• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Yok canim benim esim yollasa gizli mizli yollamaz gözüme soka soka yolar:))

Büyük ogluma yeni dogum yapmıştım almanyadaydim sonra eşimde geldi amcamlardayiz sabah kalktım yatağı topluyorum yerde fatura gördüm bir baktimki esim abisine göndermiş esime dedimki goruyormusun Allah'ın işine bak gizli yaptın faturayı cebinde unutup taaa almanyaya kadar getirdin birşey gizli kalmıyor zaten bu evi akdigimuzdan beri iki yakası bir araya gelmedi gizli istese bile göndermez anca evin arabanın kredisini ödüyor birde binanın şarjı

prematürem,düsünmemlazım

tanıtsanıza kendinizi çoluk çocuk var mı yaş kaç

kaç yıllık evlisiniz:52:

Son düzenleme:
sukur benim kaynanamin ihtiyaci yok benden rahat tutumlu kac yerden aylik aliyor zengin ama yaninda dul kizi var iki cocuguyla birlikte hem kaynanami yer hem benimkini hemde bacisini yer herkese etmediginide birakmaz yuzune guler parasini alir arkasindan neler neler soyler yyer icer gezer kimseyi kendine karistirmaz bende ona vermesine karsiyim misal fitremizi verelim deriz kaynanam yazik kizima verin sadaka yazik kizima verin hepimizi somuruyor altin yapip yapip atiyor tahminimce bizlerden kopardiklariyla

Valla yine güldürdün beni böyle tiplerde var iste

prematürem,düsünmemlazım

tanıtsanıza kendinizi çoluk çocuk var mı yaş kaç

kaç yıllık evlisiniz:52:
.

Ben deniz 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim 19 da nisanlandim 20 de evlendim 21 de anne oldum biri 5 yasını gecen digeri ise 18 aylığına yeni basan welat ve Serhat isminde 2 tane oglum var acik anlattım dımı sıra sende

.

Ben deniz 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim 19 da nisanlandim 20 de evlendim 21 de anne oldum biri 5 yasını gecen digeri ise 18 aylığına yeni basan welat ve Serhat isminde 2 tane oglum var acik anlattım dımı sıra sende

ben de 27 yaşımdayım 7,5 yıllık evliyim

6 yaşında bi oğlum ve 16 aylık bi kızım var

ben tr den katılıyorum :1:

prematurem gulmek guzeldir hepguleriz insallah onlara aldiris etmemeyi ogrendim artik gulup geciyorum

estalmus keske sen anlatasaydin once kendini biz sayfaya her eklenenle basliyoruz anlatma denk gelebilirsin eski sayfalara baktikca seni ilk kez goruyorum
ben 4 senelik evli kucuk bir sehirde oturuyorum parise iki saat yeni hamile kaldim bebek askiyla yananlardandim bu sayfaya katilali bir ay olmadii hamile oldugumu ogrendim buyuk bir supriz oldu bana iste boyle

iyiyim gözüm nolsun

geçen doğum gününü kutladıydım emme sen göremedin bizim topikte

eşinle sular duruldu mu

Saol canim benim,gozumden kacti heralde toplu tesekkur etmistim bide onun icinede sIkismis olabilir bi koseye :1:
Yaslandim kizz :5:
Napionn nasil gidiyo hayat ??
Eh duruldu da bana naz ediyor ben de pesinden kosmuom :19:
Konusuoz ama :ssz:

Back