• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

kimse kalmadı eskisi gibi,eşimin başı ağrıyo bende ona çözüm arıyorum bir saattir netten,yapmadığım şey kalmadı

Gecmis olsun bas agrisi cok zor ya bende bi cozum bilmiyorum bezi islatip koyuyorum anca

İyi canim prenses oda büyüyor

Ya geçenlerde eltim geldi bize ve pazarda beignet yedi Arapların yaptıgı bir hamur ısı onun tarifini bulabilirmisin falan dedi benimde arkadaslarım var Arap onlar tam bir tarif soyleyemedi bu yüzden benim aklimada sen gelsin

Bir zahmet beignet nin tarifini alirmisin eltinden canim?

Canim eltimle sık gorusemiyoruz ama Gorustugumuzde sorarim ins..
Ama benim bildigim bi tsne elmali tarif var. elmanin icini oyup halka halka kesiliyor. Kati bir kek hamuru hazirlanip elmalar tek tek bulanip kizartiliyor. Basit ve guzel oluyo..

Son düzenleme:
$180.jpg foto eklicem ama ekliyemiyorum

lapinu cok tatli, cok masum ... masallah ona.. allah ruzgargulune de isteyen herkese de nasib etsin insallah..

lapinu cok tatli, cok masum ... masallah ona.. allah ruzgargulune de isteyen herkese de nasib etsin insallah..

Tesekkur ederim canim insAllah,bugun klomene basladim Allah yardimcin olsun insAllah istedigim gibi olur hersey...
Artik kimse gelmiyor buraya :44:
Ya bisi sorcam fransiz marketlerinde misir ununun ismi ne ? :44:

"Herkese merhabaaa:16:
Ben Ocak sonu Paris'e tatile geleceğim.
:12: Yaklaşık bir ay kalacağım. Tüm Paris'i baştan başa gezmek istiyorum. :10: Bir akrabamın evinde kalacağım. Dolayısıyla kalma ücreti cebimden çıkmayacak. yemek içinde çok harcamam olmayacak. Biriktirdiğim paranın çoğunu gezmeye harcayacağım. :31:
Sizce Paris'i en ucuza gezme yöntemleri nelerdir? Yaklaşık bir ayda ne kadar para beni geçindirebilir? Kesinlikle görmem gereken yerler ve yapmam gereken şeyler nelerdir?
:12:
Paris'te yaşayan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. Lütfen cevap verin kızlaaar.
:26::16:"

cok zor bacim basima gelmiyen kalmadi bir cocuk istedik olumden donduk gecen hafta iki gun hastanede yattim bebek benim resmen kanimi kurutmus ilaclarla iyilesmeye calisiyorum

:26::26:
ay gecmis olsun canim.
Sen zayif misin normalde ? Neden oyle olduki ya :44:
Allah yardimcin olsun canim.. Az kaldi oda sende kurtulacaksiniz :) Allahin izniyle

"Herkese merhabaaa:16:
Ben Ocak sonu Paris'e tatile geleceğim.
:12: Yaklaşık bir ay kalacağım. Tüm Paris'i baştan başa gezmek istiyorum. :10: Bir akrabamın evinde kalacağım. Dolayısıyla kalma ücreti cebimden çıkmayacak. yemek içinde çok harcamam olmayacak. Biriktirdiğim paranın çoğunu gezmeye harcayacağım. :31:
Sizce Paris'i en ucuza gezme yöntemleri nelerdir? Yaklaşık bir ayda ne kadar para beni geçindirebilir? Kesinlikle görmem gereken yerler ve yapmam gereken şeyler nelerdir?
:12:
Paris'te yaşayan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. Lütfen cevap verin kızlaaar.
:26::16:"

Canim meraba,gezmen gereken yerlerin basinda zaten eiffel kulesi ve civarindaki yerler geliyor.. Kalma,yeme icme ucreti de olmayacagina gore alisveris yaparsin anca.. Ulasimida heralde akrabanla saglarsin yol parasi derdinde olmaz :1:
1 aylik harcamana kesin bi yanit veremem normalde her gordugunu alan biri misin ? Yada marka takintin var mi ?
Ona gore kendin belirle..
brosurlerde gezilcek yerleri veriyolar pariste zaten.. Ona gore gezersin sende..

Son düzenleme:
Back