- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Y'a benim kocam Ev kusu olmus béni deli ediyo
içirdim canim o da fayda etmemisti ilacla hallettik ama nasil ne siz sorun ne ben soyleyeyimGecmis olsun canim.. Bu saydiklarin normalde iyi gelir kabizliga ama benimde baska bi fikrim yok acikcasi :26:
Gecer insAllah uzulme.. Sen kayisi suyu icir bide ona
mehay psikolojiktir o. tuvalet egitimi hakkinda tecrubesizim, ne desem bilemedim..
Mehaycim bence oğlun kakasindan korkuyor oyuzden yapmiyo genelde oyle olur
ben 26 yasinda 2 cocuk annesiyim en ihtiyariniz benim bu afacanlar simdiden yaslandirdi 2 sene sonrada neneligimi ilan ederim herhalde
slm kizlar bende sizler gibi buralardayim
uc sene olcak lyon dayim
ee sizler neler yapiyonuz
ben buralari bi turlu sevemedim ya sizlerr
benim evimin karsisinda koskoca alis veris merkezi var bir bolumunde auchan camio h&b gozlukcu parfumcu daha bir cok ismini bilmedigim magaza diger bolumlerde ise kiabi celio gemo la halles c&a daha birkac magaza dun hem sabah gittim cok beyendigim bir elbise vardi soldes vurmustu ilk is onu aldim aksamda cocuklarla beraber gezdik hep kendime aldim nekadarda bencilim sonra auchandan eve alisveris yaptim gec saatte eve geldim magazalar balkonumdan net gorunuyor yuruyerek bes dk bile degil....allahtan yeni yaptilar hergun insaatin bitmesini beklemekten gobegim catladi....
benim evimin karsisinda koskoca alis veris merkezi var bir bolumunde auchan camio h&b gozlukcu parfumcu daha bir cok ismini bilmedigim magaza diger bolumlerde ise kiabi celio gemo la halles c&a daha birkac magaza dun hem sabah gittim cok beyendigim bir elbise vardi soldes vurmustu ilk is onu aldim aksamda cocuklarla beraber gezdik hep kendime aldim nekadarda bencilim sonra auchandan eve alisveris yaptim gec saatte eve geldim magazalar balkonumdan net gorunuyor yuruyerek bes dk bile degil....allahtan yeni yaptilar hergun insaatin bitmesini beklemekten gobegim catladi....
dusunmem lazim niye gelmiyon alttan bakiyon giiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?