İnsallah birsey yoktur canim korkma
Heyyy yoklugumda iyi lak lak yapmisiniz :)
Biz tatildeyiz cok sicak oruclu iyice susuyoruz iftarda bi kg su iciyorum :)
Sizde ne var ne yok ?
Ohhhh bizim yerimizede gez burda havalar birkac gundur baya sicak ama tr kadarda degil tabi..bende bayram tatiline almanyaya gidiyorum annemle babam onceden gitti sikintidan patliyom buyuk oglum cok ozledi annemi....bizde bayramda gidip butun sulaleyle beraber ilk bayram tatilimizi yapacaz simdiden gun sayiyorum..donustede buyuk dayim ailesiyle buraya gelecek belkide anneanemide getiririz...orda baya kalabalik olacaz nenem dedem teyzem dayilarim amcam akrabalar kuzenler hep beraber....cocuklari annemle neneme birakacam guzelce kociskoyla her yeri gezecez rahat rahat en cokta teyzemi ozledim....yani birazda ben kiskandirim butun sulaleyle beraberim insss bu bayramda hayirlisiyla....
ben geldim
ayin 25.de toxplazma icin kan vermistim doktor bugn bir mektupla tekrardan ayni tahlili yollamis cok sasirdik vede korktuk yeniden yaptirmamizi istiyor daha ayrintili bir sekilde labaratuara gitti esim gosterdi kagidi kadin dedi ayda bir kere vereceksiniz bu kagidi niye yollamislarki daha 3 gun olmus demis hem o verilen recete bizde durucak siz her ay gelip kan vereceksiniz demis ve kagidi incelemis sonuclarinizda iyi kotu cikmamis demis pazartesi doktora gidip sorucaz neden tekrar yollamis insallah bisey yokturda doktorun salakligidir
Uzulme kiz asma boynunu oyle sende seneye fazlasiyla tadini cikartirsin...
Depresyondamiyiz ne?????
:26::26::26:
Rüzgargulu sende varya sanki KAC yaşındasinda hiç birşeyde hevesim yok diyosun
Bir an önce bu düşüncelerden uzak dur
meraba canim slikon kaliplar hakkinda tek soyleyebilecegim onlar bes para etmez neden teflon almiyorsun? ben senelerdir teflon kalip kullaniyorum ve çoookkk memnunum...ayni pastanedeki kekler gibi oluyor keklerim...sende dene bak pisman olmayacaksin ve slikon kalibi direk çöpe atacaksin...zaten slikon kaliplar plastik oldugu için nedense hiç isinamadim sanki o plastik kanserojen madde içeriyor beni hasta edecek hissi var hep içimde...
nutellaya gelince mmmmmmmm bana nutella demeyin derim bende vazgeçemem çooookk severim kasik kasik yerim.....bu haram gida korkusu yuzunden bisey yiyemez oldum ben ve surekli arastirma yapiyorum senin dedigin cochineal bocegini biliyorum fakat bildigim kadariyla nutellanin icindeki o degil yani aslinda o bir bocek degil fasulye gibi bir bitkinin yagi bak burda var mesela La phytothérapie:Lécithine de soja,Isoflavone de soja zaten nutellanin içerigine bakarsan lécithine de soja yaziyor yani bu...
diger bocek meselesine de gelirsek sen ne kadar yemek istemezsen yeme yedigimiz bircok seyde var ve bilmeden yiyoruz mesela içeceklerin renklendirmesinde kullaniliyor, pastalarda, dondurmalarda, sekerlerde , sakizlarda ve daha bircoookkk seyde...senin anliyacagin kirmizi renkli olan herseyde....ama ben bu konudada arastirma yaptim ve bu bocegin haram olmadigini okudum yani kaktusun uzerinde yasayan ve o bitkiden beslenen bir bocekmis sadece (tabi bocek kismi mide bulandiriyor orasi dogru) ama diyanete bagli biryerde okumustum yalan olmasinda bir hoca bu soruyu yanitlamisti ve dinen kuranda bu bocegin haram olduguna dair bir bilgi yok demisti....tabi yersin yemessin onu sen bilirsin ama haram degilmis....
bak soyle bir soru ve cevap buldum.... karmini maddesinden nasıl korunabiliriz sağlık bakanlıği buna nasıl izin veriyor güvendiğimiz markalar ülker,kent,eti vb. bile karmini olduğu söyleniyor ne derece doğru bu maddeyi nasıl anlayabiliriz?
Cevap: Karmin gidalarda kullanimina izin verilen bir renk maddesidir. Kullanimi yasak degildir. Hatta diger alternatif kirmizi boyalar sentetik oldugundan dogal olan karmin maddesinin kullanimi avrupada desteklenmektedir.
Almanyadan gelen nutellanın icınde herhangı mekruh yada haram olan bi sey vrmi?
Cevap: Alamanyada üretilen Nutellada etiket bilgilerine göre haram bir madde bulunmamaktadir
Helal Gıdalar | Halal-Lebensmitteln | Halal Foods | www.helal-gidalar.com | designed by sihirlifare.com
Insss kotu birsey yoktur...normalde bu test ayda 1 kere yapilir.bu vurus kiminde kalici olan birsey yani daha onceden var olan....kimindede hamileligin her aninda cikan birsey sen yedigine dikkat et iyice yika kedi kopegi elleme salam sosis yeme etlerinide iyice pisir hicbirseycik olmaz merak etme..degerler normalse onemli degil bumu sende anlayabilirsin sonuclarda belirli limitleri yazar zaten ona baksan anlarsin....simdiden sitres yapma mucize bebeginide sikma ok....
Selam canim valla ben slikon kalip hic kullanmadim o yuzden o konuda yardimci olamicam,nutella konusunda da ben evlendim evleneli agzima surmuyorum gozumun onunde durur gelir gecerim hic canim cekmez bekarken saldirirdik valla,ayrica ben turk marketinden ulker cokokrem aliyorum nutella almadim pek burda icindekileride bilmiyorum sendne duydum :26: sende turk marketinden alsan :44:
Yok kiz benim kimsem yok hic biseyde hevesim kalmadi benim
Heyyy yoklugumda iyi lak lak yapmisiniz :)
Biz tatildeyiz cok sicak oruclu iyice susuyoruz iftarda bi kg su iciyorum :)
Sizde ne var ne yok ?
bende bugun o durumdayim buyuk karar verdim iki sene sonra dukkani satip turkiyeye geri donucem benim isim yok bu fransada yapamiyorum herkes orda bir tek ben burdayim yapa yanliz oturup konusak kimse yok iyice kafayi yiyip psikolojimi bozmaktansa kesin donus yapicam
baktimdda anlamadim anlarsan yazayim sonucu zaten elimden geldigince dikkat ediyorum
selam kizlar nasilsinizzzzz
bvisey sorucam size
ben yas pasta diye deli oluyorumm ammmaaaaaa
e471 bu jelatinmis sanirim ne aliyim ne yiyeyimm yaaaa her gittigimde bakarak doyuyorumm(((
bende bugun o durumdayim buyuk karar verdim iki sene sonra dukkani satip turkiyeye geri donucem benim isim yok bu fransada yapamiyorum herkes orda bir tek ben burdayim yapa yanliz oturup konusak kimse yok iyice kafayi yiyip psikolojimi bozmaktansa kesin donus yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?