Yok canim benim esim yollasa gizli mizli yollamaz gözüme soka soka yolar:))
Ayyyy alemsin güldürdün beni
Hoşgeldinnnn canım senden naber
estalmus hosgeldin senden ne haber?
sukur benim kaynanamin ihtiyaci yok benden rahat tutumlu kac yerden aylik aliyor zengin ama yaninda dul kizi var iki cocuguyla birlikte hem kaynanami yer hem benimkini hemde bacisini yer herkese etmediginide birakmaz yuzune guler parasini alir arkasindan neler neler soyler yyer icer gezer kimseyi kendine karistirmaz bende ona vermesine karsiyim misal fitremizi verelim deriz kaynanam yazik kizima verin sadaka yazik kizima verin hepimizi somuruyor altin yapip yapip atiyor tahminimce bizlerden kopardiklariyla
.prematürem,düsünmemlazım
tanıtsanıza kendinizi çoluk çocuk var mı yaş kaç
kaç yıllık evlisiniz
ben 22 bucuk yasindayim. 4 senelik evliyim, bir bucuk yasinda bir oglum var.. oyle iste.. :)
nerdesin kıs ne zmndr görüşemiyok seninle
Allah bağışlasın cnm sen de tr den gittin fransaya:26:
.
Ben deniz 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim 19 da nisanlandim 20 de evlendim 21 de anne oldum biri 5 yasını gecen digeri ise 18 aylığına yeni basan welat ve Serhat isminde 2 tane oglum var acik anlattım dımı sıra sende
Yettimm
Kiz geziniom buralarda da senle yollarimiz kesismedi annemm
Nasilsin bakiyimm bidenemm
niye sustunuz gııııı
halbuki soruları çalıştığınız yerlerden sorduydum
.
Ben deniz 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim 19 da nisanlandim 20 de evlendim 21 de anne oldum biri 5 yasını gecen digeri ise 18 aylığına yeni basan welat ve Serhat isminde 2 tane oglum var acik anlattım dımı sıra sende
iyiyim gözüm nolsun
geçen doğum gününü kutladıydım emme sen göremedin bizim topikte
eşinle sular duruldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?