selam kizlar nasilsiniz, dun çok sicakti bugunde oyle olacak yoruyor beni sicak halsizsiyorum elim kolum kalkmiyor valla(
lapinu dogum ne zaman canim ???
kizlar burada cuma gunu yazdiklarimiz nereye gitmis ? silindimi? ben cuma gunku yazilarimi bulamadim cok az bir paylasim kalmis cuma gununden...bilginiz varmi acaba???
Ayy valla oyle tr daha sicakmis kiz ordakiler nasil dayaniyor Allah yardimcilari olsun insAllah cumlesinin...
2 haftam var diyodu 2 gun once :26:
Ben bakmadim canim bi ara benim yazilarda gitmisti :44:
Kizlar iftar menulerinizde ne var bu aksam???
benim bu aksam iftara misafirlerim var menumde soyle:
kiymali bamya
tavuklu pilav
karniyarik
salata
veeee muzlu cikolata soslu pastaaa
hayret bisey yaa çok ilginç...kim sildi acaba??ve neden???:44:
Hic sorma canim y'a en son 16 kilo almistim simdi hic tartilmiyorum sicaklar cok kotu evet bakalim bizde bekliyoruz son 2 haftamiz kaldi artik rabim herkeze yardimci etsin
Noruyum kiz evde mesgulum yemek is felan bunaldim acaip sicak ya,hem sicak hemde bunaltici bir havasi var
Yok giz ben bu sene buraliyim
Sen gitmiyonmu ?
Hmm hayirli yolculuklar dilerim o zaman benim yerime gez nevsehirigidiyom gidiyom az kaldi insallah doktorda bisey demezse gidicem allahin izniyle bayramin birinci gunu yola cikcagiz aksam 10 nevsehir
Ohhh yemede yaninda yatbenimkide nevsehir tava pidede buldum :) ayran vede kola esliginde karpuz bide elcegizimle kunefe yapicam :) sonrada cayimizi icer gezeriz misafirde var
Bende yogurtlu ispanak,sehriye corbasi,su boregi yaptim.. Salata karpuz uzum ve kola esliginde yedikKizlar iftar menulerinizde ne var bu aksam???
benim bu aksam iftara misafirlerim var menumde soyle:
kiymali bamya
tavuklu pilav
karniyarik
salata
veeee muzlu cikolata soslu pastaaa
Hmm hayirli yolculuklar dilerim o zaman benim yerime gez nevsehiri
Ohhh yemede yaninda yat
Bende yogurtlu ispanak,sehriye corbasi,su boregi yaptim.. Salata karpuz uzum ve kola esliginde yedik
nerenize yediniz anam o kadar seyi :)
aaaaa gitmişsin ben yazana kadar
nasılsın bebişim
ben de iyiyim sahuru bekledim şimdi de kalkıp bişeyler hazırlayıp eşimi çağırıcam inşallah
Bende kalkiyim artik,sanada kolay gelsin canim... Biz gec aciyoruzya orucu pek bisey yemiyoruz su icip yatioz sadece
ben geldim
ayin 25.de toxplazma icin kan vermistim doktor bugn bir mektupla tekrardan ayni tahlili yollamis cok sasirdik vede korktuk yeniden yaptirmamizi istiyor daha ayrintili bir sekilde labaratuara gitti esim gosterdi kagidi kadin dedi ayda bir kere vereceksiniz bu kagidi niye yollamislarki daha 3 gun olmus demis hem o verilen recete bizde durucak siz her ay gelip kan vereceksiniz demis ve kagidi incelemis sonuclarinizda iyi kotu cikmamis demis pazartesi doktora gidip sorucaz neden tekrar yollamis insallah bisey yokturda doktorun salakligidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?