Allah razi olsun canim Amin insAllah...
Tatli telas,tatli heyacan ve merakli bekleyis... Acaba kime benzeyecek falan... :)
Allah kolay dogum nasip etsin sana da canim...
Ben bu yeni doktorun ilk anda benim sorunumu anlamasina o kadar sevindimki daha var belki hamile kalmama ama onceki gibi 1 sene oyalamiycak bizi en azindan..
INSALLAH ise yarar bu ilac... Icimde umut var yeni doktora gittigmizden beri.. Esim doktoru sevmedim diyo ama onemli olan isini yapabilmesi ve yapicaginada inaniyorum...
Dun bi kiz cocugu gordum bana oyle guzel gulumsedi ki resmen gozlerim doldu.. allahim banada nasip edicek insALLAH..
:) allah razi olsun canim saol insallah.. Allah soyletmistir insAllah ... :)İnsallahhhh canim benim rabim sesini duyusunda sana bir kiz birde oğlan ikiz versin gör sen anyayi konyayı kiz birtaneyle insan bas edemiyo ikiz olunca nolur bilemem saka canim insallah hersey gonlune gore olur
Mission local genelde formation yada yapacağın meslek üzeri staj falan görebiliyorsun ama dil konusunu bilmiyorum git bir sor canim yakında hamile olacaksın Allah soyleti bak hamile kalırsın ertelenir yazicama yakında yazdim:)
ayy canım benim inşallah gülüm inşaalah
o kadar istiyorum ki inan hep dualarımdasınız sen-tweety ve tüm isteyenler
Kizlar birsey sorcam size..
Ben hem staj gormek hem de dil kursu almak istiyorum Mission locale e mi basvurucam bunun icin ?
Bana dilimi biraz ilerletmemi onermislerdi is icin ama simdi nereye basvurucm bilmiyorum esim pek istemiyo ya anca temizlik yapabilirsin diyo,temizlik yapmak istemem bende zaten ama onun disinda baska islerde vardir degilmi :26:
hadi yap bi tane daha :)
ben bebklerin kokularina bayiliyorum... ama 1-2 yaslarinda paytak paytak yuruyup konusmaya cabaladiklarinda daha cok severim cocuklari. yerim hatta
Yok canım ya şaka yaptim....şimdilik düşünmüyorum allah önce olmayanlara versin....ama küçük bebeklere bayılıyorum....en fazla 1 yaşından sonra her bebeğe kanım kaynamiyor.....bebek hastasıyım ben....helede kucagimda uyumussa.....allah bu duyguyudan kimseyi mahrum bırakmasın.....
Sen tadını çıkarmaya bak kokunla büyüsün....Kiz benimkide uzatıyorum üstümde bayılıyor oyle uyumaya bende ilk baslarda cok hoşuma gidiyodu halada gidiyo ama alisirsa diye korkuyorum
gogsune yaslanip da uyuyan bebeklere bayiliyorum ben ama benim oglan hic bi gun oyle uyumadi.
lapinucugum tadini cikar, biraz buyuyunce baglasan durmaz kucaginda.
Düşünmemlazim senin eltin arapmiydi?
Bi tanesi arap evet. niye sordun canim?
herkeze merhaba arkadaslar !
ben yeniyim bu sitede ! bende fransadanim metz den
hosbulduk canim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?