Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

ayy canım benim inşallah gülüm inşaalah
o kadar istiyorum ki inan hep dualarımdasınız sen-tweety ve tüm isteyenler

:) allah razi olsun canim saol insallah.. Allah soyletmistir insAllah ... :)
Bi srayim bakalim
ayy canım benim inşallah gülüm inşaalah
o kadar istiyorum ki inan hep dualarımdasınız sen-tweety ve tüm isteyenler

Allah razi olsun canim benim...
INSALLAH o haberide vercez

bacim "pole emploi" ya basvurabilirsin bbiraz dilin varsa ilerletip kasiyerlik de yapabilirsin kocanin dedigine bakma bugun kasiyerlik yarin sekreterlik ama onemli olan dili ilerletmen yoksa yerinde sayarsin bide istemek biseyi gonulden cok istersen Rabbimin izni ile olur emin ol icini ferah tut pozitif dusun Insallah hayirlisi ile de anne olursun en kisa zamanda :)

hadi yap bi tane daha :)

ben bebklerin kokularina bayiliyorum... ama 1-2 yaslarinda paytak paytak yuruyup konusmaya cabaladiklarinda daha cok severim cocuklari. yerim hatta

Yok canım ya şaka yaptim....şimdilik düşünmüyorum allah önce olmayanlara versin....ama küçük bebeklere bayılıyorum....en fazla 1 yaşından sonra her bebeğe kanım kaynamiyor.....bebek hastasıyım ben....helede kucagimda uyumussa.....allah bu duyguyudan kimseyi mahrum bırakmasın.....

Kiz benimkide uzatıyorum üstümde bayılıyor oyle uyumaya bende ilk baslarda cok hoşuma gidiyodu halada gidiyo ama alisirsa diye korkuyorum

gogsune yaslanip da uyuyan bebeklere bayiliyorum ben ama benim oglan hic bi gun oyle uyumadi.
lapinucugum tadini cikar, biraz buyuyunce baglasan durmaz kucaginda.

Je ne voudrais pas le monde si donné.
Si des couronnes et les trônes étaient promis.
Je ne voudrais pas rester sans toi et tranquillité.
Il n’est pas aussi facile de vous abandonner.
Je ne le voudrais pas, ne voudrais pas être sans toi.

Kiz benimkide uzatıyorum üstümde bayılıyor oyle uyumaya bende ilk baslarda cok hoşuma gidiyodu halada gidiyo ama alisirsa diye korkuyorum
Sen tadını çıkarmaya bak kokunla büyüsün....
gogsune yaslanip da uyuyan bebeklere bayiliyorum ben ama benim oglan hic bi gun oyle uyumadi.
lapinucugum tadini cikar, biraz buyuyunce baglasan durmaz kucaginda.

Benim küçük oglanda bebekken hiç uyumadi ...uzanarak emzirdigimde uykuya dalsa en fazla 10 dk uyurdu inat eder gibi uyandığında hemen yatagina atar öyle uyuturdum öyle güzel uyurdu yani hasret kaldım kucagimda uyumasini....en çok sevdiğim şeydi....büyüğünu hep kucagimda buyuttum 5,5 yaşında olmasına rağmen halada istiyor küçüğü öyle olmadı.....

Bi tanesi arap evet. niye sordun canim?

İyi canim prenses oda büyüyor

Ya geçenlerde eltim geldi bize ve pazarda beignet yedi Arapların yaptıgı bir hamur ısı onun tarifini bulabilirmisin falan dedi benimde arkadaslarım var Arap onlar tam bir tarif soyleyemedi bu yüzden benim aklimada sen gelsin

Bir zahmet beignet nin tarifini alirmisin eltinden canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…