napıyosun kız buralarda bak sana ne dicem
Inler cinler top oynuyor ben de arada dolasiyorum pistte tek basima
O dedigin sey banada olur insAllah
kimse kalmadı eskisi gibi,eşimin başı ağrıyo bende ona çözüm arıyorum bir saattir netten,yapmadığım şey kalmadı
İyi canim prenses oda büyüyor
Ya geçenlerde eltim geldi bize ve pazarda beignet yedi Arapların yaptıgı bir hamur ısı onun tarifini bulabilirmisin falan dedi benimde arkadaslarım var Arap onlar tam bir tarif soyleyemedi bu yüzden benim aklimada sen gelsin
Bir zahmet beignet nin tarifini alirmisin eltinden canim?
Eki Görüntüle 537473 rabim herkeze nasip etsinnn
lapinu cok tatli, cok masum ... masallah ona.. allah ruzgargulune de isteyen herkese de nasib etsin insallah..
Eki Görüntüle 537463 foto eklicem ama ekliyemiyorum
41 kere masallah rabbim gozlerden korusunbuyumus prenses
Naber giz noruyon,hamilelik nasil gidiyo
Geçmiş olsun.:26:cok zor bacim basima gelmiyen kalmadi bir cocuk istedik olumden donduk gecen hafta iki gun hastanede yattim bebek benim resmen kanimi kurutmus ilaclarla iyilesmeye calisiyorum
cok zor bacim basima gelmiyen kalmadi bir cocuk istedik olumden donduk gecen hafta iki gun hastanede yattim bebek benim resmen kanimi kurutmus ilaclarla iyilesmeye calisiyorum
"Herkese merhabaaa
Ben Ocak sonu Paris'e tatile geleceğim.Yaklaşık bir ay kalacağım. Tüm Paris'i baştan başa gezmek istiyorum. Bir akrabamın evinde kalacağım. Dolayısıyla kalma ücreti cebimden çıkmayacak. yemek içinde çok harcamam olmayacak. Biriktirdiğim paranın çoğunu gezmeye harcayacağım.
Sizce Paris'i en ucuza gezme yöntemleri nelerdir? Yaklaşık bir ayda ne kadar para beni geçindirebilir? Kesinlikle görmem gereken yerler ve yapmam gereken şeyler nelerdir?
Paris'te yaşayan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. Lütfen cevap verin kızlaaar.:26:"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?