- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Kizlar clomid hakkinda bilginiz varmi ? Doktor bana verdi yumurtlamam icin pco varya bende :26:
Yumurtalarim zayifmis bugun bakti da.. Klomen dedikleri ilac galiba clomid :44:
kizlar kac m kare evlerde f kaclarda oturuyosunuz ve ne kadar kira oduyosunuz ...
canim evet klomen o arkadasim oyle hamile kaldi seninde olucak bebislerin uzulme lutfen duacinim)
Canim ben kirada oturmuyorum,sen tasinacak misin ?
SAgol canim Allah razi olsun insAllah guzel haberler vericem burdan Allahin izniyle,birazdan da direksiyon dersim var oraya gidicem off bi alissam su trafige reflekslerim felan tam iyi degil kontrollerim felan
ben bulamadim face de neden kiselam kizlar fransada yasayan tr den gelmis gelinler için face de grup kurdum katilmak isteyen gelsin...turkiyeden gelmis baska arkadaslariniz varsa davette edebilirsiniz...
Fransadaki gurbetçi gelinler yazin çikar...
ben bulamadim face de neden ki
tasinacagim ev cikti f5 ama hala icinde oturan cikmadi soguklar iyice bastirmadan cikmak istiyorum hersey tamam oldu ama kadin cikmadi yaa
bol sanslar canim monitoru iyi dinle bol bol ratik yap zaten kendiliginden gelir sonra ,ben ehliyetimi aldiktan sonra ilk kez yanliz ciktigimda o kadar dikkatli kontrollu surmustum ki yani yanliz olunca mecburen dikkat ediyosun
selam kizlar fransada yasayan tr den gelmis gelinler için face de grup kurdum katilmak isteyen gelsin...turkiyeden gelmis baska arkadaslariniz varsa davette edebilirsiniz...
Fransadaki gurbetçi gelinler yazin çikar...
Allah kolaylik versin canim insAllah tasinirsiniz kolayca...
Bugun son dersimi aldim o kadar cok sey ogrendimki trafikte sure sure hocadan Allah razi olsun,turk monitor buldum bi tane saati 47 € ama olsun fransizcam olmadigna gore baska carem yok daha ucuzada vardi ama iste fransizdi hepside..
Parketmeleri yapmam lazim simdi hersey tamam oldu.. INSALLAH onlarida yapicam seneye tr ye ben goturcem arabayiHavami sevsinler esimde oyle diyodu
slm canim bende dusunuyorum oyle ama bizim kaldigimiz yerde bayan turk hoca yok diye esim gondermiyor saatide pahaliymis iyi ogrenebildinmi tek basina cikabiliyormusun trafige
Aa ne guzel,valla kiz bulamadim ki arastirmadim daha dogrusu vardi ama uzakti gidemem diye yakindan bulduk erkek hoca turk nasip onunmus baya seyler ogretti sagolsun yardimci olmaya calisti..aaa kizlar siz pahaliya suruyosunuz benim saatim 36 euroydu monitorumde turk ve erkek cok guzel ogretti sagolsn eksiksiz suruyorum simdi
slm canim bende dusunuyorum oyle ama bizim kaldigimiz yerde bayan turk hoca yok diye esim gondermiyor saatide pahaliymis iyi ogrenebildinmi tek basina cikabiliyormusun trafige
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?