depresyondayımmmm unutuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ahhhh
Hayır canım meslek lisesi değil kuzum düz lise sonra yüksek okul okudum muhasebe ve vergi uygulamaları sonrada açıktan şuan iktisat okuyorum canım lisans a tamamlamak için izmir len izmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:):)
Vallahi diyorum bu kadar okudum bir muhasebecinin yanına girsem onun yanında yetişsem biraz pişsem diye ama adamlar deneyimsiz kimseyi istemiyorum yeniden öğreteceğimize öğrenmiş deneyim sahibi daha çok işime yarar diyor ben ve benim gibilerde hayatım böyle kalıyoruz ortada
Kizlar clomid hakkinda bilginiz varmi ? Doktor bana verdi yumurtlamam icin pco varya bende :26:
Yumurtalarim zayifmis bugun bakti da.. Klomen dedikleri ilac galiba clomid :44:
Gecmis olsun canim Alllah yardimcin olsun..Kizlar Nbr nasilsiniz? Biz iyiz yani en azindan Erva iyi ben hastayim y'a gogsum agriyo oyle oluncada isitma gibi birsey oluyorum usuyorum atesim cikiyo ellim kolum tutmuyo dogumdan sonra 4 defa oldum Boyle
Ruzgargulu canim rabim gonlune gore versin insallah seninde bebegin olacak o duyguyu sende tadacaksin
Kiz ikizlerin zorlugunu biliyomusun sen? Hele fransada hic yardim edenin de yok ..
Benim ikiz kardeslerim var da ordan biliyorum :) annem sakinlestirice falan aliyodu yaa
Allah gonlune gore versin, hayirli saglikli...
Lapinu gecmis olsunn. Sut emzirenlereolurmus oyle. Ben emziremegim icin hic yasamadim.. dra gitmissindir bi de nefesi kuvvetli birileri varsa okut kendini.
Biz bu gun haci mevludundeydik. Biz de gitmek isyiyoruz kismet olmuyor her sene bisey cikiyo yaa.. Cok duygulandim bu gun
kizlar bir sorum var,
has has almak istiyordum. fransiz marketlerde pavot diye satilan sey bildigimiz has has mi? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?