Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

bende varimmmmmmmmmm bende eskilerdenimmm

dogurdum dogurucam kizlar yani durum olarak oyle sancilar agrilar

sizler nasilsiniz

aranizda epidural normal dogum yaptiricak olan varmi bu fr da cok meshurda ondan sordumm :))

aranizda epidural normal dogum yaptiricak olan varmi bu fr da cok meshurda ondan sordumm :))

mrhba canim ben oyle dusunuyorum doktor tavsiye etti zaten bende istiyordum epidural agrilarininin olmasi normal cnim senin doguma az kalmis bir solukta kurtulursun insallah

mrhba canim ben oyle dusunuyorum doktor tavsiye etti zaten bende istiyordum epidural agrilarininin olmasi normal cnim senin doguma az kalmis bir solukta kurtulursun insallah

az kaldi insallah canim bende cok istiyorum insallah bebegim donmustur ayin 10 unda ekomuz var
son eko artik
eger hersey yolunda giderse epidural normal istiyorum

az kaldi insallah canim bende cok istiyorum insallah bebegim donmustur ayin 10 unda ekomuz var
son eko artik
eger hersey yolunda giderse epidural normal istiyorum

telaslanma canim eminim donmustur tum hazirliklari bittimi bebegin herseyi alindimi

donmustur canim endiselenme hazirliklar tamammi begin herseyi alindimi

canim benim ikinci kizim uc tane tulum bir hastane cikisi bi kac corap islak mendil iste vs vs bi bezi kaldi gerisi hep ablasinin kiyafetlerini kullanicak minnosum
birde dogumdan sonra eltim gorumcem su bu bi suru alip geliyolar ne gerek var dedim almadim cok fazla bisey
puseti alinacak

aman bi dogsunda insan boyle aldikcada sabirsizlaniyor giydirmek icin :)))
en cokta kime benziycek diye meraklardayim

senin bebisin cinsiyeti ne ilk mi bebegin

Orkidem:canim nbr nasil gidiyo?ben epidural normal dogum yaptım tabi sabah 6 dan gece 12ye kadar sanci çektim ve açılmam 5 santimdi cok direndim epidural olmamak için ama sonunda tansiyonum düştü ve ben sancılara dayanamayip yaptırdım ondan sonra rahatlıyorsun hiç birsey hisetmiyosun 2 saat icinde açılmam 10santim oldu zaten ondan sonraki ağrılar cok kötüydü hani bebegin cikicagi zaman gelen ağrılar ordA epidural bana bir fayda etmedi ve yarım saatten fazla dogumun önünde kaldım ikinamadim sanci biryandan yorgunluk bir yandan rabim kimseyi o sancının önünde bırakmasin
Epidural rahat canim tavsiye ederim en azından biraz dinleniyorsun beden rahatliyo buarada ikigundur epidural takıldı yer varya belim cok agriyo kimse istemedi yapmamı aslında agri yapar diye o sancıya dayanamadım daha fazla insallah sizlerde boyle agri yapmaz sonradan

her seferinde soyluyorum ama epidural bende hic bir ise yaramadi. herkese ayni etkiyi gostermiyor yani.

aleykumselam canim, iyiyiz. oglum da iyi cok sukur. biraz oksurugu var, bronsitli ya bizimki...
seninki napiyo cenesi dusuk mu:)

Son düzenleme:
Selam kizlar naber napiyosunuz ?
Biraz hareketlenme olmus topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…