• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

prematurem gulmek guzeldir hepguleriz insallah onlara aldiris etmemeyi ogrendim artik gulup geciyorum

estalmus keske sen anlatasaydin once kendini biz sayfaya her eklenenle basliyoruz anlatma denk gelebilirsin eski sayfalara baktikca seni ilk kez goruyorum
ben 4 senelik evli kucuk bir sehirde oturuyorum parise iki saat yeni hamile kaldim bebek askiyla yananlardandim bu sayfaya katilali bir ay olmadii hamile oldugumu ogrendim buyuk bir supriz oldu bana iste boyle

bi kere de tersten başlamış olalım

ben de tanıttım cnm yukarıda :38:

ooo herkesler burdaymis benim findik uyuyo bi bakayim dedim emmeye kalkar birazdan,ufff bugun soldesleri gezelim dedim bebekle hic olmuyo emzirmek buyuk dert ayrica sicakta kiyamiyorum bu arada bende tanitayim kendimi 28 yasindayim 8 ve 6 yasinda iki oglum 2 aylik olacakta kizim var yani uc cocuk annesiyim:ssz:

Saol canim benim,gozumden kacti heralde toplu tesekkur etmistim bide onun icinede sIkismis olabilir bi koseye :1:
Yaslandim kizz :5:
Napionn nasil gidiyo hayat ??
Eh duruldu da bana naz ediyor ben de pesinden kosmuom :19:
Konusuoz ama :ssz:

konuşun tabii kıs 2 günlük dünyada uzatmaya değmez :38::31:

benim de bildiğin gibi işte bi değişiklik,bi ekşın neyin yok :27:

konuşun tabii kıs 2 günlük dünyada uzatmaya değmez :38::31:

benim de bildiğin gibi işte bi değişiklik,bi ekşın neyin yok :27:

Evet kiz bende oyle dusunerekten,fingirdemeye basladim tekrardan :9:
Amann cocuklarin var ne guzel benim oda yok cok isitomda olmuyo :5:
al annem profilde var hangini istersen süle kargoya verem

emmeee kargoyu alıcı öder :33::33::33::27: