• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Vay anam vayyy,sen sanslisin bacim. Yakinda yok bizim...
Sephora da soldesler baslamis bende kendime ordan bisiler alcam :35:
evet o konuda sansliyim ama isim olmadikca gitmiyorum benim kucuk oglumun uykusu problemli oldugundan
Ben de hep cocuguma oncelik veriyorum. Gecen hm den kardeslerime ve ogluma aldim hep. Kadin tarafina hic bakmadim..
Yakininda avm olmasi cok guzel. Bunaldikca dolasirsin icin acilir :)

bende hep cocuklara oncelik veriyorum gecen sene hep onlara aldim...dun randevum vardi donuste 20 dk zamanim vardi anca camiouya gidebildim sonra benim oglani okuldan almaya gittim oglen yemegine...aksama dogru cikarim diye dusundum benim buyugu okuldan gelir gelmez koltukta uykuya kaldi uyanincaya kadar saat 18.30 oldu anca kiabiye gidebildim birde c&a ya ordada cocuklar icin tam istedigim seyleri bulamadim kendime ufak tefek seyler aldim...diger magazalarda 19 oldumu kapandi sadece auchan acikti oraya ugradim...cocuklara baya almam lazim birseyler ozelliklede kucuk oglana....

kiz ben de camaieu nun mudavimiyim. Krem rengi bir etek begenmistim, nasilsa indirim geliyo diyo almamistim. Carsamba carre senart dakine girdim birsey begenemedim ya.. Hic ayni seyler olmuyo magazadan magazaya cok degisiyo.. O etek bitmeden baska bi camaieda bulabilirim insallah :)
Kucuge abisinin kuculmus giysilerini giydirmiyomusun?
Ben de benimkine yazlik esorfman altlari, sortlat almak istiyorum bakalim.. Cok birsey almicam ona dayilarinin kuculmuslerini giyebiliyor, sadece temize giyecegi birkac parca alsam iyi olur iste..

kiz ben de camaieu nun mudavimiyim. Krem rengi bir etek begenmistim, nasilsa indirim geliyo diyo almamistim. Carsamba carre senart dakine girdim birsey begenemedim ya.. Hic ayni seyler olmuyo magazadan magazaya cok degisiyo.. O etek bitmeden baska bi camaieda bulabilirim insallah :)
Kucuge abisinin kuculmus giysilerini giydirmiyomusun?
Ben de benimkine yazlik esorfman altlari, sortlat almak istiyorum bakalim.. Cok birsey almicam ona dayilarinin kuculmuslerini giyebiliyor, sadece temize giyecegi birkac parca alsam iyi olur iste..[/Qcogu kuculmusleri giydirdim ama yinede lazim oluyor cok sik kirletiyor bazen yetistiremiyorum cogu kiyafetlerinide ayni aliyorum ikizmis gibi...
Bayagi bi kussun demekki cok kizdirmis senii :47:

baya kizdirdi...aslinda esimle oyle sorunlarim yok kavga dovus gurultu ama bazen keske kavga etse benimle diyiyorum suskunlugu yuzunden...bir seye cani sikilir anlatmaz hep icine atar susar surat hep bes karis uzun zamandan beri boyle....esim deplasmanda calisiyor sadece hafta sonlari evde...gecen gunlerde tlfnla konusuyoz hep somurtarak konusuyor ogunun aksami tlde konusuyoz mac izliyormus bey efendi mac bitsin seni ararim yine dedi bende arama istemem deyip yuzune kapattim teli...sonrada msj attim ses tonundan yuz ifadesinden biktigimi soyledim o suratsiz suratini gormektense hafta sonu eve gelmesen daha mutlu olurum en azindan bende canimi sikmam dedim...aradi defalarca cvp vermedim ertesi gun yine aradi cvp vermedim msj attim beni arama dedim sonra sesli msj birakti askim konusmak istiyorum senle gecekten ne desen haklisin bu halimin seninle alakasi yok cvp ver seninle konusup paylasmak istiyorum dedi resmen yalvarip yakardi 2 saat sonra aradim onu girgir sen manyaklastinmi bana oyle msj atiyon dedi sinirlendim konusma deyip kapattim...arkasindan yine defalarca aradi sesli msj birakti saka yaptigini bana takilmak icin oyle soyledigini soyledi yine aradi mesgula biraktim her seferinde...aksam msj attim bir derdin varsa bastan bana acik acik soyleseydin senin o suratsiz haline tahammulum yok karsindada cocuk yok dedim beni aptal yerine koyma mumkunse uzun bir sure yuzunu gormek istemiyorum biraz ayri yasayalim ne istedigimizi bilelim rica ediyorum yarin aksam gelme seni gormek istemiyorum dedim ne ekersen onu bicersin sen evde suratsiz dolasinda kisa bir surede kendi eserini goreceksin ve ben seni yillardir kocami anlamakta gucluk cekiyorum beni arama evede gelme dedim sonra yine defalarca aradi cvp vermedim konusmakta dahi istemiyorum insss bugun gelmez gelirsede anasindan emmidigi sutu burnundan getirecem...

