Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

gozun aydin oncelikle epudural ne hic duymadim

selam canim iyiyim simdilik bende epidural olmak istiyorum ya hayirlisi insallah sorun cikmaz azda kaldi :))) fransada cok meshur bu epidural

orkdm sen erkek istiyordun galiba degil mi? :))

evt canim istiyordum ama kizcem oluyoooo

aleykumselam canim, iyiyiz. oglum da iyi cok sukur. biraz oksurugu var, bronsitli ya bizimki...
seninki napiyo cenesi dusuk mu:)

Iyidir ne olsun bende dil kurşuna başladım beyefendi garderille gidiyor 2 gün 2 saat ilk hafta iyiydi şimdi durmuyor bıraktığım andan itibaren ağlıyor alıncaya kadar görevli aradı durmuyor diye hemen gittim aldım ne yapacagimi şaşırdım aslında evdede mizmizi çok 2 yaş sendromunami giriyor ne seninkide önlemi bizimki öyle çenesi düşük değil tek tük kelime soyluyo bu arada ogluna geçmiş olsun dikkat et....

salut les filles :)

Birsey sormak istedim sizlere...
ya bu türkiyede hersey var burda hiç bisey yok sinir oluyorum...
hani diksiyon dersleri , etkili iletisim dersleri (egitimi), guzel konusma dersleri filan .... NIYE BURDA YOK ????!!! Ne biçim memleket la bura ?
çok istiyorum boyle dersler almayi....

sizlerden birinin varmi bilgisi ????:44:

Almanyada olsa belki olurda fransa da hic bir halt yok valla..
Benimde hic bilgim yok direksiyon dersi icin turk hocayi bile zor buldum yani dusun...
Faydali seyler olsa keske

orkidem saglikli olsun, onemli olan o. kiz erkek ayrimi yapmamak lazim birakalim o devir eskide kalsin :) hem bence kizina kiz kardes gelmesi harika birsey. benim kiz kardesim yok, eksikligini hissederek bu yasima geldim..

prematurem, benimki de oyle herseyin kendi istedigi sekilde, istedigi anda olmasini istiyor. dunyanin merkezi kendisinin oldugunu dusunuyorlar simdi. her yasin ayri bir ozelligi var iste.. iyi olsunlar da zirlasinlar kuzular..

Son düzenleme:
OFFFFFF canim cok SIKILIYORRRR

evet bende bıran once dogsa sevsem derdındeyım benım ılk cocugum aynen bende senın gıbı kıme benzıycek saglıklı bıran once dogsa dıye o derteyım bır cok seyını aldım sımdıden cok az kaldı onuda hallederım daha cok var doguma saglıklı gelsınde

Yorgunum yaa... Bazen nefessiz kaliyorum sanki...
Kucuk delikanli oksurup duruyor napsin.. Duzelseydi biraz cok iyi olucak. Ne o rahat ne de ben

Yorgunum yaa... Bazen nefessiz kaliyorum sanki...
Kucuk delikanli oksurup duruyor napsin.. Duzelseydi biraz cok iyi olucak. Ne o rahat ne de ben

Oy kuzum gecmis olsun insAllah iyilesir bir an once,havalarinda duzeni yok zaten cok soguk..
Bende nefessiz kaldigimi hissediyorum bazen ama o an gecince dusunuyorum hicte oyle olmama gerek yokmus diye,bunalim donemine giriyor insan zaman zaman iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…