Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Heyyy yoklugumda iyi lak lak yapmisiniz :)
Biz tatildeyiz cok sicak oruclu iyice susuyoruz iftarda bi kg su iciyorum :)
Sizde ne var ne yok ?

Ohhhh bizim yerimizede gez burda havalar birkac gundur baya sicak ama tr kadarda degil tabi..bende bayram tatiline almanyaya gidiyorum annemle babam onceden gitti sikintidan patliyom buyuk oglum cok ozledi annemi....bizde bayramda gidip butun sulaleyle beraber ilk bayram tatilimizi yapacaz simdiden gun sayiyorum..donustede buyuk dayim ailesiyle buraya gelecek belkide anneanemide getiririz...orda baya kalabalik olacaz nenem dedem teyzem dayilarim amcam akrabalar kuzenler hep beraber....cocuklari annemle neneme birakacam guzelce kociskoyla her yeri gezecez rahat rahat en cokta teyzemi ozledim....yani birazda ben kiskandirim butun sulaleyle beraberim insss bu bayramda hayirlisiyla....

Insss kotu birsey yoktur...normalde bu test ayda 1 kere yapilir.bu vurus kiminde kalici olan birsey yani daha onceden var olan....kimindede hamileligin her aninda cikan birsey sen yedigine dikkat et iyice yika kedi kopegi elleme salam sosis yeme etlerinide iyice pisir hicbirseycik olmaz merak etme..degerler normalse onemli degil bumu sende anlayabilirsin sonuclarda belirli limitleri yazar zaten ona baksan anlarsin....simdiden sitres yapma mucize bebeginide sikma ok....

Rüzgargulu sende varya sanki KAC yaşındasinda hiç birşeyde hevesim yok diyosun
Bir an önce bu düşüncelerden uzak dur

te$ekkur ederim canim cevabin için, bende nette çok bakindim, kesin sonuç alamiyorum malesef.. içimde devamli $uphe olacak belli.. geçen gun 2 kiloluk nutellami attim, artik in$aallah almicam.
o bocek olayina gelince, yaa bende okumu$tum sanirim helal gidalarda, haram sayilmaz diye, ayyhh içim daraldi !!
hayirlisi artik !!

o siteyi biliyorum canim, ara sira takip ediyorum, bir yerde $unu okumu$tum: almanyada uretilen nutella larda katki maddesi yoktur, fakat fransada uretilen lere katki maddesi vardir !!!
buna ne demeli ?!!
ayrica o sitede fransa da çikan urunlerle alakali pek sonuç bulunamiyor, sanirim soru yazan olmuyor..

baktimdda anlamadim anlarsan yazayim sonucu zaten elimden geldigince dikkat ediyorum

selam canim, te$ekkur ederim cevap için, yhaa ayni tat olmuyor ki )
zaten artik almicam, evdekileri de attim gitti !
yinede bakinsam iyi olur kendi turk mallarimiza, çikolatali krep yemeyi ozleddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim !!
)

Yok kiz benim kimsem yok hic biseyde hevesim kalmadi benim

bende bugun o durumdayim buyuk karar verdim iki sene sonra dukkani satip turkiyeye geri donucem benim isim yok bu fransada yapamiyorum herkes orda bir tek ben burdayim yapa yanliz oturup konusak kimse yok iyice kafayi yiyip psikolojimi bozmaktansa kesin donus yapicam

Heyyy yoklugumda iyi lak lak yapmisiniz :)
Biz tatildeyiz cok sicak oruclu iyice susuyoruz iftarda bi kg su iciyorum :)
Sizde ne var ne yok ?

aaa sen turkiyedemisin canim ?
tatilin bol olsun )
bu arada Allah sabir versin , annemde turkiyede ve çok çok sicak oldugunu soyluyor, oruçlu iken hiç bu kadar susadigimi hatirlamiyorum diyor !!
benim yerimede gezermisin canim ulkemi

hakkinizda hayirlisi olsun canim, bizim buralarda kesin donu$ yapacak bir kaç aile biliyorum, artik eskisi gibi degil buralar, ekonomisi gittikçe kotuye gidiyor
yinede turkiyeye bakarak iyi.. allocation familial + allocation logement vs gibi.. maddi yardimlardan dolayi yani

fakat buralari tepmi$ken, iyi birikim yapip oyle donmek gerek memlekete.

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsinizzzzz

bvisey sorucam size

ben yas pasta diye deli oluyorumm ammmaaaaaa
e471 bu jelatinmis sanirim ne aliyim ne yiyeyimm yaaaa her gittigimde bakarak doyuyorumm (((

baktimdda anlamadim anlarsan yazayim sonucu zaten elimden geldigince dikkat ediyorum

CNim simdi soyle herseyin bir belirli seviyesi vardir nasil anlatsam sana mesela yapilan test 100 ile 500 arasi diyelim bu o orantidan assaya yada yukari olmamalidir....iyice bakarsan girursun....yapilan sonucun yaninda sayilar var normali 300 500 diye hemen yanundada sag kosede senin degerlerin yazar ordan kiyaslama yapabilirsin....

Bizim kocada dun diyor bir sure sonra turkiteye temelli donelim diyor....bende olur sen git arada bir seni ziyarete geliriz cocuklarla....delimiyim ben temelli donim ailem akrabalarim hep burda trye donumde esimin ailesinin icine giripte rahatimdanmi olayim gitsem ozlerim ailem evim yuvam burda trde ise hicbirseyim yok....sikintidan baska.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…