Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

evet coco et iyi pismis, salata iyi yikanmis olmali canim..
sebze-meyvelerini sirkeli suda beklet bi de..
kedi kopekten uzak dur, baskasinin ictigi bardaktan icme, bebeklerin tukurukleri akar mesela onlardan da uzak dur. hijyene daha fazla ozen goster yani..

tesekkurler kizlar uyarilarinizi dikkate aliyorum burda duydugum seylerden dolayi bende soyediklerinizi uyguluyorum ne kadar zormus hamileleik

Gecmis olsun canim.. Bu saydiklarin normalde iyi gelir kabizliga ama benimde baska bi fikrim yok acikcasi :26:
Gecer insAllah uzulme.. Sen kayisi suyu icir bide ona
içirdim canim o da fayda etmemisti ilacla hallettik ama nasil ne siz sorun ne ben soyleyeyim (
mehay psikolojiktir o. tuvalet egitimi hakkinda tecrubesizim, ne desem bilemedim..

Mehaycim bence oğlun kakasindan korkuyor oyuzden yapmiyo genelde oyle olur

evet kizlar malesef kakasindan korkuyormus ( lavmanla yapabildi ama kan ter içinde kaldik o da bende çiglik çigliga bagira bagira yapti ve kakasini ilk gordugundede anne pis pis deyip tuvaletten kalkmak istedi... ( hayir oglum pis degil cici hadi kakaya bay bay yapalim gisin bizde parka gidelim annem diyerek sakinlestirdim...ama o gun ne kadar yoruldugumu tarif edemem inanin..Allah kimseye yasatmasin....

bir kan daha verdim geldim tek tupdu bu kez farkli bisey icin aldilar heralde labaraturarda genc bir bayan vardi cok guzel ilgilendi benimle cok hosuma gitti
5te almaya gidicem sonucu pazarteside rdv var doktorda bu kez guzel iilgilendi ilgilendi yoksa kizicam biz sizi iyi oldugunuzu duydugumuz icin sectik siz yeterince ilgilenmiyorsunuz diyicem tahlili almaya gitmiskende soldeslere bakarim esimlede kahvaldi ettik guzel bir the salonunda acik havada ,cok guzel gidiyor hersey ayagim merdivene takildi dusuyordum az kalsin taki ona kadar simdi evi topluycam camasirlari aticam ondan sonra gezecem iste gunluk gibi yazdim buraya amma fransada hayat boyle iste

Mehayyy gecmis olsun!!!
tahmin edebiliyorum sIkintini, insallah cabucak alisir.. Her cocugun tepkisi ayni degil herhalde ilk defa lavmanla yaptirildigini senden duyuyorum.. Yavrucum ne kadar hassasmis...

slm kizlar bende sizler gibi buralardayim

uc sene olcak lyon dayim
ee sizler neler yapiyonuz
ben buralari bi turlu sevemedim ya sizlerr

slm kizlar bende sizler gibi buralardayim

uc sene olcak lyon dayim
ee sizler neler yapiyonuz
ben buralari bi turlu sevemedim ya sizlerr

Selam canim hosgeldin aramiza...
Fransali kadinlar cogaliyor gittikce
Valla ben genelde evdeyim,2 yillik evliyim ve bebek dusunuyoruz olursa,1 yil olcak isteyeli...
Bende sevemedim ama alisiyoruz mecburen

ben fransayi seviyorum ailem akrabalarim burda diger yakin akrabalarda hepsi almanyada asil turkiyede olsam belki daha zor gelirdi bana bizimkiler devamli gelip gidiyorlar istedigim zamanda bende tabiki...sadece ilk geldigim sene cok zordu saolsun esim hep gezdirirdi bazende ablamla cikardik...cocuk olduktan sonra hem buraya alistim hemde evde oturmaya....

benim evimin karsisinda koskoca alis veris merkezi var bir bolumunde auchan camio h&b gozlukcu parfumcu daha bir cok ismini bilmedigim magaza diger bolumlerde ise kiabi celio gemo la halles c&a daha birkac magaza dun hem sabah gittim cok beyendigim bir elbise vardi soldes vurmustu ilk is onu aldim aksamda cocuklarla beraber gezdik hep kendime aldim nekadarda bencilim sonra auchandan eve alisveris yaptim gec saatte eve geldim magazalar balkonumdan net gorunuyor yuruyerek bes dk bile degil....allahtan yeni yaptilar hergun insaatin bitmesini beklemekten gobegim catladi....

Ruyali hosgeldin..

Ben de sevmiyorum burayi. Turkiyeye tasinmaya kalksak arkama bakmam bile..
Ama sevmememe ragmen mecburen kabullendim. Kabullenmemek ve inatla direnmek mutsuzluk getiriyor.
Olan olmus elimizdekiyle mutlu olmayi bilmeliyiz ...

Son düzenleme:

Vay anam vayyy,sen sanslisin bacim. Yakinda yok bizim...
Sephora da soldesler baslamis bende kendime ordan bisiler alcam

Ben de hep cocuguma oncelik veriyorum. Gecen hm den kardeslerime ve ogluma aldim hep. Kadin tarafina hic bakmadim..
Yakininda avm olmasi cok guzel. Bunaldikca dolasirsin icin acilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…