Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Evet coco doktorun yazacak, imzasini damgasini vuracak.. Fransada cok yabanco oldugu icin bu sekilde istek yapanlar da cok. Doktorumdan istedigimde hic sasirmadi hemen yazdi birseyler..

o kagitlada gidip vizeye basvurucaz oyleyse tesekkkurler canim doktor yazdiriz ozaman insallah olurda gelir

bence sen dil kursuna git internete calistiklarin pratite ise yaramaz auto ecolden kurs aldiginda nasil anlasican adamla turktenmi alican fransizdanmi

Tamam anlasildi :) bana dedin zannettim

Valla sizin gibi gencleri gorunce yaslandimi anliyorum,gorumceminde dogum gunuydu oda 23 oldu,mesela o yasima gittim .zamani geri ceviremiyosun malesef....

Bir oglum bide kizim .Allah tum isteyenlere nasip etsin
Buarada dogum gununu kutluyorum ruzgargulu demin yazdim gormedin heralde

ay gululsettin beni canim kafana cok takiyorsun benim yazdigim aklinda kalmis okumadim denk gelir birazdan heralde

Kiz bu ay hic takmadim valla :)
Ultrasonda minicik fasulye gordum de
bence sen dil kursuna git internete calistiklarin pratite ise yaramaz auto ecolden kurs aldiginda nasil anlasican adamla turktenmi alican fransizdanmi

Turkten alcam canim.. Bizim yakinlarda var bi tane oraya gitcem

Cok tesekkurler canim.. Allah sana bagislasin cocuklarini..

Canim dogum gunun kutlu olsun Nice saglikli yillara insallah
Esine gelincede takma kafanaya hergun tozpembe gececek degilya arada olucak Boyle seyler
Tesekkur ederim hayatim.. Evet oyle.. Kalp kiriliyor ama oldu bir kere yapcak bisi yok..

Merhaba bizde kaynanamlaara istek yaptik iki hafta ya geliolar kismetse...
Bildigim gelen kisinin maddi durumu iyi olmasi lazim, bide bn kadina sormustum Hic red oluyomu diye cok nadiren demisti, yani bnce sorun olmaz,,ins Kabul olur

tesekkurler canim bizim burda istek yapanlar var ailerine vermiyorlar niyeyse ondan bende korkuyorum bizimkine vermezlerse diye annenler emeklimi

Kiz bu ay hic takmadim valla :)
Ultrasonda minicik fasulye gordum de

Turkten alcam canim.. Bizim yakinlarda var bi tane oraya gitcem

Neden turklerden aliyosun?neden kolaya kaciyosun?
Sagini solunu biliyosun degilmi fransiza gît zorla biraz sinirlarini iste Boyle yaptiginiz icin ogrenemiyosunuz hic zorlamiyisunuz kendinizi cok kiziyorum ama ya

o kagitlada gidip vizeye basvurucaz oyleyse tesekkkurler canim doktor yazdiriz ozaman insallah olurda gelir

Canim vize basvurusu icin gerekli evraklar var. Sadece bu kagitla basvuramazsiniz tabiki.. Burdan belediyenize gidip davet formu ve pul aliyorsunuz, bir de doktorun yazdigi dilekceyi davetiyeyle turkiyeye gonderiyorsunuz.. Sonrasi katdesin icin gereken evrsklar.. Ogrenci belgesi, pasaport.. Yas durumuna gore baba musadesini bildiren dilekce.. Bir de biz babam adina annem fransadayken sorun olmasi halinde tum ihtiyaclarini babamin ustlendigini bildiren fransizca bir dilekce yazdik, turkiyede babam imzaladi.. Sonra bankadan kagitlar, varsa tapu, varsa emeklilik vs..
Internette yaziyor hepsi ama sana tavsiyem istenilen evraklar tam olsun ve fazlasi da olsun..biz istemedikleri onemli seyldri bile koyduk.. .. Ne alaka diye dusunme giciklik olsun diye ugrastirabilurler, onden onden hepsi hazir olsun..

ne gerekiyorsa koymaya calisiriz kiz kardesim 19 yasinda yinede baba iznimi gerekiyorki onunda herseyini biz karsiliyacagiz ogrenci malvarligi olmazki bide internete yaziyim esim bilenlere sorar ne ypmasi gerektigini insalahh zorlamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…