• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Esim icine kapanık değildir dillidir aslında Benim bir sorunum olur o anda bağırır çağırır susarım konu biter oda konuşur ama herseyide kendine dert edip surat yapar yok kız bizimkinin canı kiymetlidir bir grip olur sorma benim halime

Amannnn onların canı cok kıymetli zaten benimkide bana surat yapiyo yapsın vallah takmıyorum su hamile halimle uğraşamam

prematurem sinir olmakta haklisin. cunku benim esim de bir sikintisi oldugunda hep icinde yasar. ben de bostan korkuluguymusum gibi icini dokmez. konusamaz oyle durumlarda. ilhan iremin konusamiyorum sarkisi var ya, kocama diyorum ki bak bu sarkiyi sana armagan ediyorum :)
esim bunalim gecirdi. hem de ben yeni gelmistim, kendi derdimi unuttum onunla ilgilenmekte, onu neselendireyim diye ben depresyona girecektim. bana destek olacak olan kisi kocamdi ama onun kendine hayri yoktu.. zordu yani..
o yuzden onu oyle kbullenmekte buldum careyi. o sustukca ben ustelesem daha kotu oluyor cunku..
onu acmak icin baska metodlar bul, ben oyle yapiyorum..
onu da oyle kabul et..eminim onlarin da bizde sinir olduklari davranislarimiz vardir :)

Bizimde çok para muhabbetimiz oldu esimle ailesinin her iki kelimede bir para isteme lafı geçiyordu borçları olur iste eksiği olur iste is yapacaklar ev yapacaklar iste çok kavgalar ettik esimle ama esimin ailesine karsı boynu bükük yoksa bile yok diyemiyor hatta bir defasında birinden borç alıp ailesine gönderdi bunun gibi kaç defa entiialar en son 5 ay önce yine para isteme lafı oldu ist arsa alıp ev yaptiracaklarmis esime çok kötü patladım bu arsa işine girersen sonuclarına katlan dedim noktayı koydum herseyin üstüne yemin ederek hicbirsekilde bu ise girmem göndermem dedi Ogün bugundur kafam çok rahat

Bizimde çok para muhabbetimiz oldu esimle ailesinin her iki kelimede bir para isteme lafı geçiyordu borçları olur iste eksiği olur iste is yapacaklar ev yapacaklar iste çok kavgalar ettik esimle ama esimin ailesine karsı boynu bükük yoksa bile yok diyemiyor hatta bir defasında birinden borç alıp ailesine gönderdi bunun gibi kaç defa entiialar en son 5 ay önce yine para isteme lafı oldu ist arsa alıp ev yaptiracaklarmis esime çok kötü patladım bu arsa işine girersen sonuclarına katlan dedim noktayı koydum herseyin üstüne yemin ederek hicbirsekilde bu ise girmem göndermem dedi Ogün bugundur kafam çok rahat

Canim bizim daha düzenimiz oturmadı bile her telde benim kaynanada para muhabetti yapar öbür kaynimlarda yoluyo yani oyle darda biride değil ama dusuncesiz benim bebeğimin sepetini annem aldı gecen esimle konuşurken diyoki bebegin besiginide anneannesi alır dedim tabi canim başka vallah cok kizginim kaynanama para icin bizim huzurumuzu bizuyo

prematurem sinir olmakta haklisin. cunku benim esim de bir sikintisi oldugunda hep icinde yasar. ben de bostan korkuluguymusum gibi icini dokmez. konusamaz oyle durumlarda. ilhan iremin konusamiyorum sarkisi var ya, kocama diyorum ki bak bu sarkiyi sana armagan ediyorum :)
esim bunalim gecirdi. hem de ben yeni gelmistim, kendi derdimi unuttum onunla ilgilenmekte, onu neselendireyim diye ben depresyona girecektim. bana destek olacak olan kisi kocamdi ama onun kendine hayri yoktu.. zordu yani..
o yuzden onu oyle kbullenmekte buldum careyi. o sustukca ben ustelesem daha kotu oluyor cunku..
onu acmak icin baska metodlar bul, ben oyle yapiyorum..
onu da oyle kabul et..eminim onlarin da bizde sinir olduklari davranislarimiz vardir :)

Ya aslında bizimkisi onceden çok şeyi anlatırdı bazı seyler ters geldimi bana kizardim bugün onuda söyledi bazı seyleri sana anlatmıyorsam tartismamak icin dedi hemen herseye tepki verip kiziyormusum aslında bilmediğim derdi yok öyle genelde herseyi tak anlatmaz o sırada konu geçmiştir anlatmistir birşey olursa kendine dert eder dün niye kızdım diye araba kullanınca dalmış bugün 4 te uyanmış çok şükür esimden yana şikayetim yok istediklerimi yapar yapmasada rezillikte çıkar gene yapar herseye surat yapması sınırımı bozuyor

lapinu bebegin besigini anneannesinin almasi adettendir :)

