Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

psstt noruyonuz kizlar ?
ayyhh balik diye diye balik oldum yahu, bi de cocuk laptopuyla oynuyo simdi. poisson diyo o da hayvanlari sayarken

coco ehliyet olmayinca eli kolu bagli oluyor insanin, ins kazanirsin sinavi..

Son düzenleme:
aciktimmmm.... canim da birsey cekti ama burda bulunmaz, simdi soyleyip de hamilelerin canini cektirmiyim :)

psstt noruyonuz kizlar ?
ayyhh balik diye diye balik oldum yahu, bi de cocuk laptopuyla oynuyo simdi. poisson diyo o da hayvanlari sayarken

iyiyiz canim sohbet ediyorduk git sende alip pisirde rahatla ya sakin fransada olmayan sey soyleyipte canimi cektirme
ehliyete vazgectim gitmiycem kursa canimistemiyor biktim napiyim idare edrim bir kac yil daha

esinin hic sperm tahlilini yaptirdiizmi

Evet canim normal cikti onun tahlilleri,bende herseyi yaptirdim bisey gorunmedi ama pco vardi bekarken.. Simdi son bi tahlil kaldi oda adetliyken olcakmis..

psstt noruyonuz kizlar ?

Hosgeldin canim norek sohbet edioz sen noruon bakiyim ??
Haha tumden balik oldu icimiz disimiz cocuk bile diline doluycak yirim onu ben

Son düzenleme:
pariste olsak ohohohoo neler neler yapardik ben parisi sevmiyorum pek cok karisik zencisi mencisi hirlisi hirsizi ben strasbourgu istiyorum aklim orda kaldi en cok turkte ordaymisya

montargis diye bir yer duydun mu? kucuk turkiye diyorlar oraya, bi giriyoruz vezin denilen semt midir nedir bilmem, kahveler, turk marktleri, kasaplari, cok turk var orada. sokaklarinda turk kadinlar, yoldan gecenlerden yarisi turk. anlasiliyor tiplerinden :) kermesler, faaliyetler oluyor, camisi buyuk ve aktif sanirim turkiyeden taninmis hocalar da geliyor bazen..
yasadigim yer de cok kucuk biryer, turklr bayagi var ama cok kopuk. herkes gruplasmis durumda. iste mevlutlerde, hastalikta sunda bunda birlesiyorlar ama fazla gidip gelme olmuyor.

duymadim bi bakiyim nereymis orasi

Evet canim normal cikti onun tahlilleri,bende herseyi yaptirdim bisey gorunmedi ama pco vardi bekarken..

bir de bosu bosuna stres yapiyorsun kendine!

napayim ben de biraz imrani sokaga cikarip yuruteyim dedim. sokaktaydik.. sokaga cikinca cildiriyo sevincnden :)
yorulmustur herhalde merdivenlerde de kucagima almadim cunku :)
hava da cok bunaltici esiyo ama sicak esiyo

Son düzenleme:
iyiyiz canim sohbet ediyorduk git sende alip pisirde rahatla ya sakin fransada olmayan sey soyleyipte canimi cektirme
ehliyete vazgectim gitmiycem kursa canimistemiyor biktim napiyim idare edrim bir kac yil daha

kismetse alicam ben de ama burdaki marketler kucuk, aldigim balik taze olsun istiyorum, burdakilerin tazeligine guvenemiyorum.. buyuk carrefoura belki ctesi gidersek ordan bakarim insalah.

Sonundaaa muradima erdimmmmm
Esim yemedi basi agriyo cani bisi istemio,ben de mutfakta yiom su anda

Son düzenleme:
biz de döner yiyecez bu aksam

herkes ozel birseyler yiyormus lapinuu ,sen de al kocani cik yemege

ruzgarglu balik bayagi dev gibiymis tabaga sigmamis :)

Iyim canim sagol sicaktan ayaklarim sisti birde adet sancisi gibi belim agriyo

doguma az kaldii normaldir canim tuzu iyice birakmasan odem yapar ayaklarinda tuzsuz yemeklere katlamalisin doguma kadar

ya bana gene kan tahlili verdi yarin labaratuara gidicem derdi nedirki bu doktorun benle niye ayni terslerden ikici kez verdi

Coco kantaglilleri normal daha o neki
Birde disarda yedigin été dikat et pismis olsun tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…