- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
psstt noruyonuz kizlar ?
ayyhh balik diye diye balik oldum yahu, bi de cocuk laptopuyla oynuyo simdi. poisson diyo o da hayvanlari sayarken
coco ehliyet olmayinca eli kolu bagli oluyor insanin, ins kazanirsin sinavi..
esinin hic sperm tahlilini yaptirdiizmi
psstt noruyonuz kizlar ?
ayyhh balik diye diye balik oldum yahu, bi de cocuk laptopuyla oynuyo simdi. poisson diyo o da hayvanlari sayarken
coco ehliyet olmayinca eli kolu bagli oluyor insanin, ins kazanirsin sinavi..
pariste olsak ohohohoo neler neler yapardik ben parisi sevmiyorum pek cok karisik zencisi mencisi hirlisi hirsizi ben strasbourgu istiyorum aklim orda kaldi en cok turkte ordaymisya
Evet canim normal cikti onun tahlilleri,bende herseyi yaptirdim bisey gorunmedi ama pco vardi bekarken.. Simdi son bi tahlil kaldi oda adetliyken olcakmis..
bence sen hamile kalirsin pcolu cogu kadin kaliyor esin turkiyede yaptirdimi aptirmadiysa birde orda yaptirsin biz ilk fransada yaptirdik bisey yok dediler trkiyede yaptirinca varikosel cikti ben sorun bendedir diye dusunurken esimde cikti trde didikdidik inceliyorlar
montargis diye bir yer duydun mu? kucuk turkiye diyorlar oraya, bi giriyoruz vezin denilen semt midir nedir bilmem, kahveler, turk marktleri, kasaplari, cok turk var orada. sokaklarinda turk kadinlar, yoldan gecenlerden yarisi turk. anlasiliyor tiplerinden :) kermesler, faaliyetler oluyor, camisi buyuk ve aktif sanirim turkiyeden taninmis hocalar da geliyor bazen..
yasadigim yer de cok kucuk biryer, turklr bayagi var ama cok kopuk. herkes gruplasmis durumda. iste mevlutlerde, hastalikta sunda bunda birlesiyorlar ama fazla gidip gelme olmuyor.
Evet canim normal cikti onun tahlilleri,bende herseyi yaptirdim bisey gorunmedi ama pco vardi bekarken.. Simdi son bi tahlil kaldi oda adetliyken olcakmis..
bence sen hamile kalirsin pcolu cogu kadin kaliyor esin turkiyede yaptirdimi aptirmadiysa birde orda yaptirsin biz ilk fransada yaptirdik bisey yok dediler trkiyede yaptirinca varikosel cikti ben sorun bendedir diye dusunurken esimde cikti trde didikdidik inceliyorlar
Burdada incelediler,sperm ve testislerin filimiyle.. Normal cikti sayisi.. Ne biliyim.. Allah yardimcimiz olsun cumlemizin
Evet canim normal cikti onun tahlilleri,bende herseyi yaptirdim bisey gorunmedi ama pco vardi bekarken..
iyiyiz canim sohbet ediyorduk git sende alip pisirde rahatla ya sakin fransada olmayan sey soyleyipte canimi cektirme
ehliyete vazgectim gitmiycem kursa canimistemiyor biktim napiyim idare edrim bir kac yil daha
Sonundaaa muradima erdimmmmm
Esim yemedi basi agriyo cani bisi istemio,ben de mutfakta yiom su anda
Sonundaaa muradima erdimmmmm
Esim yemedi basi agriyo cani bisi istemio,ben de mutfakta yiom su anda
Balikla bozduk hepimiz
Evett :) Nasilsin canim ?
Iyim canim sagol sicaktan ayaklarim sisti birde adet sancisi gibi belim agriyo
Balikla bozduk hepimiz
Y'a benim kocam Ev kusu olmus béni deli ediyobiz de döner yiyecez bu aksam
herkes ozel birseyler yiyormus lapinuu ,sen de al kocani cik yemege
ruzgarglu balik bayagi dev gibiymis tabaga sigmamis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?