ben esimde sunu farkettim agzina gulsem alttan alsam mazlum bir olsam beni hic onemsemez konusmalarimiz bile soru cvp seklinde olur ben konusurum o dinler ama bir patlasam sinirlensem hemen alttan alip liseli asiklar gibi gonlumu almaya calisir hele seni birakip gidiyorum desem hungur hungur aglar yalvarir yakarir haklisin der benim ici o anda yapamayacagi sey yoktur...ama normal zamanda kendimi onun icin onemimi bilemem siradan biriymisim gibi bir guzelce patlasam sen bilirsin senin anlayacagim dilden konusacam eski beni bulamazsin dedigimde resmen benden kiymetlisi yok bir dedigimi iki etmez...bugun evde buyuk bir patlama var...tlfnda ona patlamasaydim derdi oldugunu soylemiyecekti benim kizdigim sey illa benimmi her defasinda sormam lazim yoksa konu acilip anlatmasimi yada boyle kavga cikartip yenimi sikintisini benle paylasmasi gerekiyor....bosuna dememisler kacan kovalanir ben bugun kacacam o kavalayacak ben kacacam o yine kovalayacak taki bin pisman ettirmiyene kadar...

Kizdirmus seni derken bu kadar ciddi oldugunu dusunmemistim.
Tabi ki herkes kendi evinin icini bilebilir. Seni de esini de tanimiyorum canim ama esinin yapisi oyleysr onu oyle kabul etmelisin. Yoksa uzulen sen oluyorsun. Yurt disinda yasamayi kabullenmekte oldugu gibi yani.. Her erkek karisiyla ayni yapida olmuykr.. Benim kocam nenim karakter yapima cok ters. Hic ortak yanimiz yok gibi birsey.. Hele bi derdi varsa kendi kabuguna cekkirir.. Seninki de oyle demekki, bazi sikintilari vardir, esini tanimissin zaten, biliyorum tavirlari biraz sana yonelik olsun istiyorsun her kadin gubi..
Ama olmuyorsa olmuyordur.. Bazen ben de esime cok patliyorum.. Normal, olur oyle seyler.. Cok uzatma bana soraesan.. Zaten butun hafta yokmus cocuklarini ozlemistir adam birak gelsin, sen yuz vermeyeceksen yine verme..

Ben kisisel gelisim kitaplarini severim..

Insan iliskilerinde 4 4 luk iletisim icin renklerle insan tanima kilavuzu diye nir kitabi var oguz saygin"in
135 sayfalik ince bir kitap. Okumayi seviyorsan kesinlikle al...

Bir de kari koca iliskileri icin faydali oldugunu dusundugum 5 sevgi dili diye bir kitap var..

Annem gitti kızlar havaalanına bırakıp geldik sakın doğurma ben gelene kadar diyo:)

Bende dun gece o kayınvalidemin yüzünden esimle tartıştım para istemiş bende actım ağzımı yumdum gözümü annen cok dusuncesiz dedim hiç sormuyo oğlum varmi yokmu cocuğun oluyo ihtiyacları varmi anca para para diyo dedim nakadar dusuncesiz falan bayağı tartıştık ya gercekten bebeğimin ihtiyacları var yoksa göndersin annesine para okadar kötü biri değilim ama kayınvalidemin aylığıda var hani ama yok oğullarım Avrupa'da diyip resmen soyuyo bizleri

Anneme verip gönderecekti ama vermemiş şimdide o bana surat yapiyo

Annem gitti kızlar havaalanına bırakıp geldik sakın doğurma ben gelene kadar diyo:)

Bende dun gece o kayınvalidemin yüzünden esimle tartıştım para istemiş bende actım ağzımı yumdum gözümü annen cok dusuncesiz dedim hiç sormuyo oğlum varmi yokmu cocuğun oluyo ihtiyacları varmi anca para para diyo dedim nakadar dusuncesiz falan bayağı tartıştık ya gercekten bebeğimin ihtiyacları var yoksa göndersin annesine para okadar kötü biri değilim ama kayınvalidemin aylığıda var hani ama yok oğullarım Avrupa'da diyip resmen soyuyo bizleri

Anneme verip gönderecekti ama vermemiş şimdide o bana surat yapiyo

annen tr de ne kadar kalicak? Allah kavustursun..
Soyledigin dogru, avrupada yasayanlara turkiyedekiler hic acimiyorlar. 4 senedir benim de ilgimi cekti bu..
Bi halt saniyorlar sanki burda herkesin evinde matbaa var para basiyoz!
gerci benim ailem oyle degil,beni strese sokmuyorlar cok sukur ama cogunlukla dedigin gibi dusuncesizler var oyle

annen tr de ne kadar kalicak? Allah kavustursun..
Soyledigin dogru, avrupada yasayanlara turkiyedekiler hic acimiyorlar. 4 senedir benim de ilgimi cekti bu..
Bi halt saniyorlar sanki burda herkesin evinde matbaa var para basiyoz!
gerci benim ailem oyle degil,beni strese sokmuyorlar cok sukur ama cogunlukla dedigin gibi dusuncesizler var oyle

