Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

lapinu yorucu bir donemdesin ama zaman cabul geciyor. bi bakarsin kocaman kiz olmus size cilve yapiyor kizlar da bi baska oluyor zaten

Vallah canim oyle yoruluyorum ama bazen uyuyunca özlüyorum hani birde yeni yeni birşeyleri fark ediyo gülüyor falan cilveyi en cok babasına yapiyo

evet bende senden gordgum icin dusnuyordum otamatigi bugun iyice inceledim hosuma gideni aldim onu almadim pusetini falan hep bugun aldik geldik kizimin puset alinca 150£lukta cek verdiler istediginizi alin diye bende anakucagini biberonunu falan hep aldim aubertten

Vallah canim oyle yoruluyorum ama bazen uyuyunca özlüyorum hani birde yeni yeni birşeyleri fark ediyo gülüyor falan cilveyi en cok babasına yapiyo

Acaba kendini dogursam bir tane daha....ogunler aklıma geldi.....ben küçük bebeklere bayılıyorum ilk dogdugu andan itibaren 8 aylık oluncaya kadar....

Ana kucağıni hangisini aldin benimkisindenmi? Aslında belki benimki kucuk belki ondan sevmedi kaybımın kizi var onu koyduk icine cok mutluydu 4 aylık bizimki oyle şaşkın şaşkın bakiyo garibimm

bunu aldim canim ciktimi bilmiyorum resmini ekledim
Ana kucağıni hangisini aldin benimkisindenmi? Aslında belki benimki kucuk belki ondan sevmedi kaybımın kizi var onu koyduk icine cok mutluydu 4 aylık bizimki oyle şaşkın şaşkın bakiyo garibimm

Neyse hepinize iyi gclr daha oğlanın yarinki giyecelerini ayarlicam.....sabah okula bıraktıktan sonra bende direk dil kursuna gidecem yarın uykuda kalmim bye ....

Acaba kendini dogursam bir tane daha....ogunler aklıma geldi.....ben küçük bebeklere bayılıyorum ilk dogdugu andan itibaren 8 aylık oluncaya kadar....

hadi yap bi tane daha :)

ben bebklerin kokularina bayiliyorum... ama 1-2 yaslarinda paytak paytak yuruyup konusmaya cabaladiklarinda daha cok severim cocuklari. yerim hatta

bunu aldim canim ciktimi bilmiyorum resmini ekledim Eki Görüntüle 527754

Ayyy cok guzel rabim saglikla kullanmayı nasip etsin
Ben genelde ervayi koltuğun üzerine birsey seriyorum onun üzerine bırakıyorum çünkü oyle ellini ayağını bacağını daha iyi hareket ediyo ve gelisimi icin en sagliklisi ana kucağında hareket edemiyorlar oyuzden cok koymakta istemiyorum

Gidip gelip aldığın eşyalara bakıyorsun demi?bende hep odasına gider elbiselerine bakardım acaba eksik varmi diye simdi yanımda kuzum insallah sende saglikli birsekilde alırsın kucağına
Pusete gelince canim benimi cok kullanışlı birsey eltimin hediyesi oyle buyuk birsey degil esprit markasının bir modeli cok guzel tabi Almanya'dan sipariş verdi

hadi yap bi tane daha :)

ben bebklerin kokularina bayiliyorum... ama 1-2 yaslarinda paytak paytak yuruyup konusmaya cabaladiklarinda daha cok severim cocuklari. yerim hatta
Evet kokusu bende cok seviyorum bazen benim kizi oyle bir kokluyorumki agliyo ya benimki cok Nazlı sesli opuyosun ona bile agliyo birde en cok emzirirken iki eliyle göğsümü tutuyo bu arada emerken meme ucumu damagiyla ısırıyor yapma annecim aciyo diyorum gülüyor tabi benim oyle dediğime gulmuyodur ama sanki bilerek yapiyo

amin canim insallah senin biriciginde saglikla sihatle gule gule kullansin tum esyalarini ben arabasini falan cikartip suresim var simdi paketindeler ama dyanamiyorum onlari gordukce turkiyeden gelirkende guzel guzel seyler aldim icim gidiyor gordukce biran once dogsa sevsem oynasam istiyorum onunla her gece ruyalarimda pusetinide hep hayel ederdim fransizlarda gordukce bebegim olursa sundan aliyimdiye neye baktiysam aklim ondaydi biraz pahali ama hayelimden vazgecmeyim istedim aldim bebeconforun pusetini aldim bende

annesi kurban olsun bugun 6.ayimiza girdik saka gibi rabbim basta ruzgargulu olmak uzere tum isteyenlere en kisa surede nasip etsin bu duyguyu mutlugu allahim olmayanlarada versin insallah

Son düzenleme:
cocotuniq
annesi kurban olsun bugun 6.ayimiza girdik saka gibi rabbim basta ruzgargulu olmak uzere tum isteyenlere en kisa surede nasip etsin bu duyguyu mutlugu allahim olmayanlarada versin insallah
Allah razi olsun canim Amin insAllah...
Tatli telas,tatli heyacan ve merakli bekleyis... Acaba kime benzeyecek falan... :)
Allah kolay dogum nasip etsin sana da canim...
Ben bu yeni doktorun ilk anda benim sorunumu anlamasina o kadar sevindimki daha var belki hamile kalmama ama onceki gibi 1 sene oyalamiycak bizi en azindan..
INSALLAH ise yarar bu ilac... Icimde umut var yeni doktora gittigmizden beri.. Esim doktoru sevmedim diyo ama onemli olan isini yapabilmesi ve yapicaginada inaniyorum...
Dun bi kiz cocugu gordum bana oyle guzel gulumsedi ki resmen gozlerim doldu.. allahim banada nasip edicek insALLAH..

İnsallah canim yeterki sen umudunu kaybetme güçlü ol hicbirzaman isyan etme rabim verecegi zamanı biliyo sen bol bol dua et ve hep pozitif ol

Kizlar birsey sorcam size..
Ben hem staj gormek hem de dil kursu almak istiyorum Mission locale e mi basvurucam bunun icin ?
Bana dilimi biraz ilerletmemi onermislerdi is icin ama simdi nereye basvurucm bilmiyorum esim pek istemiyo ya anca temizlik yapabilirsin diyo,temizlik yapmak istemem bende zaten ama onun disinda baska islerde vardir degilmi :26:

İnsallah canim yeterki sen umudunu kaybetme güçlü ol hicbirzaman isyan etme rabim verecegi zamanı biliyo sen bol bol dua et ve hep pozitif ol

Oyle yapiyorum evet,bazen caresiz hissediyorum ama carem Rabbimden napiyim guc kuvvet verir bana insAllah atlatirim bu donemi,belkide ikizlerim olur...
Hep ikizim olcakmis gibi hissediyorum

Oyle yapiyorum evet,bazen caresiz hissediyorum ama carem Rabbimden napiyim guc kuvvet verir bana insAllah atlatirim bu donemi,belkide ikizlerim olur...
Hep ikizim olcakmis gibi hissediyorum

İnsallahhhh canim benim rabim sesini duyusunda sana bir kiz birde oğlan ikiz versin gör sen anyayi konyayı kiz birtaneyle insan bas edemiyo ikiz olunca nolur bilemem saka canim insallah hersey gonlune gore olur
Mission local genelde formation yada yapacağın meslek üzeri staj falan görebiliyorsun ama dil konusunu bilmiyorum git bir sor canim yakında hamile olacaksın Allah soyleti bak hamile kalırsın ertelenir yazicama yakında yazdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…