- 28 Şubat 2011
- 13.848
- 15.657
- 498
Uzaniyom hem sana yaziyomm kkdanmi oynuyosun oyunu
Evet burdan oynuyorum,ben telefondan yazamiyorum ya gozlerim agriyo kucuk kucuk yazilar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzaniyom hem sana yaziyomm kkdanmi oynuyosun oyunu
Zoomun yokmu kiz?
Zor oluyosa yazma cnm ben alistim tlfdan
Olur ya ...usengecsib ama helal olsun namaza kalktim fln yazdin diger topicte onemli plan o...
Nie ya esine hizmetini yapiosan guler yuz gosteriosan aç birakmiosan birazcik usengec olman normal ama asiriysa
Slm Kızlar nasilsiniz durumlar nasil?bugun cok yorgunum erva berfin bütün gün huysuzdu karnı ağrıyordu heralde daha yeni uyudu bende bittim bu arada hiç birsey yapamıyorum temizliğe başlıyorum ağlıyor yemek yapıyorum ağlıyor o uyuduğu zaman aslında uyuyup dinlenmem lazım buseferde uyuyamiyorum halbuki bazen emzirirken uyukluyorum şeytan iste
Bu arasa doğumdan sonra kendimi toparliyamadim hala ağrılarım var
Kiyamam sana ben canim benim Allah yardimcin olsun hic kimse yokmu ev isine yardimci olsa biraz,esin yardim etse aksamlari felan :26:
Slm Kızlar nasilsiniz durumlar nasil?bugun cok yorgunum erva berfin bütün gün huysuzdu karnı ağrıyordu heralde daha yeni uyudu bende bittim bu arada hiç birsey yapamıyorum temizliğe başlıyorum ağlıyor yemek yapıyorum ağlıyor o uyuduğu zaman aslında uyuyup dinlenmem lazım buseferde uyuyamiyorum halbuki bazen emzirirken uyukluyorum şeytan iste
Bu arasa doğumdan sonra kendimi toparliyamadim hala ağrılarım var
Ayy bide benim olsada ben uykusuz kalmaya raziyim
Olacak canim rabim sanada nasip edicek insallah
Vallah canim o dogum sancılarımı çekerken hep sana dua ettim sancı geldikçe sana dua ettim bebegin dogum ani cok sanciliydi orda bile aklıma geldin rabim kimsenin kucağıni boş bırakmasin seninde olucak
ayy canim yaa birden geçmisi hatirladim da ne yorucu gunlerdi sana acidim valla simdi...kizinda kolik var sanirim benim oglumdada vardi surekli aglardi , hatta bir gun 12 saat hiç durmadan agladi çildiracaktim...doktorun verdigi ilaçda ise yaramiyordu mahvoluyorduk çocukta bende...birde uyumazdi hiç ne gece ne gunduz birak is yapmayi birakip tuvalete bile gidemez hale gelmistim ...ben çikana kadar sesi kisiliyordu bagira bagira aglamaktan...o zamanlar millet 3-4 taneyi nasil buyutuyor bu sekilde diyordum ve hayatta daha yapmam dedigim bile olmustur...diyordum ya milletinki cok sakin uykucu bebekler yada zamanla unutuluyor çekilen zorluklar...elbette unutulmuyor hatirlaniyorda birkaç sene sonra rahata erdiginde fikirleri degisiyormus insanin sadece bunu anladim...mesela ben seneye 2. yi mi yapsam diyordum simdi sen boyle anlatinca hatirladim o gunleri , korktum birden yine ayni seyleri yasarim diye...birde bana yardim eden annem, akrabamda yoktu sen sanslisin o acidan...sanirim bu ilk çocuklar hep boyle çok yoruyor insani...ayni bir sinav gibi dusunuyorum ben bu çocuk buyutme olayini sinavi geçen 2. yi 3. yu yapiyor, yada sinavi tekrar basariyla ve kolaylikla geçebilecegini dusunen kendine güvenen...
Alah kolaylik versin canim zorlugunu çok iyi biliyorum o donemlerin , yakin olsak yardim ederdim inanki...arada alirdim bebegini sen uyurdun ...ama iste kahretsin ki yakin degiliz...
Ayy Sagol canim benim ama birde ilk olduğu icin tecrubesizlik birde ben uykuya hiç dayanamam uykusuzlukta eklenince birde benim ağrılarımda olduğu icin bazen dayanamıyorum ama seninki ikinci olacağı icin tecrubelisin en kötüsü tecrubesizlik isin kötüsü uyluğunda dayanamıyorum kalksın diyorum özlüyorum
huuuu nöruyonuz güzeller
kız lapinı bebeğin doğmuş :) allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah,,,mınık cadı uyutuyo mu seni
ben ilh haftaya dönuyorum, kısmet olursa yine buralarda olurum,, allaha emanet olun
huuuu nöruyonuz güzeller
kız lapinı bebeğin doğmuş :) allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah,,,mınık cadı uyutuyo mu seni
ben ilh haftaya dönuyorum, kısmet olursa yine buralarda olurum,, allaha emanet olun
Daha donmedin mi sennn amma gezdin haaa bu senee
Hadi bakalim hayirli yolculuklar olsun,bende gecerken ugruyom in cin top oynuyor buralarda gayri