Sagol canim annem 24/07 de donüyor benim dogum varya ondan erken gelicek

Vallah kaynananın yüzünden cok üzüldüm dun aksam ama ohh olsun yolamadi esim ihtiyacı yok sırf para gözlü olduğu icin
İhtiyacı olsa ben yollarım eşimden once âma oyle dusuncesiz ya oyuzden cok kiziyOrum

Kizdirmus seni derken bu kadar ciddi oldugunu dusunmemistim.
Tabi ki herkes kendi evinin icini bilebilir. Seni de esini de tanimiyorum canim ama esinin yapisi oyleysr onu oyle kabul etmelisin. Yoksa uzulen sen oluyorsun. Yurt disinda yasamayi kabullenmekte oldugu gibi yani.. Her erkek karisiyla ayni yapida olmuykr.. Benim kocam nenim karakter yapima cok ters. Hic ortak yanimiz yok gibi birsey.. Hele bi derdi varsa kendi kabuguna cekkirir.. Seninki de oyle demekki, bazi sikintilari vardir, esini tanimissin zaten, biliyorum tavirlari biraz sana yonelik olsun istiyorsun her kadin gubi..
Ama olmuyorsa olmuyordur.. Bazen ben de esime cok patliyorum.. Normal, olur oyle seyler.. Cok uzatma bana soraesan.. Zaten butun hafta yokmus cocuklarini ozlemistir adam birak gelsin, sen yuz vermeyeceksen yine verme..

Benim eşimde bir derdi varda kendi kabuğuna çekilir günlerce onun hesabını yapar icinde mesela banami kızdı söylemez surat yapar öylece devam eder....aslında derdi var yeni şirket açtı hesap yeni oldugu icin 2 aydır hiç para almıyor canını çok sıkıyor hep surat asık gecen gunde tlfn olayı eklenince üstüne iyice patladım eve gelme arama dedim

prematurem kendin soyluyorsun iste, daha fazla sen de ustune gitme bence allah korusun bunalima falan girmesin..
icine kapanik insanlar bunalima girmeye genelde daha yatkin oluyorlar..

coco aninda actim :) "turk gibi guclu olmak" deyimininden bahsetti :9:

Ben mutfakta yemek yapıyordum baktimki geldi kapıyı anahtariyla açtı hiç yüzüne bakmadım elindede bir paket vardı bana hediye almış geldi arkadan sarıldı özür dileyip öptü konuşma benle dedim konuşmak icin çok ısrar etti gidip konuştuk o sırada mac izlediğini yanında arkadaşları oldugu icin rahat konusamadigini çok vijdan azabı çektiğini söyledi bende onun icin kizmadigimi her tlfnda surat hafta sonları eve geldiginde surat yaptığını söyledim oda son zamanlar canı çok sıkıldığını banka zirt pirt aradığını herseyi kendine dert ettigini sorun yaptığını bu huyundan vazgecemedigini söyledi bende beni gercekten seviyorsan gerekirse benim icin herseyden vazgecmesi gerektiğini söyledim her derdini bana anlatamiyormus eskiden anlattığında muhakkak kızdığım yada tartışma konusu yaptıgım seyler oluyormuş onun icin hep icine atıyormuş ben kırıldığım icin çok üzülmüş o siradada araba kullanıyormuş kafası yerinde değilmiş birden bir adam önüne düşmüş Buda çarptığını zannetmiş koşmuş adamın yanına meyersem adam alkolluymus adam korkma ayağım takılıp düşmüsum demiş dün sesli mesajında dertlesmek icin konuşmak istiyorum asık suratımın senle alakası yok demişti gecen camieuda bir elbise beyenmistim esimle beraber bugün gidip aldım zaten eşimde zannetmiş etam da begenmisim o elbiseyi diye gidip bugün almış bende gecelik yada iç çamaşırı zannettim elbiseyide hiç beyenmedim yarın degistirecez esim suan keyifli konuştuk anlaştık ozurunude diledi neyse parasinida bugünlerde alıyor rahatlar herhalde onunda yapısı bu belkide böyle kabullenmek lazım ama herseyi kendine dert edip durması beni sınır ediyor oda bunun farkında yapım bu diyor

prematurem kendin soyluyorsun iste, daha fazla sen de ustune gitme bence allah korusun bunalima falan girmesin..
icine kapanik insanlar bunalima girmeye genelde daha yatkin oluyorlar..

coco aninda actim :) "turk gibi guclu olmak" deyimininden bahsetti :9:

Esim icine kapanık değildir dillidir aslında Benim bir sorunum olur o anda bağırır çağırır susarım konu biter oda konuşur ama herseyide kendine dert edip surat yapar yok kız bizimkinin canı kiymetlidir bir grip olur sorma benim halime

Ateşi düştümu canim oğlunun?
Buarada migdem cok kötü boğazımda sanki
Eşimde bir surat bir surat oturuyor

evet dolipran verdim soydum bodysiyle durdu 37ye indi cok sukur.. ama bu gun hep kulagiyla oynuyordu yikamistim.. once su kacti heralde dedim ama ateslendi ya otit oldu galiba..

Back