Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Yok kiz unutulmadin da kucuk bir detayi unuttum sadece seni degill
Anladim canim bulursun ya hele bi sabret bakalim ha diyince olamz tabi ki calismak kendi ayaklarinin ustunde durmak guzel birsey olmali
Ben hic calismadigim icin imreniyorum su an bile dilimi ilerletince calismayi dusunuyorum ben bekarken babam izin vermedi calismama.. simdide telefon ediyolar clismak istermisin diye ben forum doldurmustum bi,bende dili ilerletince olabilir dedim.. Bana da anca cocuk kreslerinde cocuk egitimi gibi isleri oneriyolar hic yoktan iyidir hem dilim ilerler hem de calismis katkida blunmus olurum

Havalar çok sogukkk donuyorummmmmmmmmmmmm :88:
Öfff kimse de gelmiyor yawww

Son düzenleme:
Kizlar clomid hakkinda bilginiz varmi ? Doktor bana verdi yumurtlamam icin pco varya bende :26:
Yumurtalarim zayifmis bugun bakti da.. Klomen dedikleri ilac galiba clomid :44:

Sagolun kizlar ama konu actim kimse cevap vermemis :26:
Neyse Allah yardimcim olsun benim gibilerinde yardimcisi olsun INSALLAH..
Bana dua edermisiniz ? Yumurtalarim olussun ve ikizlerim olsun istiyorum hep bekarliktan beri bu his var icimde ikizlerim olcakmis gibi
hayirlisi olsun ne diyelim...
Niye kimse gelmiyor artik buraya :44:

Kiz ikizlerin zorlugunu biliyomusun sen? Hele fransada hic yardim edenin de yok ..
Benim ikiz kardeslerim var da ordan biliyorum :) annem sakinlestirice falan aliyodu yaa
Allah gonlune gore versin, hayirli saglikli...

Kizlar Nbr nasilsiniz? Biz iyiz yani en azindan Erva iyi ben hastayim y'a gogsum agriyo oyle oluncada isitma gibi birsey oluyorum usuyorum atesim cikiyo ellim kolum tutmuyo dogumdan sonra 4 defa oldum Boyle

Ruzgargulu canim rabim gonlune gore versin insallah seninde bebegin olacak o duyguyu sende tadacaksin

Gecmis olsun canim Alllah yardimcin olsun..
Artik umutlarimi yitirmis gibiyim bilemiyorum bir bosluktayim ben su an bunlari yazarkende agliyorum cok zor cok

Kiz ikizlerin zorlugunu biliyomusun sen? Hele fransada hic yardim edenin de yok ..
Benim ikiz kardeslerim var da ordan biliyorum :) annem sakinlestirice falan aliyodu yaa
Allah gonlune gore versin, hayirli saglikli...

Benim zorluk felan dusunecek halim kalmadi inanki olsunda yeterki ben raziyim zorluguna ama hayal gibi geliyor iste

Son düzenleme:
Canim ruzgargulu s'en nezamandir cocuk istiysun?
Okadar insan var 10 yil bakleyen yinede umudunu yitirmiyo aglama canim bol bol dua et ve hic bir zaman inancini yitirme rabim okadar buyuki sanada verecek elbet birgun hirpalama kendini yeter dusunme herseyi olacagina birak

umutsuz olma. Lapinu da demis insanlar seneleeer sonra bebek sahibi oluyor, bunlar bizim imanimizi gormek icin allahin gonderdigi kucuk sinavlar. Hersey istedigumiz anda olmayabilir, bu hicbi zaman olmayacagi anlamina gelmez... Allaha guven...insallah senin de bebegin olucak..

Lapinu gecmis olsunn. Sut emzirenlereolurmus oyle. Ben emziremegim icin hic yasamadim.. dra gitmissindir bi de nefesi kuvvetli birileri varsa okut kendini.

Biz bu gun haci mevludundeydik. Biz de gitmek isyiyoruz kismet olmuyor her sene bisey cikiyo yaa.. Cok duygulandim bu gun

insaallah gidersin canim

kizlar bir sorum var,
has has almak istiyordum. fransiz marketlerde pavot diye satilan sey bildigimiz has has mi? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…