kiz ben de camaieu nun mudavimiyim. Krem rengi bir etek begenmistim, nasilsa indirim geliyo diyo almamistim. Carsamba carre senart dakine girdim birsey begenemedim ya.. Hic ayni seyler olmuyo magazadan magazaya cok degisiyo.. O etek bitmeden baska bi camaieda bulabilirim insallah :)
Kucuge abisinin kuculmus giysilerini giydirmiyomusun?
Ben de benimkine yazlik esorfman altlari, sortlat almak istiyorum bakalim.. Cok birsey almicam ona dayilarinin kuculmuslerini giyebiliyor, sadece temize giyecegi birkac parca alsam iyi olur iste..[/Qcogu kuculmusleri giydirdim ama yinede lazim oluyor cok sik kirletiyor bazen yetistiremiyorum cogu kiyafetlerinide ayni aliyorum ikizmis gibi...
Bayagi bi kussun demekki cok kizdirmis senii
baya kizdirdi...aslinda esimle oyle sorunlarim yok kavga dovus gurultu ama bazen keske kavga etse benimle diyiyorum suskunlugu yuzunden...bir seye cani sikilir anlatmaz hep icine atar susar surat hep bes karis uzun zamandan beri boyle....esim deplasmanda calisiyor sadece hafta sonlari evde...gecen gunlerde tlfnla konusuyoz hep somurtarak konusuyor ogunun aksami tlde konusuyoz mac izliyormus bey efendi mac bitsin seni ararim yine dedi bende arama istemem deyip yuzune kapattim teli...sonrada msj attim ses tonundan yuz ifadesinden biktigimi soyledim o suratsiz suratini gormektense hafta sonu eve gelmesen daha mutlu olurum en azindan bende canimi sikmam dedim...aradi defalarca cvp vermedim ertesi gun yine aradi cvp vermedim msj attim beni arama dedim sonra sesli msj birakti askim konusmak istiyorum senle gecekten ne desen haklisin bu halimin seninle alakasi yok cvp ver seninle konusup paylasmak istiyorum dedi resmen yalvarip yakardi 2 saat sonra aradim onu girgir sen manyaklastinmi bana oyle msj atiyon dedi sinirlendim konusma deyip kapattim...arkasindan yine defalarca aradi sesli msj birakti saka yaptigini bana takilmak icin oyle soyledigini soyledi yine aradi mesgula biraktim her seferinde...aksam msj attim bir derdin varsa bastan bana acik acik soyleseydin senin o suratsiz haline tahammulum yok karsindada cocuk yok dedim beni aptal yerine koyma mumkunse uzun bir sure yuzunu gormek istemiyorum biraz ayri yasayalim ne istedigimizi bilelim rica ediyorum yarin aksam gelme seni gormek istemiyorum dedim ne ekersen onu bicersin sen evde suratsiz dolasinda kisa bir surede kendi eserini goreceksin ve ben seni yillardir kocami anlamakta gucluk cekiyorum beni arama evede gelme dedim sonra yine defalarca aradi cvp vermedim konusmakta dahi istemiyorum insss bugun gelmez gelirsede anasindan emmidigi sutu burnundan getirecem...