Tamamda canim annem zaten sepet aldiki onuda beşikten pahalı aldı ve sonra bana para vermek istedi annem trye gidiyoduya beşik alırsın diye ben istemedim zaten sepeti aldı yorgan yastık elbise busuru şey aldı kendi napiyo oturduğu yerden huzur kaçırıyor

Canim bizim daha düzenimiz oturmadı bile her telde benim kaynanada para muhabetti yapar öbür kaynimlarda yoluyo yani oyle darda biride değil ama dusuncesiz benim bebeğimin sepetini annem aldı gecen esimle konuşurken diyoki bebegin besiginide anneannesi alır dedim tabi canim başka vallah cok kizginim kaynanama para icin bizim huzurumuzu bizuyo

Benim esimin kimsesi yok burda yalnız ailesi trde ama maddi durumları iyi zaten esim bekarken yememiş icmemiş hep ailesine göndermiş evlenincede çok istediler tlde alodan sonra para kaç kere onlara gönderdi diye sıkıntıya düştük burda onunda annesiyle abisi para canavarı şükür artık esim uzun zamandır hiç gondermiyor sonuçta bizim 2 evladımız var kredi borçlarımız var anca kendimize yetiyoruz

Benim esimin kimsesi yok burda yalnız ailesi trde ama maddi durumları iyi zaten esim bekarken yememiş icmemiş hep ailesine göndermiş evlenincede çok istediler tlde alodan sonra para kaç kere onlara gönderdi diye sıkıntıya düştük burda onunda annesiyle abisi para canavarı şükür artık esim uzun zamandır hiç gondermiyor sonuçta bizim 2 evladımız var kredi borçlarımız var anca kendimize yetiyoruz

Anlamiyolarki Bizimde borcumuz var bebeğimiz oluyo hiç umrunda değil varya ama bu sefer ulaşamadı

Kız dikkat et gizli göndermesin sagları solları belli olmaz bunların sonuçta hepimiz cocuklarımızın gelecegini düşünmek zorundayız

Ben mutfakta yemek yapıyordum baktimki geldi kapıyı anahtariyla açtı hiç yüzüne bakmadım elindede bir paket vardı bana hediye almış geldi arkadan sarıldı özür dileyip öptü konuşma benle dedim konuşmak icin çok ısrar etti gidip konuştuk o sırada mac izlediğini yanında arkadaşları oldugu icin rahat konusamadigini çok vijdan azabı çektiğini söyledi bende onun icin kizmadigimi her tlfnda surat hafta sonları eve geldiginde surat yaptığını söyledim oda son zamanlar canı çok sıkıldığını banka zirt pirt aradığını herseyi kendine dert ettigini sorun yaptığını bu huyundan vazgecemedigini söyledi bende beni gercekten seviyorsan gerekirse benim icin herseyden vazgecmesi gerektiğini söyledim her derdini bana anlatamiyormus eskiden anlattığında muhakkak kızdığım yada tartışma konusu yaptıgım seyler oluyormuş onun icin hep icine atıyormuş ben kırıldığım icin çok üzülmüş o siradada araba kullanıyormuş kafası yerinde değilmiş birden bir adam önüne düşmüş Buda çarptığını zannetmiş koşmuş adamın yanına meyersem adam alkolluymus adam korkma ayağım takılıp düşmüsum demiş dün sesli mesajında dertlesmek icin konuşmak istiyorum asık suratımın senle alakası yok demişti gecen camieuda bir elbise beyenmistim esimle beraber bugün gidip aldım zaten eşimde zannetmiş etam da begenmisim o elbiseyi diye gidip bugün almış bende gecelik yada iç çamaşırı zannettim elbiseyide hiç beyenmedim yarın degistirecez esim suan keyifli konuştuk anlaştık ozurunude diledi neyse parasinida bugünlerde alıyor rahatlar herhalde onunda yapısı bu belkide böyle kabullenmek lazım ama herseyi kendine dert edip durması beni sınır ediyor oda bunun farkında yapım bu diyor

klasik erkek yalanlari ne zaman kussen vicdan yaptirmak icin uydururlar boyle benimkide ayni yok bana araba carpiyordu yok kaza yapayordum yok elimi kestim artik yemezler:24:

sukur benim kaynanamin ihtiyaci yok benden rahat tutumlu kac yerden aylik aliyor zengin ama yaninda dul kizi var iki cocuguyla birlikte hem kaynanami yer hem benimkini hemde bacisini yer herkese etmediginide birakmaz yuzune guler parasini alir arkasindan neler neler soyler yyer icer gezer kimseyi kendine karistirmaz bende ona vermesine karsiyim misal fitremizi verelim deriz kaynanam yazik kizima verin sadaka yazik kizima verin hepimizi somuruyor altin yapip yapip atiyor tahminimce bizlerden kopardiklariyla

Back