Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

bizim exporta getirmiyorlar ne hikmetse. yesilkivi de hashasli tek porsiyonluk bir tatli var. Hem goruntusu de cok tatli canim cekti onu yapmak istiyorum

Kizlar clomid hakkinda bilginiz varmi ? Doktor bana verdi yumurtlamam icin pco varya bende :26:
Yumurtalarim zayifmis bugun bakti da.. Klomen dedikleri ilac galiba clomid :44:

canim evet klomen o arkadasim oyle hamile kaldi seninde olucak bebislerin uzulme lutfen duacinim)

canim evet klomen o arkadasim oyle hamile kaldi seninde olucak bebislerin uzulme lutfen duacinim)

SAgol canim Allah razi olsun insAllah guzel haberler vericem burdan Allahin izniyle,birazdan da direksiyon dersim var oraya gidicem off bi alissam su trafige reflekslerim felan tam iyi degil kontrollerim felan

selam kizlar fransada yasayan tr den gelmis gelinler için face de grup kurdum katilmak isteyen gelsin...turkiyeden gelmis baska arkadaslariniz varsa davette edebilirsiniz...

Fransadaki gurbetçi gelinler yazin çikar...

Son düzenleme:
Canim ben kirada oturmuyorum,sen tasinacak misin ?

tasinacagim ev cikti f5 ama hala icinde oturan cikmadi soguklar iyice bastirmadan cikmak istiyorum hersey tamam oldu ama kadin cikmadi yaa
SAgol canim Allah razi olsun insAllah guzel haberler vericem burdan Allahin izniyle,birazdan da direksiyon dersim var oraya gidicem off bi alissam su trafige reflekslerim felan tam iyi degil kontrollerim felan

bol sanslar canim monitoru iyi dinle bol bol ratik yap zaten kendiliginden gelir sonra ,ben ehliyetimi aldiktan sonra ilk kez yanliz ciktigimda o kadar dikkatli kontrollu surmustum ki yani yanliz olunca mecburen dikkat ediyosun

Allah kolaylik versin canim insAllah tasinirsiniz kolayca...
Bugun son dersimi aldim o kadar cok sey ogrendimki trafikte sure sure hocadan Allah razi olsun,turk monitor buldum bi tane saati 47 € ama olsun fransizcam olmadigna gore baska carem yok daha ucuzada vardi ama iste fransizdi hepside..
Parketmeleri yapmam lazim simdi hersey tamam oldu.. INSALLAH onlarida yapicam seneye tr ye ben goturcem arabayi Havami sevsinler esimde oyle diyodu
selam kizlar fransada yasayan tr den gelmis gelinler için face de grup kurdum katilmak isteyen gelsin...turkiyeden gelmis baska arkadaslariniz varsa davette edebilirsiniz...

Fransadaki gurbetçi gelinler yazin çikar...

Ay bende katilmak isterdim ama esim face kullanmama izin vermiyo artik burdak takilcaz bizde napalim

aaa kizlar siz pahaliya suruyosunuz benim saatim 36 euroydu monitorumde turk ve erkek cok guzel ogretti sagolsn eksiksiz suruyorum simdi

Mehay benim facebookum yok, esiminkinden giriyorum. Esim hic kullanmiyor nadiren goz atip cikiyo. Onunkunden katilsam rahatsiz olur musunuz? :26:

aaa kizlar siz pahaliya suruyosunuz benim saatim 36 euroydu monitorumde turk ve erkek cok guzel ogretti sagolsn eksiksiz suruyorum simdi
Aa ne guzel,valla kiz bulamadim ki arastirmadim daha dogrusu vardi ama uzakti gidemem diye yakindan bulduk erkek hoca turk nasip onunmus baya seyler ogretti sagolsun yardimci olmaya calisti..

slm canim bende dusunuyorum oyle ama bizim kaldigimiz yerde bayan turk hoca yok diye esim gondermiyor saatide pahaliymis iyi ogrenebildinmi tek basina cikabiliyormusun trafige

Selam tatlim,daha dun aldim son dersi tek basima hic cikmadim ki bilmiyorum araba simdi garajda bekliyor ama ben biraz korkuyorum yine tek basima gitmeye esimde senin yapacagini sanmiyorum beceremezsin diyo insAllah onu utandiricam..
Sende fransiza git yardimci olcak biri olsun yokmu yakinlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…