam ya nasil umut veriyo kendine Allahim nolur olsun ya
hmmm doktor hazırlar,belki olmuştur bile deyince eşinde ümitlenmiştir,hayırlısıyla vardır inşallah gülüm yoksada üzülmeyin..ilk ay olmadı diye bi daha olmıcak anlamına gelmezki,şu süreçte bunları düşünmeden hayatınıza devam etmeye çalışın sonra hayal kırıklığı olmasın..mutlaka zamanı var çünkü..
Ruzgargulu canim insallahhhh Rabim kucagina bir evlat verir gercek t'en cok istiyorum senin icin bu guzel duyguyu sende tad insallah Rabim herkezin gonlune versin
Evet haklisin canim.. Ben bundan once de umitsiz degildim dayaniyordum simdi dunden dayanirim..
InsAllah olucak
merhabalar kimse varmi bende fransada oturuorum uzaktan takip ediyordum aslinda uyeydim ama girmiordum uzun zamandir lorraine bolgesindeim
Merhaba canim hosgeldin ben varim gece kusu olarak
Nasilsin ? Kac yildir ordasin peki alismissindir umarim :26:
4.yilima girdim allah nasip ederse 23yasindayim bebegim yok henuz olmuor sag tupum tikali burda kendimi cok yalniz hissdiorum